** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )
Raspunsuri - Pagina 24
Vali5 spune:
Ibelciug, multumesc pentru explicatii si sfaturi. Totusi, de cand ma stiu nu am avut nici o problema cu stomacul. Eh, se mai intampla!
Alyna24, felicitari pentru
. Sa va traiasca si sa fie sanatos si cuminte!
V-ati gandit ce nume ii puneti?
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
doxinu spune:
fetelor totul este bine!I-am vazut inimiopara cum bate si nu imi vine sa cred!Parca totul este un vis din care astept sa ma trezewsc!Nu-mi vine sa cred ca mi s-a intamplat minunea!Sa dea dumnezeu ca totul sa fie bine pana la sfarsit si sa ne stangem puii in brate!
+7
chiquitita spune:
Simonadre bine ai veint. Da-ne datele tale.
Alyna24 FELICITARI Sa dea D-zeu sa fie totul bine in continuare! Cred ca nu mai puteti de fericire!
9+
lbelciug spune:
alyna24, felicitari!
Asadar vei avea un mic taurash! Ma bucur nespus pt fericirea ta. Din pacate nu stiu sa-ti spun nimic referitor la placenta. Carceii apar de regula datorita insuficientei de calciu. Stai linistita, n-am mancat decat 2 pateuri de ficat pana acum, si aveau doar 20% ficat. Nu e 100% interzis, ci doar sa nu exagerezi cu el.
Vali5, mai tii minte ce v-am povestit apropo de efectele negative ale utrogestanului? Daca am retinut bine si tu il iei nu? Departe de mine gandul de a te speria, insa ai grija. Nici eu nu avusesem probleme cu stomacul sau fierea inainte de sarcina cu Matei...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
Vali5 spune:
doxinu, te inteleg perfect, stiu ce fericita esti! Asa eram si eu cand i-am vazut inimioara la 8 saptamani. Felicitari!
lbelciug, nu am luat deloc utrogestan.
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
cristalina spune:
Alyna,felicitari! :)))
Placenta se poate ridica pe masura ce creste uterul.
Citeste ce zic la placenta praevia, asta in cazul in care nu se ridica.
Acum trebuie sa fii mai grijulie dar totul o sa fie bine.
Mama mea a nascut 2 copii sanatosi (asa am io pretentia
) cu placenta praevia. Asta acum 35 de ani.
Doxinu, felicitari si voua si sarcina usoara!...:)
Lavinia, poti sa-l faci pe unul fara altul (testele adica) fara probleme.
Intre 14(15)-18 saptamani e indicat triplul test, cu cat mai devreme cu atat mai bine.
Cica la 16 saptamani da valorile cele mai bune...asta e un zvon pe care l-am auzit...:)))
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Alyna24 spune:
Vali5 si Cristalina, mersic de raspuns/Sper ca totul va fi bine si ca nu voi avea probleme mari!
Ibelciug, Da!Voi avea un taurash :))Ta'su e super fericit!Deja m-a poreclit pe mine"putulica"!
Chiquitita, suntem in nebunia fericirii!
Va multumesc pt felicitari la toate si sa va dea Dumnezeu bebei sanatosi la toate!
Pupy!

13+
Alyna
Alyna24 spune:
Vali5, inca nu ne-am gandit la nume!Mai avem timp!
Eu as vrea un Antoniu, Eduard, David!dar sa vedem ce zice si taticu'! problema e ca numele de familie este nemtesc:FOBL si trebuie sa cam mearga cu acesta!
Ciao!
13+
Alyna