** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eseea, saru-mana pt raspuns.
Mica, da, ai intuit bine. Oricum e f bine ca poti sa-l insotesti pe sotul tau in plecarile externe. Apropo, nu ne-ai aratat poze din Lisabona. Cat priveste plecarea in State, o sa fie obositor drumul si acomodarea cu noul fus orar, insa daca stai min 2 saptamani te vei obisnui repede. Sa cumperi de acolo jucarii de firma pt bb, caci in Ro sunt mult mai scumpe.
Daca mai afli ceva noutati despre maternitatea CMU-Elias, te rog sa-mi spui si mie. Ramane valabil si din partea mea.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

buna fetelor

eu am bolit rau ultimele 3 zile, am avut enterocolita, sper ca din fericire fara repercursiuni asupra lui bb pt ca n-am avut febra, dar sunt ff slabita.

ma bucur ca sunteti bine si va pup pe toate

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadre spune:

mai fetelor,
cu cine trebuie sa vorbesc ca sa intru si eu in comunitate? cui trebuie sa-i dau DPN si alte cele? ca am dat un mail lui Venus parca, dar nimic...
sunt 12+, si ar trebui sa intampin bebele pe 24 mai 2007. help me!
Nu sunt asa de hackerita, n/am albume online sau alte chestii, dar vreau sa ma sfatuiesc cu voi in urmatoarele luni...si asa am probleme..cu tratamente si repaos..
pls help
Thanx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna, fetelor! Am reusit si eu sa ajung la munca...

La multi ani, valen! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Ieri seara m-a tratat tatal meu pt arsurile la stomac: mi-a facut un ceai de galbenele, paine prajita cu unt si urda. Si mi-au trecut. Ibelciug, mi-ai spus ca e prea devreme sa am arsuri. Si eu zic la fel, dar nu cred ca e de la sarcina. Daca ar fi fost le aveam mai des (ma gandesc eu...) Dar a fost doar ieri, probabil de la ceva ce am mancat. Acum ma simt iar bine si cu pofta de mancare.

Amely, felicitari pt cele 13 saptamani implinite! Inca un pic si intri in trimestrul 2. Sa te faci bine repede!

katthy, ma bucur ca bebe tau e bine. O sa va arate el ce are intre picioare, dar o fi mai rusinos...

Asteptam poze cu bebici de la echo.

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

Simonadre bine ai venit la odisee.sarcina usoara si un bebic sanatos.cat despre tratamente , multe dintre noi facem tratament ca sa fie bebe bine deci cred ca o sa te simti in largul tau cu noi.iar despre listuta ...nu stiu sa te scriu...sa modific cate ceva mai stiu...dar in rest.scrie-ti datele cu rosu intr-un mesaj normal si una dintre mamici mai experimentata te va ajuta.

carrie sper sa te simti mai bine.incearca sa te odihnesti si ai sa-ti revii.te pup

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, mie nenea doctorul mi-a spus sa evit orice efort (de parca se poate cu copil de 2 ani acasa). Mi-e frica sa nu ma agit prea tare...
Ma duc intr-un loc unde am mai lucrat 6 luni, nu-i o problema.

Lavinia, triplul test il fac luni. Iti ia sange si se masoara hCG, estriolul si alpha-fetoproteina (AFP). Se interpreteaza (impreuna cu rezultatele de la o ecografie recenta) si se dau rezultate sub forma de probabilitati de aparitie de sindrom Down, defecte neurale, spina bifida...chestii din astea.
Rezultatul e numai o probabilitate, o probabilitate mai mare nu inseamna cu certitudine un copil bolnav..>Apar multe cazuri de valori fals "pozitive".
Prin vest se mai face si inhibina A, care combinata cu astea 3 de sus da rezultate mai sigure...cica...
Asta ar fi testul cvatruplu.

Simonadre, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Spui aici datele si una din fetele dragute te trec pe listuta cand au timp
Si poti sa spui tot ce ai pe suflet, nu e cu aprobare...:)
Sanatate multa carrie si pauly!
Raza, ai grija de matale, baga vin rosu acum dupa analize...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Simonadre chiar aici pe forum iti treci datele iar fetele vor actualiza lista! Bine ai venit!

cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

simonadre, bine ai venit in odisee! Ne bucuram cand se mareste listuta. Apropos de listuta, ti-au zis si fetele mai devreme: scrie-ti datele cu rosu si o sa te treaca cineva pe lista.

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, hai sa-ti explic de ce apar arsurile pe gat in sarcina si de ce am zis ca e prea devreme. Ele apar de regula in ultimele luni can duterul e destul de mare si apasa pe stomac, astfel incat digestia e ingreunata si cateodata are loc refluxul gastric. Datorita aciditatii sucului gastric care urca pe gat, avem acele arsuri. Desgur nu toate fetele trebuie sa treaca prin asa ceva. Este fals cand se spune ca atunci cand ii creste parul la bebe apar arsurile. Asa cum zici si tu, in mod sigur ai mancate ceva care nu ti-a priit si ti-a marit aciditatea gastrica. Urda e foarte buna pentru absorbtia ei si de aceea ti-a trecut. Ma bucur ca esti bine, insa ai grija la ce papi, e posibil sa ai o sensibilitate.
Simonadre bine ai venit la odisee. PM nu poti trimite acum, caci nu ai destule postari pe forum. Scrie datele aici si cine are parola, te va trece pe lista.
Carrie, de la ce ai facut enterocolita? Sper ca fetita ta nu a avut si ea probleme de aceast anatura. Din cate stiu eu, se datoreaza unui virus care bantuie prin aer. Bea sucuri ca sa-ti refaci necesarul de vitamine si sa te simti din nou energica.
Merci de raspuns, Cristalina. Desi nu e musai sa faci dublu-test inaintea celui triplu, corect?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, mamici!

Tocmai am fost la doctor azi!Si ce credeti?
VOI FI MAMICA DE BAIETEL!(90% SUNT SANSELE SA FIE BAIETEL)
Am fost cu puyu meu la eco si nu-i venea nici lui sa creada!Nu ne-am asteptat sa ne spuna asa repede!A fost incredibil!Nu va puteti imagina(sau unele dintre voi stiu deja cum e senzatia) dar pe mine m-au podidit lacrimile!Era asa zburdalnic si neastamparat acolo!Se misca, dadea din picioruse!Doamne.....ce senzatie!Are 75 grame, pliu nucal 1 mm.

Numai ca am o mica problema!Infectia de urina mi s-a dus, e ok acum dar placenta este prea jos!Mi-a dat tratament cu No spa(3 pe zi), Utrogeston (2 seara la culcare vaginal) si in caz de dureri (caci am cam avut in ultimele zile dureri jos cu spate si parca mi se punbea un carcel asa pe piciorul stang )1 Diazepam!
fetelor, voi ce stiti drespre aceasta placenta care este mai jos decat ar trebui?Am emotii !Sper sa fie bine!

In ianuarie mi-a spus sa fac morfologia fetala la Dr Herghelegiu!
In 3 saptamani cica ar trebui sa-l simt miscandu-se!
Este mai mare cu 3 zile decat ar trebui deci, prin urmare, trebuie sa nasc cam pe 11 Mai 2007.Poate imi schimbati si mie DPN cu 11.05.2007 si cu baietel!

Mimi_dumy, mersic pt raspuns.Intre tp mi-a spus si dr ca analizele au iesit bine!

Ibelciug, mie mi-a spus dr. ca nu avem voie sa mancam ficat sau pate!

Va pupic pe toate si numai bine in continuare!

Doamne, ce repede mai scrieti!Abia apuc sa va citesc!
de la o mamica de baietel fericita

13+

Alyna

Mergi la inceput