Mamici de ianuarie - februarie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Liuda, in sfarsit am putut sa vad pozele cu hainitzele tale. Sunt super si foarte multe. Cred ca va trebui sa cumpar si eu mai cateva ca nu am prea multe, iar botosei nu cred ca am deloc. Poza cu mobila nu vrea sa o mareasca, dar din cate am vazut e ca o mobila de tineret cu canapea nu? Eu nu prea am mobila clasica in casa: mobila din camera e albastru cu galben, in bucatarie am vanilie cu bordo, camera BB-ului va fi probabil verde cu galben ( daca nu gasesc in paleta de culori altceva ce sa-mi placa mai mult). Cred ca biroul il voi face totusi intr-un ton mai clasic pt ca vad ca arata bine.

Acu ma duc si eu inapoi in pat!

Alina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Daconst esti mortala

quote:
Aiska,bine ca nu ne pun astia sa avem si cauciucuri de iarna la carucior...

Aiska, asa ca sa simplificam treburile uite ce ar fi util

http://i7.ebayimg.com/02/i/08/dd/75/18_1.JPG

se pune la carucior si asa ii impingi pe amandoi(copilu' cel mare sta cu picioarele pe placuta)...merci ca mi-ai adus aminte de sistemul asta, chiar uitasem de el

Adela, astept un semn de viata

Felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Fetelor, fetelor...
Ce-am facut?! M-am pus ca hotul pe butelie pe un castron de lapte cu fulgi si l-am lopatat cu toata fata de parca mi-era frica ca mi-l fura cineva...parca nici n-am apucat sa-l savurez...
Si acu ma mai apuca senzatii de vinovatie..si apoi parca ma buseste rasul de cum imi fur singura caciula...
Se dusera clatitele de maine...sper ca macar la asta sa rezist...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

mamaaaaaaaa ftelor, ati scris 7 pagini intr-o singura zi! Inseamna ca ati dezbatut, nu gluma! Am ajuns pe la faza cu infasatul. Apropos de picioare strambe, am exemplul familiei sotului meu, 3 copii. Fata cea mare infasata strans - merge in X. Cea mijlocie infasata moderat - merge mai frumos, dar parca tot are un pic genunchii in valg. Pe sotul meu nu l-a mai infasat deloc, a zis ca-i baiat si daca o fi cracanat, asta e, macar e baiat. Are niste picioare perfect drepte.
Mama mea nu se va baga la infasatul meu, i-am si spus ca nu voi infasa copilul, dar daca ar fi bunica pe aici cred ca pe ascuns mi-ar infasa copilul. Cica pe mama a infasat-o dupa 2 ani fiindca mergea stramb (neinfasata la timpul cand se infasa copiii). Probabil era o forma de rahitism frecventa la lipsa de vitamina D si ce-o mai fi fost.

Cata, nu am prin postarea in care anuntai inceputul secretiei de colostru. pentru un nou inceput! Spune-mi te rog, te-au durut vreun pic sanii inainte? Eu am realmente o fixatie, nu stiu de ce ma dor asa de rau sanii. E drept ca azi parca a mai cedat durerea, era atat de insuportabila pentru ca se suprapunea si peste durerile reumatice - am concluzionat eu!

Ma duc sa termin de citit si apoi vad daca mai am ceva de completat. Ce bine ca avem acest grup de discutie, ca sa am motiv sa ma odihnesc.

burticile

criss 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

asta cu infasatul mie mi se pare o nebunie....la fetite mai ales exista riscul de displazie de sold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Chiar m-am gandit la tine, Megbeng, ti-am vazut subiectul de la PSI si ma intrebam daca ai examenul inainte de intalnire ca sa poti veni si tu. Bafta sa fie! Iei examenul mai mult ca sigur, poti sa-ti faci griji numai sa fie constructive . Si sa ne vedem cu bine pe 22 Spor la invatat!!!!!!

Oana- , esti o dulce! O sa-ti dea Dumnezeu un bebe cuminte ca sa uiti tot chinul de acum

Alina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Salina, clatite sa fie, sa apara clatitele, cu dulceata, cu inghetata, cu ciocolata, stracciatella, mamma miaaaaaaa!!! Cat despre Sfanta Alina, pai niic n-o sa fie, uita-te tu la mine cum te vad si cum ma vezi, adica deocamdata deloc. Pai nu vezi ce nebune suntem toate Alinele? De unde atata sfanta?

ralu74, m-ai convins... tractorash

megbeng, megbeng, sa iei examenul NEAPARAT si hai la clatiteeeeee!!! Iti dau eu tie deprimare, pai trece depresia fato cu clatita cu ciucalata!

oana_bucur, lasa-ma nene cu vinovatia, ca n-am omorat pe mama si pe tata ca si bortzoasa sa stau la cura de slabire! Uite eu balotez cu nesimtire binecuvantata tot ce-mi vine la gura si e asa de bineee! Ia fa si tu la fel si lasa vinovatia pentru mai tarziu, ca oricum o sa ispasim toate cu datul jos de kile dupa aia. Iar lopatatul cu toata fatza este cea mai buna metoda sa dai gata un castron de fulgi, parerea mea... altfel n-au gust! Pai ce facem, ori mancam, ori ne jucam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Si ca sa am tacam complet ...tocma ce am constatat ca, fie mi-a cazut o plomba fie mi s-a rupt o bucata de dinte...nu stiu cand, dar...asta este...
Si eu care ma gandeam ca daca mi-am facut revizia dentara inainte de sarcina scap de necazuri in sarcina...ehehe
Tre sa o rezolvam si pe asta saptamana viitoare...

Messa ce te-as mai insoti...cu toata fata...dar nu mai am voie...am dispensa speciala de la doctor ca nu mai am voie glucide si grasimi...asa ca mananc in gand mai mult din astea...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

LA MULTI ANI tuturor MIHAELELOR si GABRIELELOR! Multa sanatate, nastere usoara si sa va dea Dumnezeu copii frumosi si sanatosi!
Elenita 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Aoleu, Oana, pai atunci e nasol...

Mergi la inceput