Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ralu,am glumit...Dar acum daca tot te-am dat gata cu putza lui fi-miu poate-mi dai fata si ne incuscrim.Ce zici?Ne pregatim de nunta dupa ce nastem?

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Hai sa va mai zic una pentru mamicile de baietei:
stiti de ce se spune ca o viitoare mama de baiat e asa vesela, frumoasa si fericita? Pt ca are tot timpul in ea o putza....

La mine se cam potriveste.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Messa da...si acum ma jelesc pt ac tare m-am saturat sa fiu cica cu barbat si de fapt fara...Ma enerveza sa aplelez la altii daca am nevoie de ceva,mi se pare ca-s povara pt altii si apoi nu imi face mie placere sa stie lumea ce vreau sau ce imi iau...deh,mofturi!!!

Megbeng tinem pumnii tare stransi pt examen si nu uita ca sunteti 2,deci puteti mai mult!!!Apoi bb aduce noroc!!!

Salina si Oanaca mi-e o pofta acum de clatite si nu am de unde lua si nici faina nu am in casa ca sa fac eu,iar la placenta mea sa urc si sa cobor 4 etaje....?!

DIANA74 bun venit printre

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARYELA, stai sa vezi ce babisme sunt prin Banat, o colega de-a mea mi-a povestit ca nu a lasat-o soacra-sa sa taie unghiile copilului pana nu a implinit un an, dar avea voie sale scurteze rozandu-le! Ati mai auzit asemenea tampenie? Unghiutele alea roase zgarie si mai rau...

DACONST, nu te inverzi, cand vii in tara, ca mai vii tu, ne intalnim si cu tine. Iar daca bebeii vor fi nascuti va fi cu atat mai interesant!

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai danuto mama dar numai la prostii te gandesti zau asha......Eu m-am trezit foarte bine dispusa astazi si am de gand sa plec de capcauna in oras.Unde voi ajunge nu stiu deocamdata dar undeva am sa ajung cu siguranta.Pai ma clocesc frate in ritmul asta.Ma atrofiez, dau in benga.Azi noapte iar m-am trezit ca drogatii dupa ceva dulcce.Noroc ca m-am invrednicit sa imi iau niste ciocolata de aia ptr diabetii(vreo 10 la numar).M-am trezit cu ochii inchisi m-am dus la ciocolata,am halit-o tot cu ochii inchisi si m-am intors in pat linisitita.Bine ca nu am gasit rulada de ciocolata si alte nebunii care mai erau pe acolo ca eram un om mort azi.

25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Hi,hi,hi ce tare esti Alinatxa...somnambula,ai?
Eu mai nou am dat-o pe ciocolata cu orez expandat...de aia nu ma pot satura ziua...bine ca noaptea dorm ca altfel cine stie,ma lega sotul de pat.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata la balenutze

nu stiu ce e cu mine, cred ca m-am deochiat, ca nu am dormit deloc bine aseara, m-a durut si un picior, am avut si primul carcel si mi-a ramas muschiul contractat asa ca inca ma mai jeneaza.

Liuda ti-am vazut si eu pozele: ff frumoase si hainutzele si mobila. si noi o sa dam azi sau maine comanda de mobila, da sper sa fie gata pana in decembrie.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

BUNA BURTICI!!!
Ieri am fost la dr. si mi-a luat o lama ,in 7 zile o sa fie gata ,dar a spus ca sigur am o ciuperrca ,stiu ca am candida din saptamana 18 dar dr. a spus sa o tratez in trim. 3....,intrebarea mea este A MAI LUAT CINEVA CLOTRIMAZOL OVULE? si mi-a spus sa-mi fac spalaturi cu bicarbonat....,nu inauntru ,doar afara....
v-am pupat burtici si va doresc o zi minunata!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Neatza!

Haricleea, nu-ti fa griji, ca eu am barbatul in tara si tot degeaba. De cand ma stiu, decat sa apelez la el cu vreo problema, mai bine platesc pe cineva sa ma rezolve. Oricum tot la solutia asta as ajunge, dar daca as apela intai la el, se mai lasa si cu cearta. Oricat i-am explicat ca uneori toti banii din lume nu inlocuiesc un om, tot nu prea a inteles. A ramas ca eu sunt o salbaticiune care nu vrea sa-i stie nimeni casa, problemele etc.

Cleopiciu, in timpul sarcinii nu am luat asemenea ovule, dar daca medicul ti le-a recomandat cred ca sunt bune. Numai ca nu stiu daca te vindeci complet de candida doar cu atat, probabil are un efect temporar. Dar nici altceva nu ai voie sa iei. INsa poti avea noroc chiar sa-ti treaca. Ciudata ciuperca asta, eu am chinuit cu ea cativa ani, sper ca nu am facut-o iar.

Amaya, multumesc de raspuns. Vad ca ma dor in continuare, dar am inceput sa ma obisnuiesc. Devenise atat de insuportabila durerea si pentru ca se suprapunea cu o durere de spate din zona corespunzatoare toracelui. Banuiesc ca la fel de neplacuta e si durerea ta de sub san, am mai auzit pe aici fete cu acelasi simptom, efectiv nu-mi imaginez care ar fi cauza.

megbeng, stiu ca ai invatat enorm pt acest examen, iti doresc sa fii in forma maxima, sa nu te copleseasca emotiile pentru a da ce-i mai bun. Nu uita ca suntem langa tine si-ti tinem pumnii. Iar bb din burtica iti va purta noroc.

maryela, oricat ai fi de superstitioasa, eu te sfatuiesc sa-ti cumperi macar minimul necesar pentru spital. Doar daca nu nasti cumva intr-o clinica privata unde ti se da totul in acelasi pret. INtreaba o asistenta/moasa din spital ce se cere, fiecare spital are cerintele lui. De ex la noi cere 10 pampersi, o crema de galbenele etc etc. Spar sa nu nasti maine sau peste o saptamana, dar bagajelul trebuie deja facut. Eu vorbesc, care sunt in renovari si daca ma apuca azi nici nu stiu de unde sa-mi iau nimic. Dar tot ce am cumparat e deja pus, mai putin hainutele lui bb care trebuie intai spalate si sterilizate. Aproos: nu poti cumpara hainite si sa i le dai imediat copilului sa le imbrace, iti trebuie timp sa le speli si calci. Daca te bazezi ca-ti face cineva chestia asta, te felicit. Mie ar avea cine dar nu am incredere in nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Dana poza aia cu putzulica e facuta la 4D sau 3D? Sa va traiasca si...sa creasca mare!

Maryela in Finlanda in spital ni se spune sa nu le taiem unghiile bebelusilor pina la 2 saptamini fiindca exista posibilitatea mare de infectare.Lui Joel i le-am tinut la inceput in manusele apoi i le-am taiat cind dormea, altfel nu as fi reusit.

Diana74 bine ai sosit. Vezi ca mai exista si un subiect cu mamicile din Canada pe aici pe la Odisee.

Loremunteanu ma bucur ca ai gasit si numele baietelului vostru in lista aceea lunga cu nume finlandeze si straine.

OanaB in Finlanda clatitele nu se prea fac cu dulceata asa ca mai este o speranta. Finlandezii pun in interiorul clatitelor crema de fructe de padure proaspete sau decongelate.De asemenea mi se pare ca reteta de clatite e diferita de cea din Romania si au mai putine calorii.Si la cozonac astia pun doar 1 ou si foarte putin zahar.Culmea este ca toate solidele se masoara cu o lingura speciala de 1dl.In viata mea nu stiam ca solidele pot fi masurate cu DECILITRUL!

Sabina 28+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput