Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Gabitza-asa suparacioasa ma crezi tu,mai? Pe cuvant de onoare ca nu m-am suparat. Dar am realizat si eu dupa aceea ca sunt cam absurda sa ma plang cand altii au probleme mai serioase. Uite de ex. tocmai am 'vorbit' cu OlgaTpe messenger si nu se simte ea bine deloc si merge la doctor. pacat ca prin scris nu se transmite si tonul .

mari-am vazut pozele si-mi plac mult alea pe WC cu periuta de dinti. Face doua lucruri odata baiatul. dar el deja face la WC? Ca eu pe Maya nici macar cu Olita nu am imprietenit-o. Dar nu este gras deloc. Este normal si bine dezvoltat.

Tina-Doamne ce putin mai ai pana nasti!

Beatrice-sper ca te distrezi bine la Oslo si nu ai inghetat de tot.

Mai stie careva ce fac gusta si Eli? Banuiesc ca marilena este internata, altfel ar fi dat ea un semn.

Clara-tu pe unde umbli?

OanaC-parca ma descrii pe mine. Si maya face lucruri ca sa-mi atraga atentia, parca nu ar fi toata atentia mea indreptata asupra ei. Cel mai des arunca mancarea pe jos, dar pentru asta o pateste. Mai intai primeste un avertisment, dupa care, la a doua abatere o palma peste manute si un time-out de 2 minute. La frigider am facut regula ca nu ne jucam. i-am explicat ca se strica mancarea daca tinem frigiderul deschis. In fiecare zi incearca sa-l deschida si se uita la mine sa vada ce zic, doar-doar uit de regula. Eu am inceput a fiu destul de stricta cu ea, sa fac niste reguli, ca daca ar fi dupa sotul meu ar lasa-o sa faca ce vrea.
Si la fel si ea, este mereu in picioarele mele. Uneori o vad ca se joaca si ma duc in alta camera sa fac cate ceva si ea lasa tot ce face si vine dupa mine. Mai nou, cand vine dupa mine la WC se uita la mine si arata cu degetul anumite parti si incepe sa rada ca si cum ce mare descoperire a facut ea. I-am spus ca si ea va arata la fel peste cativa ani.

Hai ca va las ca mor de durere de spate si nu-mi gasesc o pozitie buna la calculator.
Si ca tot l-am vazut pe david cu periuta de dinti,voi deja le-ati luat periuta adevarata?eu pentru maya am una care arata ca un degetar si eu o pun pe degetul meu si asa o spal. Periuta obisnuita (chiar si aia de copii) mi se pare prea aspra in conditiile in care ea are numai 8 dinti, deci mai mult gingii.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Aurasa-iti tinem pumnii.

Danelutza-cred ca as fi incremenit. Doamne, imi dau seama prin ce ai trecut! dar sotul tau nu era cu ea?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Olga M eu am folosit tot timpul periutza adevarata. O cam roade dar asta e, acum trebuie sa-i cumpar alta.
Olga T sanatate multa. Ce mai face Tony, piciorutzul cum mai este ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete!

Am ajuns acasa dupa 2 zile de drum... A fost super ce sa va zic. Mai putin cand erau valuri si aveam rau de mare insa trecea si asta...

Va las sa vedeti poze pentru ca vorbele sunt de prisos!

Asadar: OSLO

Vremea a tinut cu noi si a fost frumos afara... In oras am avut ghid si ne-am tot plimbat prin parcul vikingilor pe la muzee, am vizitat centrul si tot ce se putea...

Va pup, ma duc sa gatesc!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

OlgaM, weekendul asta se anunta vreme calduta si insorita (cel putin asa au spus astia de la meteo si asta vad si eu afara, acum). Noi ne gindeam sa mergem simbata sau duminica la Sesame Place. In caz ca nu ati fost inca si vreti sa mergeti, poate ne vedem acolo.

Revin mai tirziu cind (sper) Eva o sa doarma.

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele, am tras o ochiada la Buburuza.ro si ma uitam asa aiurea la preturile dormitoarelor.Sunt atat de scumpe!!!
Unul foarte mult mi-a placut dar era 18mii si ceva, asta in banii vechi e 180.000.000???Cum naiba sa fie asa?Cate 0-uri s-au taiat, nu 4?Cine poate sa cumpere la asemenea preturi?Aici un dormitor la fel e 199Euro.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Adriana si OanaC- v-am vazut comorile si sunt super dulci, ca si ceilaltzi copilasi, darpe voi v-am urmarit mai de aproape fiind si ca distantza mai aproape.
Adriana- cum e in Germany, mai bine ca in State?!
Pupicei la toata lumea si multa anatatea la copilasi si voua!

Scuze pt interfentzia mea!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

blackpanterro ala e pretul.180 de meleoane. cine da???
si eu m-am intrebat de multe ori, dar se pare ca se da. vezi ca au si de 193 de meleoane!!!! acu ma scuzi daca o jucarie e 7,8 milioane....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mai fetelor, daca va bag neshte poze cu jucarii pentru copii, datzi 3-400 euroi ? Asta e in oferta, tocmai am primit revista acasa

Beatrice, vazut pozele, dar cel mai mult imi plac alea unde sta Alex cu fundu'pe capul lui taicasu. Si Isabella tot aceeasi pozitie o are, doar ca pe capul meu

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Hai ca ma mai bag si io un pic pe aici, ca mi-e ca ma uitati de tot. Sunt la curent cu ce s-a intamplat, am vazut si poze, doar ca nu m-am invrednicit sa si raspund.

Multumim pentru urari, le intoarcem si spunem si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri, numai bucurii, fericire si o viata implinita!

Noi suntem bine, Segiu vad ca e din ce in ce mai obraznicut, dar reusim sa-l tinem cat de cat in frau cu amenintarea ca il punem la colt. Ieri l-am sarbatorit cu tort si toate cele, da' nu a fost deloc impresionat. Era preocupat mai mult de paharele de pe masa, de, trebuia sa bea din toate, si daca nu i se dadea voie ori se spala pe maini in ele ori punea prajiturile sa inoate. I-a placut si tortul, atat de mult ca i-a dat si catelului sa manance. Din toate farfuriile. Il indesa cu botul in tort si ii tot spunea 'papa, papa'.

Olga, da' tu crezi ca periuta este pentru spalatul dintilor? Eu i-am cumparat inainte sa faca un an, ca sa se obisnuiasca cu ea si o foloseste zilnic, dar mai mult o mesteca sau isi spala limba. Nu mai spun ca l-am prins odata ca o spala in wc .

Adina, am admirat camera Emei si jucariile. Mi-a placut tare mult jucaria de baie. Poate imi spui si mie de unde ai luat-o.

Mari, m-a dat pe spate David cand i-am vazut poza pe wc. Cum ai reusit sa-l convingi sa stea? Am incercat cu Sergiu in toate felurile, si nu vrea sub nici o forma. Culmea e ca la 8 luni facea la olita, dar dupa aia a refuzat-o categoric.
Cu manutza s-a recuperat complet, nu-i asa? Cel putin mie asa mi se pare din poze.

Va mai povestesc o faza cu Sergiu si o tai acasa. Am fost duminica la un restaurant si la o masa alaturata era o haina de blana intinsa pe canapea. I-a tot dat tarcoale ceva vreme, si cand si-a facut curaj a inceput sa se certe cu ea, ba ii facea 'mai-mai ', ba o batea, circ in toata regula (asta e reactia lui Sergiu vizavi de caini si pisici). Posesoarea era tare nedumerita ce are copilul cu haina ei, dupa aia i-am explicat ca el credea ca este un animal viu.

V-am pupat

Lili

Mergi la inceput