** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 9 )

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Era ANTONIO, scuze!

Mersik Chiquitita pt baietel!

13+

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Alyna felicitari. Voi merge si eu saptamana viitoare la eco la 13,5 saptamani si sper sa imi spuna si mie ce sex are bebe. De fapt vreau sa imi confirme o data ca e baietel. Eu asta imi doresc si asta simt ca e.

Simonadre bine ai venit in odisee.

Liviana o sa merg marti la CMU la eco. O sa ma interesez ce abonament am si cat inseamna nasterea la CMU-ELIAS.

Pupici,

Mica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana as vrea sa pun pozele da nu ma pricep.

Poate sa ma ajute cineva cu informatii? Cum sa imi pun albumul foto (pe care nu l-am creat) ca link la semnatura???

Mica 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Buna!
Am fost si eu la eco 3D ieri si l-am vazut pe bb. A fost asa emotionant, se misca f tare. Se pare ca va fi baiat, ramane de vazut. La prima sarcina nu am facut eco 3D si nici in aceasta perioada (trim 2) si nu l-am vazut pe bb asa ca ieri. Si eu si sotul am ramas impresionati.
Alyna24 felicitari! In 3 saptamani ar trebui sa il simti ca misca? Inseamna ca mai am un pic si eu? Eu ma gandeam mult mai tarziu...
Fetelor eu nu am facut triplul test si nu cred ca se face aici, asa ca nu stiu nimic despre asta.

Imi pare rau ca nu pot tine pasul cu voi, eu intru mai rar si am atat de recuperat...

Ileana 14+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

ANTONIO e super.
Sexul se vede mai devreme numai daca eco e 3D?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Alyna felicitari pt. baietel.
Al meu nu a vrut sa dezvalui ce este deocamdata.
Si eu am placenta fixata jos. Iau utrogestan de la inceputul sarcinii. Dr. mi-a spus sa merg urgent la ea daca am chiar si o picatura sangerare, fara efort mare si .

Katthy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

quote:
Originally posted by mica0307

Liviana as vrea sa pun pozele da nu ma pricep.

Poate sa ma ajute cineva cu informatii? Cum sa imi pun albumul foto (pe care nu l-am creat) ca link la semnatura???

Mica 13+

mica0307, scrii link-ul intre tagurile [ url][ /url], dar fara spatiu dupa "[" (eu am pus spatiu ca altfel nu aparea scris).

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Eu am facut eco abdominala si s-a vazut!La 3 D ma duc abia in ianuarie!

Alyna24, sa-ti dea dzeu un baietel asa cum iti doresti!Oricum il vei iubi indiferent ce va fi!Eu imi doream fetita dar mi-au dat lacrimile cand mi-a zis ca e baiat!

Antonio, imi place si mie!

Ciao!
13+

Alyna

Mergi la inceput

Vroiam sa spun:MICA, sa-ti dea Dzeu un baietel , sau ce-o fi sanatos sa fie!

Nu stiu ce am azi!
Cred ca emotiile inca!

13+

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ileana felicitari!...:)

Chiqui, testele astea nu sunt obligatorii. Mai ales daca ai sub 35 de ani, fara antecedente in familie.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput