Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
am ajuns si noi acasa caci am fost la Auchan. Gabitza, nu cred ca se compara cu ce ai vazut tu afara. Cora arata muuuullltttt mai bine. Parerea mea! Super marketul e in stil selgros ca aranjament pe rafturi, spatiu mare dar atat, mizerie si cam atat. Magazinele din jur sunt gata in proportie de 10-15% si in rest mizerie mare si lucrari netermintate. Singura chestie dragutza pe care am luat-o e o geanta de carat farduri la vreo 200.000.
Trebuie sa va las ca urla Alexia.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Olgaaaaa!!! Multumesc frumos pt e-card. M-ai surprins. Esti o draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor acestei zile, mamici si puiuti!

Adina casa de piatra, sa va iubiti toata viata ca acum, sunteti o familie tare frumoasa!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Adina, casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Apropos de mancat. Mai pe mine Maya ma sperie de-a dreptul, v-am mai spus. Mananca in continuu. Mie mi se pare aiurea. Mergem aici sa se joace cu alti copii la ei acasa si cum mamicile pun cate ceva pe masa, a mea in loc sa se joace se asaza la masa si da-i frate. Scuze pentru mamicile ai caror copii nu mananca, dar Maya este la extrema cealalta si tot ce este extrem nu-i bine. nici nu stiu cum sa-i mai iau gandul de la mancat. Pentru ea este partea cea mai frumoasa a zilei. mananca cu o bucurie. Efectiv rade cu toata gura cand vede mancarea in fata ei. Mai exista cineva pe aici asa?

Lucas-cred ca te-ai referit la Olguta din canada. Eu sunt cea din America .

Teddy-imi imaginez situatia perfect si-mi dau seama cum trebuie sa fi fost pentru tine. eu numai cand incepe Maya sa miorlaie si suntem in public simt cum ma trec transpiratiile si ea nu face chiar asa rau.

Il astept [e sot sa vina sa ma elibereze sa pot sa merg si eu putin sa cas gura prin magazine. O seara placuta!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

No, dupa a 2-a criza de nervi pe ziua de azi revin si eu aici ca voiam sa mai zic 2 vorbe dar pana n-a venit babisiteru' personal n-am avut cum. mai nou pitika are ce are cu bietul calculator si da pe el de-i sar capacele iar pe mine ma zgarie si ma trage efectiv jos de cate ori ma apropii de el.
asa, inainte sa vina acasa l-am trimis pe sotzer la farmacie sa-mi ia ceva de calmat nervii ca nu mai puteam, i-am zis sa ceara "ceva de cap pentru nevasta-sa isterica" si a venit victorios cu o cutie care cica e foarte populara printre mamicile de aici, ca-s foarte multe obosite si surmenate ca mine!

Adina si Lucas - . de obicei sunt o fire foooooarte calma, pe vremuri eram renumita pentru asta!...acum mi se trage de la stres, oboseala, monotonie... am fost o persoana activa si independenta, la joburi rezolvam n-spe problemele si organizam zeci de persoane si activitati simultan si jur ca nu mi-a fost asa de greu ca si acum, cu atomika de Alyssa. incerc sa ma comport cat mai bine cu ea insa nu-mi reuseste intotdeauna, stiu ca sunt o mama buna in general dar poate ar trebui sa fac mai mult pentru ea, nu stiu.
ah, Lucas, Alyssa adoarme exclusiv in brate, cu mici exceptii, vad ca nu suntem singuri.
Adina, pentru iritatii la fundic si "vecina" am rezolvat-o foarte usor cu spalaturi externe cu dezinfectant intim. uneori ii apareau fundul si pasarica rosii si urat mirositoare desi o spalam bine si regulat, am schimbat in nestire produse si creme fara prea mult succes, pana la urma l-am intrebat pe pediatru si a zis sa-i fac spalaturi cu solutie de dezinfectant intim (tip Tantum Rosa, Septovag - asta e romanesc, etc). am pus intr-o sticla de plastic apa calduta si un pliculetz din ala si pe zona spalata in prealabil am turnat toata sticla, n-a usturat-o defel, ba s-a si distrat...se face de 2 ori/zi cam 3-4 zile...de atunci n-am mai avut probleme!

Gata, ma duc la imbaiat iepure neastamparat!
Noapte buna!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Olgutza draga, vreau si eu copil mancacios! bucura-te ca nu stii ce inseamna mofturi la masa...un car de par incaruntit si-o gaura noua de ulcer...mie cel putin. Spor la shopping!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Si totusi Tdi, cu ce se trateaza italiencele? zi-ne si noua de calmat nervii ca nu se stie poate gasim si pe aici.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Olga, zic si eu la fel ca Tdy...bucura-te ca maninca. Si Diana mea e o micacioasa, termina farfuria (aproape portie de adult:) mai repede decit termina Emma jumate (Emma nici nu isi termina portia, care e la fel ca a Dianei sau chiar mai mica). Maninca ccc cu o asa pofta! Sa vezi cum isi indeasa mincarea in gura cu pumnul, palma...orice. De ce iti spun ca sa te bucuri? Pentru ca o am pe Emma la extrema cealalta care mi-a mincat sufletul in ultimii 2 ani, iar cu Diana mi-am salvat meleoane de neuroni. Nu-ti fa probleme ca va ramine grasa....eu pina la 4-5 ani (probabil ca ma repet) am fost grasana si apoi am slabit. Important e si ce maninca.

Urez si eu Mihaelelor si Gabrielelor (daca sint:D) LMA !!!

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Si eu pe fuga...

Urez La Multi Ani tuturor celor care si-au sarbatorit astazi onomastica, sa fie sanatosi, fericiti si inconjurati de multe bucurii la tot pasul!

Androix, multam mult de indicatii! Negresit voi ajunge acolo!

Fran, ! Multumesc mult pentru PM! O sa-ti raspund cat de curand...

Azi am umbalt toata ziua sa inscriem o masina si ne-am umplut de nervi... a facut Dan o gramada de drumuri pe la financiar si inapoi acasa, eu l-am asteptat pe acolo vreo trei ore...
Acum imi cad ochii in gura de somn si nu ma mai simt in stare sa scriu tot ce aveam de povestit...

Maine o luam de la capat si sper sa nu mai dureze atat de mult!
Va pup pe toate!

Tina 33+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Aveti dreptate. Nu am de de ce sa ma plang. Imi cer scuze ca m-am plans ca Maya mananca cand sunt atatia copii care nu mananca bine deloc. Cum e vorba aia: "tara arde si baba se piaptana".

O zi buna va doresc.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput