Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

LA MULTI ANI STEFAN PETER!!!
Hilde petrecere frumoasa sambata! deci de-acum ai baiat mare....merge singurel...frumos cadou pentru mami

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

IOANA sanatate Mirunei!
Irina, bravo lui Vladut cel mancacios de laptic de vaca!(ce lapte ati ales, tot Dorna?)
noi inca suntem pe lapte praf si peste 2 saptamani trecem pe humana Junior lichid, apoi la 1,5 ani trecem pe lapte de vaca(asa-i schema doctorului pediatru de aici)
JADI hai ca am mai aflat ceva.....deci cu putza la ortoped tre sa mergem, da?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim ptr felicitari.
Si noi: toti 3 (inclusiv Victor) suntem tare bucurosi de realizarea fetii.

Hilde, mi-e foame si am facut greseala sa ma uit la link-ul tau.
Ce cadou frumos v-a facut Stef.

Irina, si eu abia astept sa ne intalnim.
Da, eu ii dau Humex si Ambroxol in acelasi timp sau Eurespal si Ambroxol.
Cand e racita -acum nu mai e (Ihuu !!)- stresez copilu' cu siropurile.
Ca daca mai trebuie si ceva de febra..

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Bianca eu stiu Parcul tineretului, la Brancoveanu, alt parc mare nu stiu in zona....mai sunt parculete mici printre blocuri.....
Stie si Andrei sa zica cum il cheama(de fapt zice de vreo 2 saptamani...da acu m-am prins eu ce vrea sa zica), deci zice asa: A-gheiii
a inceput sa-mi zica cand face caca(in pampers, ce credeati?) da tot e bine ca ma anunta...oricum pana vin eu cu olita.... e gata KK, stie sa zica si pipi, asta cand vede olita
cere PAPA, cere APA, imi raspunde DA sau NU,NU, dupa caz.....
dimineata il cauta pe tati prin toata casa si cand vede ca nu-i acasa, zice TATA bruum, bruum- adica tata e cu masina
si sunt multe, nu mai am timp.......ca azi am zi de gatit, uffff
am uitat sa va zic , ieri Andrei m-a ajutat la curatenie, ii plac la nebunie matura si mopul, si mai ales sa le foloseasca, e tare harnicut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

acum citesc din urma ...mai am cateva paginute!

Zano felicitari pentru dintisorii Anei! Sa faci bine sa inveti fata sa se spele pe dintisori ca la asa arsenal...eu la cei 4 ai Noeliei(care nu sunt iesiti nici pe jumatate nu ma incumet inca) Macar sa ma invrednicesc sa ii cumpar periuta de dinti si pasta

Meme eu aici am vazut carucioare duble si triple asa cum il aveti voi(adica pe lat) dar si pe lung(ca un tren) ...partea buna la cel de-al doilea este ca intra peste tot.

cge mama ce bunatati papa Ancuta si Mirunica!!

Gabi scuze pentru curiozitate...dar pentru ce merge sotul tau la gala Wella? In ce domeniu lucreaza?

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary da si eu tot Dorna . Ce harnic e Andrei

Cge daca si diseara tuseste rau iau si Humex. Din fericire febra nu are.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Hildi, ce cadou frumos ti-a facut Steff!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

eu fetelor declar razboi racelei deja 3 saptamini de cosmar si dr imi spune ca trece,da stiu si eu dar cind naiba ca nu mai pot m_am saturat de paracetamol,vitamina c,picaturi de nas .......... si altele ,sa dea naiba daca diseara nu ma dau pe o tuica calda sa vedem trece

ma duc sa cetesc un pic capitolul asta

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

La multi ani, Parslea cel voinic!
Mai citesc si eu (nu tot ca mi se face rau). Naspa cu copilutii bolnavi, sanatate multa. Alexia singura data cand a tusit (o viroza la 3 luni jumate) i-a dat dr paxeladine (era tuse seaca).
Daca reusesc sa ma mobilizez reviu.
O zi buna,

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Inaa, sotul meu e hair-stylist si in salonul lui lucreaza cu produse Wella , de aceea are invitatie in fiecare an la sf de noiembrie (deci ori de ziua mea , pe 25, ori de ziua lui pe 28 ) .

Multumesc de locatii Kid

Poza pe care ati admirat-o e veche, de prin primavara .Prin iunie la anul promit ca o sa va arat alta cu

GABI9+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput