Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (149)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

MULTUMIM , MULTUMIM SI DE 1000 DE ORI MULTUMIM de urarile care le-ati facut lui Stefan.

Noi tinem cheful sambata de la ora 14, la restaurant ca in apartament n-am unde pune 16 persoane.
am comandat tort dreptunghiular pe care sta un trenulet cu baloane.
N-am facut tort.....si praji fac ceva de maine incepand ca e si Ioji(sotul) acasa in concediu si pot sa fac mai multe.
I-am cumparat la steff haine de la cocodrilo, maine vrem sa-i luam ceva cadou de ziua lui (-am gandit la ceva calut de lemn sau ceva asemanator). Voi ce ziceti? i-am luat sapatamana trecuta covor in camera lui (se vede in poze).
n-am ce face....nu-i pot tine ziua azi ca ioji e la lucru si sunt singura cu Steff. Si in afara de asta banii vin in casa de maine. As s-a nimerit acum.

sa va zic despre steff:
e activ de ne termina pe amandoi. inca nu si-a dat drumul singurel la mers. merge sprijinit de ce vrea el, din camera in camera. se pare ca e mai lenes la faza asta.
are 11.800 si 83 cm. manaca de toate in afar de fasole, varza.
Inca papa tit de la mami seara dupa ce bea 240 formula, dupa 2 ore si noaptea ori de cate ori vrea. Bea formula cam 500 ml/zi + san. am zis ca-i mai dau pana trece frigul. Nu am avut febra pana acum, n-am tusit. Ne-a curs numai nasul de la vaccin si de la dinti.
Avem 12 dinti. Intr-o luna i-au iesit toti premolarii. Vai de spatele meu si de somnul nostru. Ii place muzica. Se uita pe tv klumea si adoarme pe muzica. Zambeste la oricine zambeste catre el, e foarte sociabil. Cel mai tare ii place supa (legume cu carne) cu taitei. Ar manca numai asta fara felul 2 sau desert. Ii place sa deschida orice se deschide(sertare, lada de lenjerie, capac wc, usa masina de spalat, etc).Daca nu obtine ce vrea el urla de scoala tot blocul. Stie sa se perie pe dinti cu periuta oral b. cand ii dau vigantolul deschida gurita numai cand vede sticla.
Luni in 13 vrem sa face priorixul si la 2 luni dupa facem infanrix hexa.
Mai sunt ele multe de scris...astea le-am avut in minte acuma.
Restul alta data.

va pupicesc pe toate si pe copii vostrii minunati.
Steff saluta si pupa pe toate domnisoarele si pe toti smecherasii.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani Stefan, sa cresti mare si sanatos.Hilde mai treci pe la noi.De ce te-ai supi asa tare?Imi aduc aminte cum stateam noi la odisee si o asteptam pe veronica sa nasca si prestam mesaje sa facem 100 de capitole.
Anangel bun venit la scutece, sa cresteti frumos si sa mancati bine.Si cum au zis fetele, daca aveti nelamuriri haideti pe la noi cu intrebari ca daca stim va ajutam cu placere.
Ioana eu i-am dat Eurespal, Humex si Ambroxol, Humex s-a dovedit a fi cel mai bun.
Ah, nu le dati toate in acelasi timp, eu am
ptobat cate o saptamana fiecare si apoi am ramas pe humex ca incepuse sa fie ]bine cu] el.voi mai scrie azi, sper, ca acum nu ma lasaaaa.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Scuze, abia acum am vazut ca ai intrat Vero.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Moama, trebuie sa va zic. Ce cadou mi-a facut Steff de ziua lui acum 30 min..

De la coltar a facut 4 pasi catre mine nesustinut. am batut din palme si el a venit....

am incercat de n-spe mii d eori si tot asa face.
orinde daca se afla si io bat din palme si intind mainile el vine spre mine.
deci, asta inseamna ca......

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

fetelor, stiti un parc prin berceni, nu foarte departe de soseaua oltenitei? merci mult

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

tonnia, codruta, mifloricica, multumesc pentru lamuriri. ramane sa ma apuc de educat una bucata florin cred ca distractia o sa fie pe masura: hi hi hi

ioana, insanatosire grabnica mirunei!

LA MULTI ANI, STEFAN! sa cresti mare, voinic, voios si sanatos!

cge, felicitari ancutei pt progrese! florin e tot asa: cand de mana, cand singurel asa ca asteptam din zi in zi sa treaca la exclusiv "biped" ca sa te citez

bravo, vladut ce mare e el: bea laptic de vacuta!!!!! eu m-am obisnuit asa de tare cu laptele praf, ca sunt inca cu inertie mare. ii dau acum nestle junior si probabil ca o sa ma apuce vrednicia candva si o sa-i fac trecerea...

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bravo, Steff! Chiar de ziua lui, foarte frumos!

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani, Stefanutz!!!
Sa fii fericit, iubit, sanatos, vesel, bogat, sa ii bucuri pe parintii tai!
Si petrecere frumoasa sambata! Tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

LiaMia exact asa am zis si eu cu laptele. Ca imi era tare comod cu laptele praf, dar sotul s-a impus de data asta

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neatza!

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput