Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
La multzi ani, pentru totzi care poarta numele de Gabriela, Gabriel, Mihaela si Mihai
Casa de piatra, Adina ! sa traitzi fericitzi pina la adinci batrinetze

babygirl spune:
La multi ani GABRIEL(Yael), Mihai(Mstroie), Mihai(Ada_74), Mihai(Icorina), Gabriel(Danib)! La multi ani Gabitelor si Mihaelelor-mamici, Mihai (Androix), sotilor si rudelor ce poarta numele de Sfinti.
Am cateva griji..Poate ma linistiti voi... Mai sunt copilasi care nu mai vor sa bea lapte? Ema nici nu mai vrea sa guste seara, iar dimineata ii duc biberonul cu lapte si cere apa. Bea cu greu 30ml, si pt a o face sa bea totusi, ii vars laptele intr-un bol si i-l amestec cu cornflakes pt ca astia-i plac. In al doilea rand sunt ingrijorata pt scaunele ei acide. I se inroseste poponeata in cateva secunde desi eu o duc la baie sa o spal imediat. Pana dimineata ii trece cu Panthenol sau galbenele, dar a doua zi o luam de la inceput. Imi poate explica cineva ce se intampla? O si doare.
Cloreta, am trimis-o pe mama la Boribon pt ca eu n-aveam cum sa ajung. Mi-a venit cu 5 papusi pt teatru de papusi, dar mi-a facut capul mare o zi intreaga. tare i-au placut produsele. Totusi, cred ca sunt inca prea mici puiutii nostri pt jucarii din lemn. Sau nu? M-a tentat cu o masuta si un scaunel pitice, din lemn, colorate, pictate, diverse culori. Sunt tentata sa-i cumpar bancuta Fisher Price sau Little Tikes, dar parca retro da mai bine. Oare la 2 ani sunt inca mititei pt masute si scaunele din lemn? Ce frumoase trebuie sa fie pictate, poate chiar personalizate, ma gandesc..
Multumesc mult, Danelutza!
Toate cele bune si ale harului!
poze si filme
OlgaTarziu spune:
Intru si eu scurt sa urez la multi ani Gabrielelor, gabrielilor, Mihailor si Mihaelelor! Sa aveti parte de liniste si frumusete.
Sanatate bolnaviorilor....
Noi avem cam asa: piciorul in gips pana in 14, diaree iar de 3 zile (ceea ce sincer ma scoate din minti ca am tras de nebuni ultima oara. Sper sa nu-l vad iar cu diaree 2 luni ca ma impusc, asta dupa ce impusc vreo 3-4 doctori), un tata absent care lucra nu pana la 7 sau 8 seara ci pana la 1 sau 4 dimineata, ies caninii de sus. Deci sincer nu stiu unde am putea fi intr-o buda mai mare. Sunt de serviciu cu Tony 24 de ore si morrrrrrrrrr de oboseala si de nervi. Nici nu va ganditi sa-mi spuneti ce nenorociti sunt altii si ca o sa treaca repede totul ca incep sa urlu. Si multumiti lui D-zeu cele care aveti macar un barbat acasa sau o familie sa va ajute.
Mesaj special pt Tdi si Gusta. Primei multa sanatate tie si bambinei... Cand simti ca nu mai poti gandeste-te ca suntem cu sufletul aproape.... Celei de-a doua, Unde esti? Cum esti? Sper ca e totul in regula si ca vei trece si de asta cum ai trecut de atatea. 
Elisor, sincer imi lipsesti. Poate gasesti un minut si tu sa scri doua vorbe. te pup.
Newmami distractie placuta. Adu-mi si mie o raza micutza de soare. Si multumesc de cartzulie, adica si de cartzulie.
