Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
roli25 spune:
La multi ani tuturor care poarta numele arhanghelilor Mihail si Gavril
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)
roli25 spune:
Doroti am omis sa dam datele noastre de la nastere. Marc s-a nascut cu 3,400 kg si 52 cm.
Te rugam sa ne treci si pe noi.
Roli, mamica lui Marc (9 iunie 2006)
CamiM spune:
Ia uitati-va la noi ce mari suntem: Sofia la 6 luni
Pupam toate ciresele
Cami &
Sofia
poze Sofia
irinaghita spune:
Buna seara
Iata-ne si pe noi dupa o pauza mai lunga.
In primul rand multumim tuturor pentru urarile de Sf. Mihail si Gavril
Cami super frumushata de Sofia si mareee, mare fata ce sa mai..
Noi tot ne cam chinuim cu mancatul, acum suntem mult mai bine oricum, dar am ramas tot cam fitos, adica mancam pana la urma cat de cat nu tot, dar cu mutre si mutrite.
Asta e, il iubesc oricum asa cum e, ca in rest e un ingeras de copil. Numai masa e problema noastra.
In rest pupici la toate ciresicile si mi-e dor de voi
Irina si Radu Gabriel (5 iunie 2006)
poze Radu http://photos.yahoo.com/irina_v10
DianaR spune:
quote:
Originally posted by ralucis
si acum sa zic ce ma framanta de vreo saptamana. ilinca mea se culca pe la 10 si se scoala la 7. de vreo saptamana a avut cam trei zile in care s-a trezit la 6, iar de vreo doua zile se scoala la 5. sa nu se mai sature cu laptele meu? ca ma gandesc ca peste alte 2 zile se scoala la 4 si tot asa, nu? sa fie de la dinti?
Ralucis, cred ca pur si simplu ii trebuie mai mult lapte si atunci isi mai face singura o masa in plus pana reuseste sa creasca mesele de peste zi sau pana o diversifici. Nu-ti fa griji, sanii tai vor reactiona in consecinta, nu-i nevoie de completare.
Diana ,
Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by doroti_5
Si am uitat sa va zic ca si a mea Guguta sta in fund de duminica!
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
Felicitari!
quote:
Originally posted by puiudana2004
Andrei,de aseara,daca il tin de picioruse,se ridica singur in fundulet,nu ii dau nici macar un degetel sa il ajut!
Dana siAndrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
Felicitari si voua! Voinicel Andrei!
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Iaca si eu! Mai bine mai tarziu, decat niciodata!
Am lipsit mult - la inceput, din lipsa de timp si de energie (peste zi nu am timp, seara nu am energie). Dupa aia... mi s-a parut ca oricum n-are importanta daca scriu si eu sau ba.Ca toata ia o pauzarea proaspata mamica, am stari anxios-depresive care vin si pleaca. Acum cateva zile mi-am dat seama ca chestia cu "nu contez" e partial reala, dar e o mare prostie, in acelasi timp: adica daca eu stau si va citesc seara de seara, postare cu postare, si imi place si imi foloseste, de ce n-ar fi citite si postarile mele? Ca doar nici eu nu le raspund multora din cele care intreaba, si nici nu admir zgomotos intotdeauna ideile bune!
Asadar... bine v-am gasit!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
Bine ai revenit! Si bine ca te-ai razgandit, asa patesc si eu daca fac o pauza de cateva zile la scris apoi nu mai imi vine sa ma apuc din nou, pur si simplu nu reusesc sa mai intru in ritm.

Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by EllaX
In al treilea rand, scrisesem deja mesajul:
S-au intors pampersii buni! Asta daca nu cumva s-au pierdut pe drum cativa din aia vechi si i-am gasit tocmai eu! Am cumparat saptamana trecuta un pachet de 64 Pampers 3, din Billa, si... sunt din aia albi, banda adeziva este la locul ei, mirosul este ala vechi, capacitatea de absorbtie este buuuna! Imediat ma duc sa ma uit la data producerii, poate e scrisa pe pachet.
Aaaa... Intre timp, am verificat data de pe pachet: astia buni sunt produsi in august, aia rai la sfarsit de septembrie!Deci... am avut noroc si am gasit eu din aia vechi. Acum ma enervez si fug in Billa si imi iau mai multe pachete din astea! Probabil ca se cumpara mai mult pachetele cu 88-90 bucati, si cele de 64 (sau mai putine) bucati au ramas din vechi!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
Si eu am luat un pachet mic din Metro ca se cacarisise ficamea in magazin si nu aveam pampers de schimb si asa sunt, fara banda verde si parca nici nu put asa tare. Dar eu de la astia am avut surpriza s-o gasesc uda, ceea ce nu mi se intamplase la pampersii cu banda verde.
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Nu am indentificat cartoful dulce care e. Lyly, parca tu aveai problema asta mai demult, cat costa aproximativ?Dupa pretz cred ca il identific cel mai repede...
Mama lui Nic cel Mic
[teal]"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
Eu am vazut in Selgros, cam 130000kg, e o chestie rosie ca un cartofomorcov
Diana ,
Timeea (18.05.2006)
DianaR spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Ia uitati-va la noi ce mari suntem: Sofia la 6 luni
Pupam toate ciresele
Cami &Sofia
poze Sofia
He, he ce fain, tu-i bagai in gurita ea scotea tot afara! Oricum e super ce gurita mare deschide! Si cum bea apa singurica, ditamai domnisoara, ce mai!

Diana ,
Timeea (18.05.2006)

cu
Natalita-Elena (12.05.2006)