Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
nadiutapm spune:
fetelor eu cred ca Messa si Liuda ar trebui sa mai faca cercetari sa vada daca nu sunt surori, prea seamana una cu alta,

nadiutapm
25+ 
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805
eli1977 spune:
Buna seara, dragutele
Acum am picat si noi de la serviciu si am trecut pe aici sa uram LA MULTI ANI pentru ROADRE, MIHACARM,GABRIELA -s si cele;lalte Gabite si Mihaele cu burticute, ca poate mai sunt si nu stiu.Sa fiti sanatoase fetele ,sa nasteti usor si sa va bucurati de bebiciii vostri!

Liuda, stiu cum e cu avantul la treaba cand ti se pune pata, ca ti-am zis ca si eu sunt tot capricorn (si tot din Galati)si daca mi se nazare nu ma las pana nu termin treaba, a zis al meu ca ma gatuie, ca ii obosesc odorul...Numai calca si tu mai putine, pe rand macar, sa nu stai mult in picioare.
va pup, ma duc sa mai citesc ce ati mai bagat
Eli
28s
mihacarm2002 spune:
Messa: Fata, tu chiar ca esti de coma!!! Ma dor obrajii de ras!
Liuda, f. simpatice lucrusoarele. Da’ multe ai mai luat! Si mobila e super dar cred ca a avut si un pret pe masura!
megbeng, normal ca o sa iei examenul! Dar la mai mult de 10 sa nu speri!
criss68, ai multa dreptate cu infasatul si aspectul picioarelor. Mama m-a infasat si pe mine si pe sora mai mare, insa pe cea mica, deloc, pentru ca a fost prematur. Ea are cele mai drepte picioare. Nici eu nu am de gand sa imi leg fedeles bebelina!
Adela2002, zi mersi ca mama ta recunoaste ca a uitat si nu iti impuie capul de sfaturi ca apoi sa se supere ca nu ti cont de ele!
Roandre, ce mica mi se pare fetita ta in bratele lui tati (in poza din spital: O fam fericita). E tare simpatica! Sa iti traiasca!
aiska, ce multe nume mai au filandezii...
Si eu am laptic, dar curge doar cand fac masaj. Nu am stiut ca nu am voie, ci dimpotriva, ziceam ca sa imi formez sfarcurile si desfund canalele. Acum nu o sa mai fac!
De cate ori am avut tentative ma duc sa cumpra lucruri pt bebelina, de fiecare data aflam numai vesti proaste. Asa ca m-am decis sa mai astept.
Mihaela 26+ 
mihacarm2002 spune:
Originally posted by cristia: O constatare: m-am uitat prin albumul comun si SUNTETI NISTE FRUMOASE!! Si nu cred ca e din cauza bunei mele dispozitii de azi
Bine-inteles ca aceasta constatare nu se datoreaza unei dispozitii de moment! Chiar suntem f. frumoase. (iar eu sunt cea mai modesta
)
De ce oare mi se par neobisnuite acum fetele care nu au burta??? Iar cand urc in microbuz (de obicei plin ochi) ma simt ca un tanc? 
Mihaela 26+ 
![]()
gabriela_s spune:
ce faceti fetelor???scrieti romane,ha?:D
multumesc pentru urari!!!
eu nu o sa pot veni pe 22 la intalnire
am un seminar la ora 4 jum si trebuie naparat sa fiu acolo ca am un proiect de predat,of...Dar daca va lungiti cu vorba si stati si dupa ora 5 poate ajung...Asta daca ma inteleg cu proful sa ma lase sa prezint ala si sa ma car,eu stiu?
Sau vin inainte ,de la 2,dar asta inseamna sa imi dati cu sutu in fund dupa o ora ,sa plec si sa ajung naibii la timp la faculta
Parca nu as rata o clatita cu burtoasele!!!![]()
si apropos de seminarul asta minunat care se tine miercurea :astazi ne-au alergat ca pe hotii de cai!!!iubesc ASE-ul
:du-te in sediul din unirii,du-te la romana,urca la romana in sediul vechi.ba nu ca e renovare,cocoata-te trei etaje in sediul nou.ba nu:du-te iar la unirii...urca scari,coboara scari,alergat pe strada,alergat dupa metrou...aveam senzatia ca imi zboara urechile,batea inima super tare,eu gafaiam ca ultima babaciune,burta se intarise!!!e clar:m-am ramolit!si nu ma puteam gandi decat la bietul copil ,daca o fi bine sau ii zbarnaie inimioara si creierasii la maximum saracuta!dar mi-a dat cateva picioruse si m-am linistit![]()
liudaimi place mobila!
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
31+
roandre spune:
Gata, a trecut si ziua de azi...mai urmeaza sambata o tura de invitati si in rest chiar ca am sa incerc sa stau numai in pat!
Am fost si la dr de familie sa-mi dea concediu medical si printre altele m-am si cantarit....dupa cantarul lor se pare ca am 63 kg, adica 11 kg in plus...pai atat aveam la prima sarcina cand am nascut...si acum n-am decat 27 sapt si cateva zile!
aiska, e mare rau caruciorul ala pt liftul meu amarat...ca sa nu mai spun ca am si un etaj de urcat pe scari caci nu merge liftul.
Anis, m-am tot uitat la adaptorul ala...hmmm, greu de spus dc mandra mea ar sta in el fara sa se dea jos si s-o ia la fuga, bineinteles in directia opusa de mers.
Cred ca pana se face bb de pus in marsupiu o s-o scoata bona pe Alexia si eu pe bb2. Alta solutie mai buna pt moment nu gasesc.
oana_bucur, am si intariri dureroase dar si nedureroase. Am unele atat de dureroase de simt ca-mi taie cineva burta...si cred ca astea mi-au scurtat/deschis colul.
Despre infasat...nu sunt de acord cu legatul si nici n-am facut asta cu mandra mea. Copila era imbracata si peste era pus scutecul de finet fara sa fie legata.. A fost f linistita, a dormit f bine si nu am vazut rau in asta. Babism este cel cu legatul picioruselor ca sa le aiba drepte. Mandra n-a fost legata, a purtat si pampers si are cracii drepti. De zgariat pe fata nu s-a intamplat decat f rar pt ca de la inceput i-am taiat unghiutele (asta da proba de indemanare...hihihi) si doar de cateva ori i-am dat manusi pana sa ma calmeze pediatra.
Va pup ca fug in pat!
Utile pt burtici, viitoare mamici
marybell spune:
multumesc fetelor dragutze care au avut rabdarea sa imi raspunda la intrebarea vis-a-vis de vaccinul D.T.
o sa ajung luni pe la doctora si o sa va anunt ce am facut, nu inainte de a vorbi cu dr genicolog asa cum mi-ati sugerat.
va pup
Mary
31+
Messa spune:
nadiutapm, sa stii ca si eu ma gandeam... mai stii? ori a avut tata delegatie la Galati, ori al lu' Liuda in Bucuresti. Mai Liuda, hai fato sa facem niste cercetari, ca si mie imi bate la ochi treaba asta!
mihacarm2002, pe tine te cheama ca pe o prietena a mea pe care o cheama Carmen si azi am aflat ca o cheama si Mihaela! Ca banui ca de acolo vine mimele tau de pe forum, nu?
Mai, ciudat e sa fii bortzoasa... cred ca asa se simt cantarele alea cu arc la piatza cand atarna tzaranii plasa cu cartoafe in ele. Totu' e roz si deodata zbang, creste ceva si atarna greu!