FIV 89
Raspunsuri - Pagina 13
smita spune:
Buna!
Ma bucur pentru reusitele voastre si imi pare nespus de rau pentru esecuri mai( ales ca stiu ce inseamna ).
Krauss nu este ceva neobisnuit ce t-i se intampla, uite si eu am patit-o: am inceput in iunie stimulare (protocol lungo-scurt), dupa 9 zile de diphe aveam folicul, deci, se poate. Am intrebat si a zis ca mai se intampla la astfel de tratament.Mult succes la urmatorul!
Va doresc un sfarsit de saptamana linistit!
Va pup!
why_not109 spune:
buna la toate fetele...imi pare nespus de rau pentru toate nereusitele citite aici...in special pentru Cristinici,pe care am urmarit-o cu interes,pentru ca oarecum ne asemanam,avand amandoua probleme cu tiroida...va citesc de mult,dar am preferat sa ma rezum la atat...sa stiti ca am si eu 2 fivuri nereusite la activ,si un ET cu embrioni congelati,tot nereusit,facute la "fabrica de facut bani" numita Giulesti...vreau sa va spun ca nu exista infertilitate inexplicabila,totul e explicabil,dar nu pentru doctorii nostri superficiali...in timp ce ma chinuiam sa raman insarcinata am citit tot ce se putea citi despre fiv,si am aflat lucruri care nu numai ca m-au uimit,ci m-au ingrozit pur si simplu...de exemplu,AH-ul se face intr-un mediu de cultura special,motiv pentru care in alte tari se plateste suplimentar(cateva sute de euro solutia respectiva),iar daca la Giulesti am fost asigurata ca mi se face gratuit,inseamna ca ori nu stiu ce e AH-ul,ori a fost o minciuna sfruntata...un alt exemplu,anticorpii antitiroidieni (si nu numai) influenteaza implantarea in uter;o mica diferenta fata de valorile normale face ca tot procesul de embriotransfer sa se duca pe apa sambetei...si sunt multe alte mici "chestii" care trebuie monitorizate pe tot parcursul fivului,care par banale,dar sunt vitale pentru o sarcina...in fine,nu vreau sa va amarasc si mai mult,dar dupa atatia nervi si bani tocati in dorinta de a avea un copil,consider ca meritam putin mai multa atentie din partea acestor doctori in mainile carora ne aruncam soarta...eu,una,deja m-am resemnat,am infiat un copil care inseamna totul pentru mine,si care m-a ajutat sa-i iert pe toti cei care m-au facut sa ma autocondamn si sa ma cert cu Dumnezeu...
va doresc tot binele din lume,si mult succes in continuare,sa va vedeti visele implinite
nu va suparati pe mine,trebuia sa fac asta!
rami 73 spune:
Ce rau imi paaareee... Eu azi la 5 plec spre munte, as fi vrut tare mult sa va vad !!! Am ratat si intalnirea asta... Sheri, poate mai organizam una saptamana viitoare ??!
Lachi, cum te mai simti, iti mai e greata ? Am confundat, tu nu azi te duci la eco, ci pe 13.11, nu ? Stiam ca esti cu vreo 3 zile inaintea mea, eu merg pe 16.11.
rami
Avalon spune:
Why Not, intr-adevar asa este cum ai descris tu, la Giulesti ni s-a explicat foarte simplist ca AH este 'cam acelasi lucru' cu ICSI, respectiv daca am facut ICSI nu mai e nevoie de AH, ca membrana pelucida a ovocitului a fost deja 'curatata' prin ICSI... dozari hormonale nu e nevoie sa facem pe parcursul tratamentului cica este suficienta ecografia... analize de tiroida nu sunt obligatorii inainte de FIV, eu le-am facut din proprie initiativa... si asa mai departe... Pe masura ce superficialitatea creste acolo, cererea creste continuu valuri-valuri... si doctorii sunt din ce in ce mai grabiti si mai nervosi iar noi ne simtim datoare sa le castigam atentia si bunavointa cu plicuri din ce in ce mai consistente.
Eu iti doresc toate cele bune, sa-ti cresti copilasul frumos, sa va umple sufletele de bucurie!
Avalon spune:
Monica, stiam eu ca-mi vei raspunde, intotdeauna ai fost amabila. Deocamdata informatiile mi-ar fi fost de folos pentru cineva care face acum tratamentul de FIV si a ales sa-si faca dozarile estradiolului, de aceea mi-ar fi prins bine valorile, dar daca esti cu casa in renovare e ok, cand ai sa poti umbla la hartii nu ma uiti si pe mine, da? Ce ai facut pana la urma cu sotul, nu ai mers la urolog? Era bine sa fi primit un tratament pana la urmatorul FIV, eu am fost foarte multumita de rezultatele pe care le-a avut sotul dupa tratamentul naturist dat de dr.Soare.
Sheritra spune:
Rami, ne intalnim si saptamana viitoare, cum sa nu.
Eu sun intr-una la cabinetul lui Marinescovici si este ocupat intr-una, dar incerc nu ma las.
Sheritra
dana p. spune:
Sheri, eu am sunat si mi-a zis ca nu mai au loc in decembrie, de noiembrie nici nu se pune problema,iar pentru ianuarie mi-a zis sa sun pe 11 decembrie , sunt disperata.Am sunat si la spital si tot la fel mi-au zis ca nu se mai fac programari, iar pentru ianuarie nu au inceput sa faca programari , cica sa sun pe 3 ianuarie.Pai daca sun eu pe 3 ianuarie ma programeaza in aprilie, cred.
Dana
Poze
crinuta71 spune:
Fetelor, am vazut discutia voastra. Mi se pare ciudat ce v-au spus dr. in legatura cu AH. Eu am facut la Szeged ICSI si AHA. In ziua punctiei ni s-a spus deja ca vor face ICSI. Atunci i-am spus la dr. ca as vrea si AH. El mi-a explicat foarte clar ca AH va stii daca se poate face doar in ziua ET (se face inainte cu putin timp de ET). Si cu o zi inainte de ET, cand l-am sunat, bineinteles ca l-am intrebat daca imi face AH si mi-a spus ca inca nu stie, va stii doar in ziua ET. Mi-a explicat ca daca se poate face sau nu AH, depinde de embrioni cum se dezvolta. Daca era acelasi lucru cu ICSI atunci ar fi stiut deja daca se poate face.... Eu am stiu doar la ET ca mi s-a facut AH. Si eu am citit mult de AH si este asa cum spuneti si voi, nu mi se pare ca este acelasi lucru cu ICSI.
poze
Sheritra spune:
Mey l-am ratat pt Frumosul meu, deci trebuia la ora 10 sunat si insistat non-stop, eu am incercat dar numai ocupat suna!
Asa ca s-a dat si noiembrie, si decembrie, sa sun pe 11 ianuarie la 10 fara 1 min ca se da repede si aia, cica luna scurta!
Sheritra
Pis spune:
Why Not ai rezumat foarte bine ceea ce cred si eu despre Giulesti...si nu numai...Eu am 1FIV si 1ET nereusite la Medsana si am spus sa mai incerc o data...ma reorientasem spre Giulesti...am facut chiar si histeroscopia...dar cozile de la eco, graba , nervozitatea doctorilor si asistentelor...m-au daramat...si nu sunt o "sensibiloasa" ...si am renuntat la FIV in Romania.
Iti doresc toate cele bune pentru tine si pentru copilul tau, sa te bucuri de el
Pis