Olga
We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-
omustata spune:
Urez si eu La multi ani! tuturor care poarta numele de Gabriel(a), Mihaela, Mihai. Numai bucurii si o viata cat mai frumoasa.
babygirl-mai este un copil, Maya. Nici ea nu bea lapte deloc. De fapt il bea cu cereale, dar facute destul de gros ca si consistenta. pediatra ei mi-a zis sa incerc sa compensez cu alte lactate. Ea mananca macar iaurturi, ca branza nu prea. Ema mananca alte lactate? Zicea sa-i dau si manacaruri care au in consistenta lactate, de ex, cartofi piure, budinci, etc. Despre fundulet iritat, Maya are destul de des, dar cum spuneai tu ii trece foarte repede si eu din cauza asta nu-mi fac probleme. Uneori ii da si sangele saraca, dar nu pare sa o deranjeze. Nu stiu ce ai putea face.
newmami-distractie placuta in Mexic si sper sa fie Patrick sanatos si sa va simtiti bine.
tdimulta sanatate puiutei.
Andutzy-am vazut pana la urma pozele tale frumoase. Sunt in curtea unei biserici, nu?
blackpanterro-pozele tale tot nu reusesc sa le vad, dar mai incerc.
noapte buna tuturor!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
MULTUMESC MULT DE URARI !!! Doresc si eu tot ce e bun pe lume si multa sanatate tuturor "sfintilor" de azi.
Adina, aniversare frumoasa si casa de piatra in continuare!
Nici Andrei nu pune gura pe lapte simplu. Singurul mod in care mai vede putin lapte este cu cereale "Honeynut Cereals" de la Nestle, dupa care este innebunit, le maninca si goale. Si cu cerealele de seara, dar care sunt facute la consistenta groasa. Mai accepta gris cu lapte si orez cu lapte. Maninca iaurt si brinza de vaci in fiecare zi. Din cauza asta ii si dau suplimentul de calciu.
Iar cu funduletul este fix la fel. Eu mai nou il dau cu Mustela pentru iritatii de scutec si pana dimineata are funduletul curat.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
fran spune:
Buna!
LA MULTI ANI MAMICI, TATICI, PITICI ANIVERSATI AZI !
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
mygirl spune:
LA MULTI ANI DE SF. MIHAIL SI GAVRIL TUTUROR CARE SARBATORESC ASTAZI - MAMICI, TATICI, PITICI
ADINA, LA MULTI ANI SI CASA DE PIATRA, SA FITI O FAMILIE FERICITA SI IMPLINITA TOTDEAUNA!
Nu stiu ce s-a mai intamplat pe aici, v-am dus dorul, ca de vineri m-am tot invartit in jurul calculatorului dar n-am avut net. Dupa zeci de telefoane cu 0 rezultate am recurs la amenintari si vad ca astea au mers![]()
Incerc pe cat posibil sa recuperez ce-ati scris, pe cat posibil ma lasa Alex care se lupta acum cu caninii si e tare nervoasa si maraita. Va pup!
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
monu spune:
LA MULTI ANI de Sf. Mihai si Gavril. Sa fiti iubite/iubiti, fericite/fericiti si sa va bucurati de o viata frumoasa.
Loreen, nu mai pot dar nu am ce face? Tu mai poti?
20 de dinti si masele in total!!!???!!! aoleo dar mai au de tras. abia avem 12
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
corail spune:
LA MULTI ANI!! de Sf. Mihail si Gavril! Sa fiti fericite/fericiti si sanatoase/sanatosi! 

lucas spune:
LA MULTI ANI SA FITI SANATOSI!! la copilasi, la mamici si la tatici.
Casa de piatra Adina.
si eu am patit cu Matei la fel cu iritatiile, nu stim de la ce este, intr-o saptamina am incercat tot felul de creme si singura eficienta a fost Mustela. cu laptele, are o perioada, tu continua sa-i dai in special cu altceva, si 10-30ml, daca bea e bine sa nu piarda gustul.
Loreen 20 zici?? ma duc diseara si ii numar.sigur ceva masele lipsesc ca am vazut gauri, dar macar stiu la ce sa ma astept.
newmami calatorie placuta, Mexic......!! da, si eu vreau. nici eu nu am trecut de copilarie, vad ca jucariile le iau mai mult pentru mine.
olgutza (america).......ai zis sa nu-ti spunem nimic, da sincer, ne gindim la tine.
andreea ericoasa ce face? si Eric mincacios?
gabitzam cum e setul primit? iti place? ai avut rabdare pina azi?