Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
Tdi spune:
tot eu...am uitat sa va zic cum se numeste medicamentul...
LENICALM (fabricat de laboratoarele Dolisos Italia), este sedativ usor si favorizeaza relaxarea si somnul. e facut integral din plante medicinale: Asperula Odorata (vinaritza), Crataegus Oxycantha (paducel) si Tilia Silvestris (tei) si se da fara retzeta.
...deocamdata mi-e soooooooomn
...astept si celelalte rezultate.
ah, aseara dupa ce m-am calmat am analizat putin "iesirile", clar biata pitika a fost factorul declansator dar ea s-a comportat ca si pana acum, cu mofturi, fitze si capricii binecunoscute, faza e ca am ajuns eu la capatul puterilor si am explodat foarte usor. sa vedeti ce mama denaturata...mergeam pe strada cu ea si cu plasa de cumparaturi in brate, ea urla si se zbatea iar eu tzipam nervoasa in romaneste si italiana tot ce mi-a venit la gura "taci, basta, gura, te bat, iti trag doua palme si te arunc pe strada, etc" si cea mai tare "nesimtzita mica"!...de unde pana unde oi fi scos-o nu stiu, cert e c-am facut-o nesimtita rau pe biata pitika!
...
promit sa ma calmez, promiiiiiiiiittttttt!
Album Alyssa
Tdi spune:
Aurasa - tinem pumnii sa iasa bine analizele, Doamne ajuta!
Catalin vorbaretz!
Monu - scrie ca se poate administra la gravide, alaptare si la copii dupa ce se intreaba medicul personal. eu am luat tinctura de paducel cat am fost burticoasa, din luna a 5a pana la sfarsit pentru ca am avut tensiunea foarte mare (200/100 max), m-a ajutat foarte mult si n-am avut nici un fel de probleme cu bb.
Album Alyssa
lucas spune:

Fran esti bestiala. nu ma gindisem. ![]()
, si eu am trecut aseara prin Miniblu. ma duc in vatra la TCM, vreau sa-i iau pantalonii de noroi. i-am luat trenuletzul ala de lemn.
Omustata,![]()
ai dreptate, despre Canada vorbeam.
Tdi, muream de curiozitate ce medicament e ala. da cind te calmezi sa ne zici si noua cum ai reusit!!!
Gabitzam, frumos Luxembourg, frumoase poze.
Monu ai fost la Auchan??? nu a fost aglomerat? azi am primit pe mail o poza de la deschidere, am murit de ris. era un afis mare la cascaval: "nu se dau mai mult de 2 buc!!!!!!" si mi-am adus aminte de vremurile apuse!!!
Aurasa, tinem pumnii. si eu am facut amnio. cea mai grea e asteptarea asta. dureaza cam 3 sapt.eu am facut pe 9-10 ianuarie si pe 27-28 ian. (2005) am avut rezultatul. unde l-ai facut?
mstroie spune:
Salutare!
Multumim pt. urarile de ieri si uram si noi cu intarziere LA MUTI ANI tuturor sarbatoritilor.
L-am sarbatorit si noi ieri pe Mihaita
cu bunicii, bineinteles ca nu s-a lasat pana n-a daramat niste pahare ca sa-mi dea mie de lucru.
A terminat in sfarsit cu dintii si a dat de raceala cu tuse rau de tot si muci pana-n gura, nopti nedormite si plansete din cauza tusei, bine ca n-a facut si temperatura, acum mai tuseste putin ziua in somn a scapat. Am dormit cu el in fund ca se ineca de la tuse (multumim Nelia de idee noroc ca am citit cand ai scris ca mie nu-mi trecea prin cap).
OlgaM si David e exact ca Maya cu mancarea cred ca a trecut de 15 kg.
I-am cumparat de ziua lui o jucarie din Cora pe care am dat 1mil700, sa va spun cu cat am vazut-o pe site-urile de jucarii straine? 20$
Am mai pus poze in albumul 1 an jumate http://pg.photos.yahoo.com/ph/mstroie/album?.dir=4d2cre2 sa vedeti uriasul
.
Mari si DAVID(9.05.2005)
gabitzam spune:
Mari, ce flacau mare si frumos ai tu acolo
Si ce mai tort yummi-yummi 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Aurasa spune:
Lucas am facut-o pe 2 noiembrie la Sp. Titan (Judetean Ilfov sau cum s-o numi acum) si mi-au zis sa sun pe 13 noiembrie sa vad daca este gata si sa vin dua rezultate.
Multumesc tuturor fetelor pentru pumnii tinuti in semn de noroc
Aurasa 
DPN 21.03.2007 si
Catalin (3.06.2005)
lucas spune:
Aurasa tine-mi pumnii sa iasa 46. mai e un pic pina luni.
hai ca azi am limbaritza, dar am o lucrare de facut pentru scoala, ca luni e predarea si dupa cum vedeti "lucrez"intens.
Danelutza spune:
Aurasa
bafta multa si asteptam rezultatele. Eu cind am facut a durat vreo doua saptamini, pina a venit rezultatul amniocentezei.
Mstroie mi-au ramas okii pe pozele unde sta la wc. A mea doar cu centura de siguranta s-o leg, ca altfel mai mult de doza secunde nu sta.
Ma inscriu si eu pe lista cu maninca cind vrea si are zile cind se urca in capul meu. Daca va povestesc ce a facut simbata de am plins, abia acum mi-am revenit si pot sa gindesc mai limpede.
Era afara cu tatsu, el cu treaba prin gradina, ea pe linga dinsul. Vine in casa, sta un pic cu mine, dupa care iese din nou afara. Am iesit eu cu o cutie goala s-o arunc la cos, cind colo ce sa vad
. Isabella daduse peste un cazan destul de inalt, in ala era apa cam de vreo 10 cm. S-a zbintuit sa ajunga la apa, pina a cazut cu capul in jos, in cazan bineintzeles. Asha ca doar picioarele erau afara si le balabanea de zor sa iasa, nu spunea nimic, ca cu capul era in apa. Parul ud tot, fatza uda, in guritza nu-i intrase apa. Asha ca va datzi seama prin ce am trecut. Acum, stau dupa ea minut dupa minut. O urmaresc peste tot, ca cine stie ce mai face.
Doamne, cind imi amintesc, numai Dumnezeu m-a scos din casa. S-a ales doar cu niste vinatai la picioare, de cit a dat din ele de marginea cazanului, iar eu cu plinsete si dureri de cap.
Am scris ca sa vedeti de ce sint in stare sa faca si sa luatzi tot din calea lor, mai ales a copiilor innebunitzi dupa apa. ![]()