Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
Tdi spune:
Ciao fetele!
LA MULTI ANI SARBATORITILOR, AZI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL!
CASA DE PIATRA ADINA!
OlgaT -
multumesc pentru gandurile bune...sa stii ca si noi ne gandim la voi...iti doresc multa putere sa treci peste toate greutatile!
.
Ioana - curaj...mai ai putin si scapi! ![]()
OlgaM - 
Gustaaaaa, Elisoooor - cum sunteti??? mai dati un semn de viatza!
Voiam sa va zic ca Alyssa e bine, nu prea mananca pentru ca o mai doare inca burtika [nu stiu daca v-am zis, pana la urma se pare c-a avut viroza intestinala (un virus care da febra mare, dureri de cap, gat si urechi, voma si diaree)]...oricum suntem pe calea cea buna. de dormit doarme bine, partea proasta-i ca s-a invatat in pat cu noi si cateodata se trezeste si trebuie s-o luam.
vineri ar trebui sa-i fac vaccinul pe care l-am amanat deja o data, inca nu stiu daca mergem sau nu, mi-e tare frica!
Gata cu vorbaria, ma duc la treaba si la cumparaturi, revin mai tarziu.
pe toti!
Album Alyssa
Tdi spune:
am revenit...plangand de nervi
...mai, copilul asta ma baga in pamant cu zile, nu mai pot! am dus-o cu mine la cumparaturi - altfel ce sa fi facut cu ea?!
- e un supermarket aici la 2 pasi si mergem pe jos, mai facem o plimbarica, etc...ei, stiti cum m-am intors acasa? urland ca o cretina, scuturand de copil urlator si contorsionist in brate impreuna cu plasa de cumparaturi, toata transpirata, cu spatele in dureri groaznice si tremurand ca o isterica...uite ce-am ajuns!
Album Alyssa
babygirl spune:
Sar'na pt urari, ca tare bine mi-au prins. Azi dimineata dadeam la boboci in baie pt ca nici macar in ziua asta noi nu suntem impreuna. Este o zi ca toate celelalte. Abia astept sa se termine luna noiembrie si sa intram in normal. pare-se ca in decembrie va sta mai mult pe acasa, iar din ianuarie Mihai revine la programul lui clasic de 5zile/sapt. Deja imi pierd rabdarea.
Nu stiu daca v-am scris ieri seara, dar s-a intors acasa la ora 09;00 si a prins-o pe Ema treaza. Ca o paranteza va anunt ca am reusit sa-i schimb programul de somn, in sfarsit, si e tare bine. Ne trezim si noi pe lumina...Apropos, Danelutza, micuta ta tot la 05;30 se trezeste sau si-a reglat somnicul?
Tdi, bine ca situatia merge spre bine cu Aly. Cred ca-mi pot imagina cum este sa te intorci de la cumparaturi cu bratele pline si cu un copil agitat. Spun asta pt ca de multe ori sunt si eu coplesita de situatie. Colac peste pupaza, Ema mea de multe ori cere sa o iau in brate. Sa vezi atunci distractie. Noi iesim la plimbare, dar eu duc papadia in brate..Vor trece si momentele astea, dar pana atunci iti trebuie rabdare si calm. Este sturlubatica, asa cum este si Delia, cum este si Tony, din cate am tot citit eu pe aici. Ema, slava Domnului, s-a mai linistit in ultimele luni. Pare ca asculta daca ii spun ca m-a suparat, daca ii explic. Mai avem si noi momente de furie, dar o las sa planga, sa se puna-n cap, mai arunca cat colo ce are in mana, dar cand se potoleste ii explic unde a gresit si ii aliniez consecintele. Pare ca pricepe pt ca face o mutrita de Sad Sam si vine sa ma pupe. Vreau sa-ti spun ca nu putine au fost momentele in care imi venea sa ma dau cu capul de pereti, cand, asa cum zici tu, simteam transpiratia cum curge pe mine, auzeam copilul cum tipa pt ca ii interziceam sa se arunce in tot felul de aventuri periculoase..Stiu cum sunt nervii astia. Oh, ce bine stiu! Doar ca, vezi tu, ma inspaimanta ideea de a ceda si eu nervos, de a reactiona la fel de violent sau impulsiv ca si ea pt ca mi-e frica de ce ar putea invata de la mine, ce ar putea simti ca sunt eu in situatii limita. Mi-e frica ca atunci cand va vorbi fluent ar putea sa vorbeasca agresiv, cu multe negatii, sa fie repezita si sa-mi reproduca frazele. Asa ca, strang din dinti si cu un ton cat se poate de calm, cu o atitudine prietenoasa, dar ferma, ii tin discursul. Asta dupa ce se linisteste. Este incredibil de greu mai ales cand esti singur si te gandesti ca suntem oameni, ca uneori suntem epuizate fizic, si din acest motiv nu mai gandim clar si coerent, dar hai, capul sus, suntem mame bune.;) Sfatul meu este sa o lasi sa-si faca numarul, iar cand se potoleste, ia-ti 2-3 minute ca sa te linistesti si tu si tine-i "morala".;)
omustata, de mult ma tot pregatesc sa-ti scriu, dar uite ca imi era greu cu vechiul calculator "jumulit" de papadie. Vroiam sa-ti multumesc pt ca din cate am observat eu, tu citesti ce scriu, iar de cele mai multe ori imi dai raspunsuri care ma ajuta. Multumesc si de data asta.
Programul Emei:
07;00-07;30 trezirea
08;00 lapte humana jr drink cornflakes
10;30 fructe
13;30 masa de pranz (un singur fel de mancare: fie supa cu stelute barilla, fie carne cu garnitura)
17;00 orez in lapte/gris in lapte/, mamaliguta/, paste cu branza(mananca mai multe ca mine!)/branza de vaci cu iaurt, sandwich cu almette+ou fiert
21;00foooarte putin lapte, apoi nani
Daca cineva a comandat jucarii de pe Amazon.de, astept sugestii. La anu' cred ca am sa-mi rog prietena din Germania sa ma ajute. Ne-am facut card la BCR, o sa platim noi, dar livrarea se va face la ea acasa. Pt cine este interesat si are prieteni prin Europa, pachetele se pot trimite fain-frumos cu Eurolines. Costa 15 euros pt 10kg, iar la fiecare kg in plus se mai adauga 1euroi.Ieri m-am tot uitat pe Amazon. de, car eu nu pricep limba, si sunt si dezamagita ca n-au o gramada de marci. Poate imi aratati voi jucarii care sa merite. Monule, jucaria pe care ai comandat-o tu, cea gen Lego, masuta de construit, unde ai gasit-o, ca am rascolit tot site-ul!?
Lucas, am vazut bucatariile pe care i le-ai recomandat Laurei. Frumoase, dar mie mi se par teribil de scumpe. M-am uitat pe e-bay. Lucru sigur: n-am rabdare desi cred ca merita. Tu ce i-ai luat lui Matei de acolo?
andutzy spune:
Dragelor voi va plangeti ca piticii vostri nu mai papa lapte, eu tocmai vroiam sa ma laud ca aseara a baut D 350 ml laptic numai inainte de nani, din care 200 cu cereale bebelac si 150 simpli. ajunge sa bea aproape 1,5 l lapte pe zi. Oricum, cutia de Milli de 1l nu-i ajunge de la o zi la alta...
In alta ordine de idei, azi am fost si am bagat benzina in Muncii si cum eram acolo, am tras masina si am intrat in parcul 23, unde chiar a fost frumos, soare, copii multi, leganuse, masinute, etc. O sa pun si cateva pozici cu prima experienta a lui D in masinutze...Sa le descarc mai intai!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilei de azi si LA MULTI ANI de casnicie fericita, Adina!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Aveti aici pozele de azi, din parc, de la masinute si leagane.
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Mai mamici, am vazut si eu bucatariile acelea minunate si super scumpe. Dar in mintea mea e altceva, le puneti la cratita de mici?

Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
lucas spune:
![]()
![]()
Gabitzam![]()
ziceam si io ca pregatesc fete, ca de!!! am baiat, da vad ca nimic.
adina nu sunt scumpe
sunt extrem de scumpe!!! dar daca ai sti ce mistooooooooo sunt!!!!am vazut una desfacuta la miniblu, o cumpara cineva, m-am invirtit o groaza pe linga ea. e misto rau.
de pe e-bay nu i-am luat nimic lui Matei. am mai spus, un tel. mobil, o geaca pentru o prietena. eu nu am timp, chiar trebuie sa cauti, sa astepti etc.
cu amazon.de mai intereseaza-te,ca si eu sunt interesata, ce stiu este ca nu putem plati din Romania, chiar daca, de ex. eu folosesc acelasi card pentru plati externe.e o nebunie.
apropo de mincare: felicitari!!! chiar maninca bine. cum reusesti???
andutzy frumoase poze!! sa-ti traiasca flacaul!!
tdi eu il mai las sa urle! acum are moda cu tavalitul pe jos. si cu aruncatul cind se enerveaza. dar il las, e greu cu taticul care se duce instant la el, dar il educ in curind si pe tatic.
da asa te inteleg cum e cu un car de nervi!!!! noi la prinz inca adormim in brate, si simbata imi amortisera miinile, nu mai puteam si el vesel ca o pruna. da cum il lasam nitzel jos, urla.
petrecere frumoasa!!!!! celor care vor avea parte, mincati prajituri multe multe si pentru mine.
robotzica cucului spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi, copiluti, mamici si tatici! Sa fiti sanatosi si voiosi!
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
Cornelia spune:
La multi ani fericiti sarbatoritilor!
Mii de pupici de la noi.
Am fugit acasa, sa apuc sa imi vad si eu copiii pe ziua de azi.
Edt: nu ma pot abtine: la noi bucataria s-a dovedit a fi f. apreciata de Stefan, comparativ cu surioara lui, asa ca invit fetele la masa. Pe noi ne hraneste bebe
zilnic cu mancarea gatita de el.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Androix spune:
Gabitza, sa traiesti cu numele si sa porti sanatoasa bijuurile! 
Multi pupici si pentru copilutzii care poarta numele sfintilor de azi, si pentru mamicile care se numesc Mihaela, ca stiu ca avem cateva
dar nu stiu exact care sunt.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2