Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

messa, da, ma cheama Carmen (la scoala si serviciu) si Mihaela (familia si vecinii). Iar 2002 e anul in care am navigat pt prima oara pe net si cineva mi-a facut adresa de mail. Ca sa nu ma incurc peste tot ma inregistrez cu acelasi ID

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Asa fac eu cu Messa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Messo taica tu daca mai scoti multe perle ai sa ma ai pe constiinta.Pai las-o dracu de treaba stau aici si rad de una singura in asha hal incat ma doare uterul si toate cele de mor.Si nu numai asta dar deasupra mea am o senila profesoara care face pregatiri particulare acasa si a venit la usa is imi zica sa rad mai usor ca ii deranjez orele.Deci e groasa treaba.Al meu zice ca m-am debilizat un pic de cand cu sarcina.Pai stateam in pat si mi te imaginam incercand sa te inchei la pantofi injurand si iti dai seama cam ce dracu ras m-a apucat.Al meu de abia adormise.L-am speriat si mi-a zis sa beau un ceai de tei dupa care sa ma intorc in pat.Deci cand am afirmat ca esti criminala nu am exagerat cu nimic.Acum sper dracu ca nu ai sa ma dai in judecata ptr calomnie ca ai vazut ce sa mai poarta.

25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana74 spune:

buna fetelor,
sunt si eu o viitoare mamica de februarie 2007 si va rog sa ma adaugati si pe mine pe lista .
diana74 (3/10/74) UM 22.05.2006 ,DPN 26.02.2007 fetitza Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Vai burticute active cat de mult ati scris ieri! Eu am fost prinsa cu treaba si n-am reusit sa intru si azi bine ca m-am trezit devreme ca altfel nu aveam avantul sa citesc 8 pagini.

Oana, cum vad ca nimeni nu ti-a raspuns iti raspund eu. Primul dintre cele 2 modele (IQ24) are 2 programe de sterilizare: unul rapid, de 6 minute, si cel de-al doilea la care sterilizarea este continua timp de 24 de ore (se repeta ciclul de sterilizare iar si iar) astfel incat ai biberoanele in permanenta sterile (o paralela idioata as putea face cu aparatul de sterilizat de la saloanele cu servicii de manechiura unde aparatul acela sterilizeaza in continuu doar adaugi ustensilele si le scoti cand ai nevoie de ele). Cel de-al doilea are un program unic de sterilizare de 8 minute. Dupa mine, primul este interesant insa e o risipa inutila de energie electrica (si consum pe masura presupun) si de asemenea pretul cred ca este sensibil mai mare. Cel cu program unic este tot ce ai avea nevoie. Eu, dupa sterilizare lasam toate obiectele pe un servetel si apoi le puneam in pungi de plastic noi noute pana le foloseam (daca le pui ude prind miros) si astfel se mentineau cat de cat sterile.

Revin dupa ce imi duc piticania la cresa. Va .

Oana 26+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetele. Am intrat azi mai tarziu desi ochi tot pe la 4 jumate am facut. Offf

Criss, m-au jenat nitel sanii dar nu cine stie ce. Si oricum, nu curge mult, acuma s-a oprit de tot. Ma doare sanul stang si curge din dreptul asa ca ...
Pe mine sincer ma omoara durerea aia de sub sanul drept. Din cauza ei trebuie sa imi schimb pozitia la juma de ora cel mult.

Alinatxa, mamica, nu iti face probleme, nu esti singura careia hormonii i-au inlocuit neuronii. Io uit de la mana pana la gura, imi scapa toate alea din mana, nu va mai zic de usurinta cu care ma enervez sau incep sa ma gandesc ca toata lumea e impotriva mea ... . Am luat-o razna. Tre neaparat sa imi iau si io ceai de tei ca pana acuma nu m-am invrednicit.

In rest, am mai dat o raita pe la vecinele de noi-dec, vaz ca ele o tin langa cu nasterile. Sa le dea Dumnezeu numai bine si pt ele dar si pt moralul nostru.

Si cam atat. Azi as vrea sa mai ies si eu, daca nu scot limba de un cot chiar ies.

Va pup
Cata 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata la Balenutze, va lasa omu' cateva ore singure si hop! mai scrieti cinci pagini. Cine se tina pasul cu voi?

Ieri pe la doua am taiat-o englezeste catre casa, nu mi-a trecut nicicum durerea aia tampita de cap, asa ca m-am dus sa-l pun in perna. Cred ca intre timp i-am aflat originea, duminica seara m-am spalat pe cap si nu m-am uscat bine, si m-am culcat cu parul cam umed. Spuneti voi daca nu sunt idioata, mi-o caut cu lumanarea.

Va multumesc tuturor pentru incurajari, speram si noi sa trecem peste situatia asta nasoala, cu un singur salar in casa. Partea cea mai nasoala e ca si eu va trebui sa imi cam caut un job dupa CIC, care oricum nu cred ca va fi mai lung de sase luni. Patronul ne-a adus in fabrica un tehnician (care numai de tehnica nu are habar) italian, si ideea ar fi ca el sa faca ce vrea iar eu ca administrator sa raspund. Sorry, dar nu-mi convine, individul asta nu are de gand sa inteleaga ca si in Ro sunt legi care trebuiesc respectate. Sta si se cearta cu mine pe teme gen Protectia muncii, ISCIR, PSI, Legislatia muncii, ca de ce e asa si pe dincolo, ca de ce platim atatea dari la stat, zici ca e copil mic. Chiar nu am de gand sa tin cocoasa pentru fanteziile lor.

A.ALINA, ADELA, ne putem intalni si miercuri sau joi, ca nu se muta Timisoara si nici pietrele mele nu pleaca nicaieri. A.ALINA, ai grija de puiutul tau, spune-i sa stea cuminte in burtica. Si al meu apasa uneori atat de tare, habar n-am pe unde isi infige capatana.

MEGBENG, bafta la examen!

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Mai GABRIELA S, inteleg eu, cu seminarul ca si cu seminarul, dar ratezi tu asa minuni de clatite? Ca noua ne-ati facut pofta, si suntem la sute de kilometri de voi!

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Buna dimineata dragelor...
Mai dar stiu ca ati scris nu gluma

Eu am luat-o iar de la capat cu grijile, mai ales
cand am auzit ca la un spital din Sannicolau Mare au incurcat asistentele bebelusii la maternitate...Si am inceput: "Aoleu, daca ni se intampla si noua..daca..daca.." stiti voi povestea cu drobul de sare...

Fetelor noi cred ca suntem cei mai denaturati parinti posibili...Nici acum nu i-am cumparat NIMIC bebelului, si nu cred ca o sa o facem pana dupa ce se naste.
In schimb o sa primim foarte multe lucrusoare..asa ca..o sa vedem noi (mai ales tati)cum s-o descurca.

De infasat nu o sa infasam bebelu`, poate doar asa, f.f.f, usor, cat sa se simta el bine, mai ales in primele zile.
Cat despre babisme, am auzit ca nu e bine sa-i tai unghiutele la bebe pana cand implineste nu stiu cate saptamani..

Hai gata, v-am pupat, sa aveti o zi minunata!

30+

Marilena cu (un pui mic si iubit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza balenutze!

Diana,bine ai venit in club!
Poate ne spui mai multe despre tine...cum te simti?

Elli,inca o capricoarna?Hmm,ne adunam nu gluma.

Megbeng,bafta la examen!

Messo,ma omori cu clatitele...cred ca azi merg sa-mi cumpar si eu,noroc ca-s gata facute la punga si le umplu eu cu de toate ca prea mi-ati facut pofta.

Pako,tu ma intelegi cel mai bine ca ai stat si tu aici...si stii cum is nemtalaii astia.

Cristiana,si voi o puneti de intalnire?Ma inverzesc de invidie...ca la Tm puteam ajunge,daca eram in Ro...si sigur nu va ratam.

Amaya,multumim de lamuriri ca si eu eram bata la capitolul streilizatoare...asa deschid si eu mai bine ochii cind cumpar.

Oana,ma apuca si pe mine nostalgia de la primul capitol si trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa fim atatea fete si sa avem o atmosfera asa faina aici.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput