Cirese de Mai-Iunie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
EllaX spune:
Apoi...
Am urmarit - cu ceva tristete si intelegand foooaaaarte bine ce scriu fetele, apoi si un pic amuzata - povestile despre "noi de cand am nascut", cu depresiile, fricile, nervii, amenintarile cu divortul si altele asemenea. Eu cred ca va intrec: ma hotarasc ca divortez macar de doua ori pe saptamana! Macar ma separ de sotul meu pentru o perioada!
Adevarul este ca am si fost destul de mult timp de capul meu - si independenta de numa'! - si, recunosc, am un model mental de neinvidiat in parintii mei, care s-au inteles ca naiba, si in mama, care toata copilaria si adolescenta mea ameninta cu divortul. Pe atunci gandeam in alb si negru, nu existau nuante de gri, si eram hotarata sa nu suport "mizerii" de la nici un barbat pe lumea asta. Intre timp... am crescut. M-am indragostit si iubesc aproape de dependenta un barbat care a stiut si sa-mi faca viata amara tare, cateodata, dar alaturi de care respir mai bine... si care, cand este pe acasa, este un sot de treaba si un tata minunat. Si stiu ca - desi motive de divort ar fi fost (pentru viata vazuta in alb-negru)- nuantele de gri si roz si verde si ideea ca nimic nu pica din cer si nimic nu e perfect si ca trebuie sa lupti pentru o familie frumoasa ma vor tine... macar o vreme![]()
.
Trebuie sa plec acum, mi s-a trezit mandra Ana din primul ei somn de dupa-amiaza de una singura! Revin mai tarziu!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
Ursulia spune:
quote:
Originally posted by doroti_5quote:
Originally posted by Ursulia
Doroti si eu sunt de acord ca noua rubrica sa poarte acest nume. Noi ne rostogolim de pe la patru luni, iar de stat in patru labe cam de pe la 4 si jum. executam. De ridicat singur in fundulet nu se ridica. Inca ii mai place foarte mult actiunea "la sol", pe care si-o perfectioneaza tot mai mult. In cateva sec strabate patul de la un capat la altul. Si mai face ceva: se leagana singur cu patutul. Sta in patru labe si si-l leagana singur. Doamne fereste sa-l intrerupi!
Imi pare rau ca n-am cum sa va arat inca filmele...
Se tiraste?Facem si asa rubrica,acolo primul va fi domnul Frumusescu. Da de cind sta in 4 labe?
doroti_5cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena1 si 2
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
De la patru luni si jumatate. V adati seama cam de cand trebuie sa stam cu ochii pe el?! Cred ca de-aia si face galagie in carucior pt ca nu se poate "deplasa"
Lya spune:
La multi ani Ingrid,Sofia si Alexandru! pt jumatate de an.
Ellax,bine c-ai revenit
!
Angelica,mersi de intrebare,suntem bine.Am citit mesajele tale si mi-au placut mult surprizele facute de tine,mai ales cea cu Grecia,........ma tot gandesc cum ai retinut tu fiecare chitibus cumparat si ........am si io o curiozitate,cum arata rochia aia![]()
(sa nu radeti de mine)
Scriu cu o mana,asa ca ma opresc aici,nu ininte de-a va da un link care sigur o sa va placa daca va faceti putin timp sa cititi.
http://rain.prohosting.com/boyarul/lada.soft.html 
dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty
&Erikutz
magghyc spune:
EllaX,
pentru sotul tau...

,
Sper sa ma pot revansa,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
puiudana2004 spune:
Andrei,se taraste de pe la 5 luni!Si sa vezi ce de perne,paturi si alte acareturi sunt in pat sa nu cada....si ochii mei sunt tot timpul acolo!
EllaX,bine ai revenit!
Dana si
Andrei (6 mai 2006)
poze nunta
poze Andrei
Varsta Andrei
cocutica spune:
Salutare tuturor !
Se pare ca portocala este pe gustul cireselor noastre
...si Elena e innebunita dupa banana cu zeama de portocala. In schimb, la sucul de mar cu morcov se stramba toata... daca i-l dau cu biberounul nu il vrea, dar cu lingurita...de dragul linguritei, evident, reuseste sa manance 30 ml.
Apropos, exita o limita superioara pentru consumul de lichide zilnic sau la o masa? Va intreb asta pentru Ela pe langa 130 ml supa a mai baut si 150 ml lapte, iar ieri per total(ceai, apa, suc, lapte si supa) a baut cca 1100ml.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
A si ne rostogolim de la 4 luni jumatate...suntem tare fericiti cand ajungem pe burtica.
La statul in fundulet mai avem putin de muncit...inca invatam "echilibristica"
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by nicolungu
Buna dimineata ciresici si La multi ani! de Sfintii Mihail si Gavril
Ralucis, poti folosi linistita batista bebelusului, eu o folosesc cu succes la Elena, am folosit-o si la Petra, nu te speria ca se ataseaza la aspirator, poti sa incerci si tu sa vezi ca nu e asa neplacut (eu am incercat mai intai "pe nasul meu", ca sa zic asa)
Angelica_g, te admir pentru imaginatia ta, frumoase surprize (si la mai multe!) - in legatura cu laptele praf, noua doctorita ne-a spus sa-i dam mai intai formula nr 1, chiar daca numai pentru o saptamana si sa facem apoi treptat trecerea la 2 (asta la prima fetita, pe cand avea vreo 7 luni)
Lyly, imi pare rau pentru tine si iti spun ce-mi zicea si mie sotul "nu te mai stresa cu serviciul ca oricum nu-ti ridica aia statuie", important e sa fie Alex sanatos si tu la fel, sa poti sa ai grija de el - si daca tot e de stresat, cum fac sa intram si noi in clubul razaciosilor, iti trimit tie poza pe mail? stiu ca ai mai scris in capitolele trecute, dar te rog nu te supara pe o mama uituca (chiar asa, am inceput sa uit, imi puteti recomanda ceva?) si cu lipsa de timp!
va pupam,
Nicoleta, Petra si Elena
adresa mea este: lacryonel@yahoo.com
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
LYLY809 spune:
La multi ani
mikiion si mihaela.f !!!
La multe lunitze razaciosilor: Ilinca-Scumpica (pentru ieri), Alexutzu Smecherutzu, Ingrid-Micul Iedutz si Sofica-Ochioshica si cate un pupic hliziiit rau, de la noi!

Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ
ALBUM LIMBUTZE
ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE
Steluta spune:
quote:
Originally posted by adelapop
va rog sa imi spuneti si mie de unde cumpar carucior brevi grillo ca am gasit un site si costa vrea 5.200.000 si eu stiam de la voi ca se gaseste si cu 4.000.000
Adela, daca iti este de ajutor, chiar azi am vazut la magazinul Happy Baby, carucior Brevi Grillo la 4.750.000 lei vechi

Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Natalita-Elena (12.05.2006)