Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, si noi aici. la datorie de la 7 :( nici pe mine nu ma lasa sa mai scriu la PC. vine si tranteste tastatura sau mai nou vrea ea sa scrie si sa vedeti atunci show ce iese!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Uram si noi, cu intirziere si multe scuze,

LA MULTI ANI tuturor celor care se numesc MIHAELA, MIHAI, GABRIELA, GABRIEL!!!

Copilasi, mamici, tatici, sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii!!!

Ma inscriu si eu in categoria mamicilor stresate si disperate. De fapt, eu am trecut limita, deja am ajuns la nepasare, ca tot nu pot sa schimb nimic. Oricit as incerca, in casa noastra nu va ma fi curatenie ca pe "vremuri", fundul chiuvetei nu se va mai vedea niciodata, iar plasticaraia din bucatarie nu va mai fi niciodata folosita in scopuri culinare, ci doar pe post de jucarii.

Eva e o dulce si are o energie de ma doboara Am inceput sa nici nu mai pot urca scarile din casa, ma tirasc ca o baba si nu mai am chef de nimic ... Toata ziua e intre picioarele mele; nu ma pot duce la wc fara ea, nu pot sa beau un pahar cu apa fara ca ea sa traga de mine; nu mai pot sa deschid frigiderul fara ca Eva sa observe imediat si sa se joace apoi in el 30 min.
Sint frinta de oboseala, dar nici chef de somn nu am.

Azi era seara de baie pt Eva (ca ii facem o zi da, una ba), dar la cit eram de obosita am zis ca ii fac eu miine dimineata. Numai bine, am asezat-o in scaunelul ei si i-am dat sa manince niste piine cu brinza, in timp ce noi ne uitam sa comandam pe internet niste flori pt ziua mamei lui John si a unei prietene. 2 minute!!! atit a durat ca Eva sa isi intinda toata brinza in par!!! Nu a mai facut niciodata asa ceva. Azi parca a facut-o intentionat! Toata brinza in par. M-a pufnit risul in hohote, ca fiica-mea m-a facut sa ii respect ziua de baie.

Despre mincare, are unele zile in care baga in ea ca disperata, altele cind nici nu vrea sa vada mincarea (care au inceput sa devina din ce in ce mai dese). In schimb, nu refuza niciodata fructele si laptele caldut. Inca bea lapte de 3-4 ori/zi, cite 180ml (6 ounces) deodata.

Nush' ce sa cred despre vorbit; a inceput sa vorbeasca in propozitii sau doar repeta ce zicem noi; ca spune "there you go" sau cind ne vede zice "i tee(=see) you" sau "don't touch!" ... ce aude si ea ca ii repetam mai des. Cind aude ca suna telefonul, iar eu nu raspund din diferite motive, se uita fff uimita, si ma atentioneaza, apoi merge la el, il aduce si il pune la urechea mea.

Si nici pe mine nu ma lasa la calculator; tot asa, vrea sa scrie si ea, sa se uite la ce e pe ecran. I-am cumparat laptopul ei, crezind ca poate se va satura de tastat la ala, dar ti-ai gasit? Laptopul ei (de jucarie, de la V-Tech) e doar bibelou. Asta al meu e "adevarat".

Gabitza, superbe pozele din Luxemburg!!!!

Tdi, eram sa ling ecranul cind am vazut inghetatele alea
Da, scrie-ne cu ce se trateaza pt nervi, poate scrii si ingredientele, ca sa caut si eu pe aici.

ADINA, casa de piatra!!!

Adriana, cuscra, te-am felicitat pt ginerel si le telefon; te felicit si aici pt asa splendoare de baietel frumos!!! Fotomodele in familie, sot-sotie, sa vezi ce nepoti frumosi o sa avem

Va pup, merg si eu la culcare ... Iar m-a apucat dimineata ...

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata!

Monu, asa devreme esti pe baricade? Of... cred ca iti era mai usor daca te duceai la serviciu..! Eu una m-am bucurat ca bebe 2 vine cand stau acasa ca mi-era groaznic de greu sa ma trezesc dimineata sa merg la serviciu cand eram gravi!

OanaC, pupam vorbareatza mica! Cat despre vasele din chiuveta mai asteapta un picutz ca vor veni ajutoarele! Stai sa invete sa-si puna scaunelul la chiuveta si sa dea drumu' la apa!

Gabitza, cum ai petrecut ieri? Asteptam o poza cu cadoul "buclucas"!

OlgaM, de ce sa-ti ceri scuze mey? Pai ce ar fi aici daca toti copiii ar fi la fel? Daca tu ti-ai facut griji din cauza asta e foarte bine ca ne-ai spus, nu te condamna nimeni!

Maya a mancat un castron de pufarine pana acum. S1 cum mananca.... baga limba in castron si papa ca un porc din troc! De dimineata s-a trezit si i-am dat drumu' la TV sa o mai tin un pic in pat pana reuseam si eu sa ma dezmeticesc. Cand incepe fata mea sa tipe "haaaaai", "gooool", "offff".Erau stirile din fotbal si i se trage de la ultimul meci cat a stat cu ta-su si cumnata-mea!

Acum ne imbracam si dam o fuga la medicul de familie, poate reusesc si eu sa-mi iau o reteta gratuita de Elevit, acum pe ultima suta de metri ca pana acum mi-am cumparat eu fara reteta. Apoi mai mergem o tura pe la Udriste sa depunem actele pentru numere dupa care merg la o prietena care are atelier de croitorie si care s-a axat pe hainutze de gravida cica!

Va pup pe toate, sa aveti o zi buna, buna!

Tina 33+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

OanaC, eu m-am indragostit iremediabil de orasul acela. Poate pentru ca acolo a fost si prima mea iesire din Romania. Pe vremea aceea nu aveam aparat digital, iar fotografiile acelea sunt sunt scanate. Am fost de trei ori pina acum acolo, pentru ca in Luxemburg este institutul de navigatie aeriana unde facem noi training-uri din cand in cand. Eu sunt programata iar anul viitor, la sfarsitul lui aprilie (cine vrea sa vada, poze sunt aici si aici).
E o combonatie de oras modern cu oras medieval, o multime de verdeata si flori revarsate, curatenie bec, lume calma si civilizata (chiar prea calma ).

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna!
Adina-apropo de lapte, ai incercat sa-i dai si alta marca? Iepu' sare lejer de 0,6-0,7l pe zi de nestle junior. Noi am trecut pana acum prin Milupa, Nan, Humana, Nestle. Se plictisea-cred- de gust si bea din ce in ce mai putin. Dupa fiecare schimbare devenea iar interesata. Poate tine si la voi schimbarea...
In legatura cu e-bay, am vazut ca sunt si produse cu "buy it now"-platesti un pic mai mult si sari licitatia.
Tdi-iepure i-ai zis Alyssei?
LUCAS-mai cauti varsatoare pentru Matei? Stiu eu de una, da' inca nu s-a nascut. IULIA Monu, nu da cu pietre, ca Matei e baiat serios
Lucas, sa nu uit, am fost la miniblu si s-a schimbat sefa aia lunga-slaba si afurisita, acum e o grasunica simpatica care se mutase la alt magazin de raul aleia...in sfarsit, mi-a zis sa mai stau o saptamana ca vine colectia noua de iarna cu tot felul de chestii misto-caciulitze, manusele, bla, bla...
Pentru cine e interesat de TCM: am fost ieri in Vatra Luminoasa-geaca de "tavalit in noroi"-aia cu polar pe interior si "musama" pe deasupra-350(si pe bleu si pe rosu), sat caciulitza-fular(rosu cu alb)-200, pantaloni grosi (dublati)-bej-250. Salopeta de ski-bleu cu alb-1,2mil

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Fran, esti o dulce! daca zici tu ca matei e baiat serios..

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flori, cadoul cu pricina e in doua serii Am primit prima parte, cercelusii si pandantivul, simple si finute, cate o pietricica alba-transparenta, montate in aur. Partea a doua este inelul cu pricina, pe care nu l-am dibuit inca Il voi primi pe 21, de ziua de nastere.

OlgaM, iar te-ai suparat pe fete Hai mai, ca ele se bucurau pentru tine ca maninca scumpetea mica si ca nu ai parte de neuroni kilariti de piticutza. Scoate-i si tu chestiile "ingrashacioase" si lasa fata sa rontzaie. Sau are preferinte doar pentru chestii "grele"?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna Fetelor !
Intru la repezeala sa semnez condica (de multa vreme nesemnata). Acum doarme Catalin, altfel ar fi calare pe mine sa ne jucam cu bruum-bruum (masinutele). El este bine, cu multe masele si cu foamea gramada pe el. Are o pofta de ne termina. Asta pe langa laptic, care nu lipseste niciodata la masa de dimineata si seara, uneori chiar si in cursul zilei. Nu e mofturos ceea ce mie imi convine de minune, manaca singurel, mai putin ciorbita (a inteles ca nu poate ajunge cu lingurita plina la gura), dar alearga dupa carnita si zarzavaturi prin castronel.
Vorbeste destul de mult si corect (unde nu poate, imita).
Eu... cu bebe 2... a trebuit sa fac amniocenteza, astept trzultatele cu sufletul la gura si sunt plina de tot felul de ganduri
Promit ca mai scriu, dar acum s-a trezit Catalin si vrea "papa". Pupixci

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata!...m-am "mobilizat" deja dinainte de ora 7, cred ca stiti de ce, asta dupa o noapte in care a urlat ca-n gura de sarpe in diverse reprize si in rest a dormit cu fundicul la mine pe cap!
maine nu-i fac vaccinul, l-am sunat pe pedi si a zis ca mai bine sa amanam ca sa nu faca complicatii, avand in vedere ca-i inca slabita dupa o saptamana de febra si rau...acum mai ramane sa sun la centrul de vaccinari si sa ma cert cu handicapsatele alea sa ne ia saptamana viitoare.

OlgutzaM - te rog sa nu te mai scuzi ca nu e cazul...asa cum noi ne plangem pe aici ca intre prietene, si tu poti face la fel, chiar daca motivul ar fi unul de bucurie, cel putin din punctul meu de vedere. sincer sunt frustrata ca nu mananca, ingrijorata de eventuale carente, obosita sa tot gatesc si sa ma refuze categoric...nu pot sa nu ma gandesc la amaratii aia din Africa si alte parti care mor de foame iar noi aruncam zilnic mancarea si e pacat.
daca Maya mananca prea mult ai si tu motivele tale de ingrijorare, te inteleg perfect!
Fran - Iepurele este indiscutabil sub licentza voastra! si noi tot asa ii zicem de cand s-a nascut, maica-mea o alinta "iepurasu lu bunica" iar eu cu sotzul ii zicem iepurasha (el asa crede ca se spune iepure feminin in romaneste!), cand e rea ii zic "iepure de copil" iar cand mergem undeva "luam si iepurele cu noi!". ii mai zicem intr-o gramada de feluri, uneori o iau cu "bey, drosofila" (Loreen), totusi aici pe forum m-am obisnuit sa-i zic "pitika" (si cred ca e cea mai inalta dintre fetitze, hi hi!).

Album Alyssa

Mergi la inceput

Tdi, cum se cheama medicamentul minune pt calmare mamici?

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput