Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
gabitzam spune:
Am uitat sa va zic cum mi-am facut singura inca un cadou de ziua mea. A fost asa o faza funny. La noi la servici tot vine o tantitza cu bijuterii din aur. Si ieri a fost pe aici si m-am dus sa vad ce are. Si eram ca gaina in boabe, probam cercei, inele, lantisoare, etc. Imi pica ochii pe niste bobitze mici, cu pietricica alba, de care voiam de mult, ca faceau pereche cu un pandantiv pe care il aveam mai demult tot de la tanti asta. Ii iau eu bucuroasa si il sun pe Costi si ii zic asa-asa, mi-am luat cercei cum voiam , arata uite asa, etc... Ii pica fata lui Costi (asta am simtit la telefon) si imi zice "Stii, ti-am luat eu cercei din aia...pentru ziua ta de Mihail si Gavril..." ![]()
![]()
![]()
Prin urmare m-am dus si i-am schimbat si am luat altii ![]()
Asa ca daca anul trecut am primit doar parfumuri la zilele mele, anul asta primesc doar bijuuri.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
lucas spune:
![]()
Gabitzam asa iti trebuie!!!![]()
hai ca era sa cad de pe scaun. am crezut ca azi e sf. Mihail si gavril. azi sunt dusa rau cu capul.
Fran masutza am vazut-o in Miniblu din Feeria.
Loreen de ce nu ii iei tu Deliei o bucatarie. eu am vazut-o si am plins dupa ea.
uite modele: http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=413
sau asa:http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=411
asta scoate si sunete!!!http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=410
vezi ca la miniblu sunt un pic mai ieftine.
eu ma gindeam sa iau asa ceva:http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2852
e prea mic pentru chestia asta???
Danelutza spune:
Gabitza mai cumpara-ti cadouri dupa ziua de miine, sa nu mai ai surprize ![]()

monu spune:
Ola, tocmai am vazut ca i-au iesit coltii de la ambele masele de sus. Si cu ocazia asta si cornitele ca de dupa-amiaza s-a gandit ce misto ar fi sa ma scoata din minti. urla si e ciufu de mmmooorrrrr!!! in ritmul asta nasc inainte de termen.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
NewMami spune:
Mai fetelor nu stiu cum sa fac sa-mi ajunga si mie cele 24 de ore cat are o zi .
Concluzia – nici macar n-am ajuns sa citesc ce s-a mai scris decat pe sarite din 3 in 3 pagini.
Noi suntem mai binisor acum, Patrick a fost din nou bolnavior iar ultima zi de antibiotic va fi vineri iar sambata plecam in Mexic (Riviera Maya)- uhuuuuuu. Oricum maine il duce tati la control sa ne asiguram ca e Ok, mai ales cu urechita caci trebuie sa zburam.Iar peste i-au iesit si 3 canini iar acum lucram la ultimul. Mi-e asa miluta de el.
De bagaje inca nici nu m-am apucat, era de presupus ca vineri sunt libera dar am Interview de dimineata ca trebuie sa re-aplicam ptr. job-uri si nici nu e in oras la mine ci la 1 h. Asa ca dintr-o data pierd 3 ore si atatea imi propusesem ca fac vineri. De fapot noi plecam vineri de acasa caci avionul e la 8 dimineata din Detroit.
Loreen, am vazut ca esti necajita cu jucariile. Chiar daca traiesc in Canada, sincer habar n-am cum poti cumpara din State ca multe nici nu fac livrare in Canada. Eu imi fac cumparaturile numai din State dar le livrez acolo si fizic trec granite cu ele. In Canada sunt in general exagerat de scumpe iar taxele mult mai mari. Sorry, ca nu pot sa-ti fiu de mai mare ajutor.
Sambata am fost shopping in State numai ptr. jucarii (Patrick si copilasii prietenilor). M-am gandit la tine ca am face o echipa tare buna. Am avut atata fun si Patrick dar si noi. Am stat in ToysRus 2 ½ h . Sincer eu cred ca nu m-am copt inca, era mai sa-mi cumpar carucior de papusa cu bebelus ptr. mine.
Elisor, nu ti-am mai vazut numele de mult, sorry daca n-am fost atenta caci am mers in zig-zag cu cititul. Sper ca sunteti bine. A gatat Andreas vacanta?
Am vorbit aseara cu Olga si spera ca Tony sa scape de gips pe data de 14. Ii e tare greu si se lupta cum poate sa-l tina pe Tony cumintel, adica sa nu paseasca pe piciorul betegut. Sotul e mai mult plecat in perioada asta cand ar avea nevoie de ajutor ca de aer, are niste proiecte urgente de terminat si e singurica mai toata ziua. Usor nu-I e dar saraca supravietuieste cum poate.
OlgaMustata, ceea ce vrei in viata intr-adevar aici se poate realiza – important e sa vrei cu adevarat. Eu cand am venit in Canada stiam engleza 3 surcele (cat sa ma descurc cu computer-ul) si sa scriu un programel – zero conversatie. Asa ca am ajuns si am mers o perioada la scoala de limba , care dupa 4 luni mi-am dat seama ca e pierdere de vreme si vreau mult mai mult si mai repede. Nu am timp sa stau 3 ani de zile ca sa invat limba. Asa ca m-am decis sa-mi caut de lucru. Normal ca orice incepator aici m-am lovit de problema experienta canadiana sau diplome de aici. Nimeni la nici un interviu nu ma intrebase de fapt ce stiu sa fac. Am fost foarte dezamagita dar am zis ei lasa ma duc sa vand la magazine cum face multa lume. Am fost vanzatoare la un magazine din martie pana in august si atunci mi-am dat seama intr-adevar trebuie sa fac ceva cu viata mea. Nu am venit aici ca sa sterg cu buretele atatia ani de scoala, pregatire profesionala si satisfactii pe care le-am avut in munca numai ca sa traiesc in Canada. Intotdeuna mi-a placut sa am confortul stabilitatii oferit de puterile mele fara sa ma bazez pe sot sau altii. Imi place sa ma simt independenta chiar daca am cel mai minunat sot din lume care niciodata in viata lui nu mi-a cerut socoteala banilor - eu sunt bancherul casei. Asa ca am luat frumos brosura cu cursuri de la colegiu si m-am inscris 1 an de zile. A fost un an foarte greu si foarte scump. Dar rezultatele le-am vazut mai repede decat ma asteptam. A meritat tot efortul. Intr-adevar de felul meu sunt optimista si lupt iar daca ceva nu-mi convine in situatia actuala nu ma uit in spate si imi pierd vremea analizand ce bine a fost atunci candva ci ma concentrez cum sa imbunatatesc situatia de moment.
Poate experienta mea te ajuta sa-ti pui ordine in ideii si sa treci la actiune. Orice e posibil daca vrei cu adevarat.
Am vazut ca sunt bolnaviori printre cei micuti, multa sanatate le doresc.
Si uite asa de la gandul de a intra si a semna condica, am ajuns sa scriu ptr. o luna.
Pupam la toata lumea.
monu spune:
Mie imi pica ochii in gura de somn si oboseala. Am culcat maimutza urlatoare la ora 20.00. Am pus-o direct la ea in pat cu bibe cu lapte cu tot am deschis Cd si gata! La culcare ca mi-a mancat nervii pe ziua de azi. Si acum doarme. Sa edem pana la ce ora. De mult nu a mai facut asa figuri. Cu tipete si cu figuri gen trantit la pamant, muscat si alte cele. Sper sa nu o mai apuce ca o las cu tati si eu plec in vacanta la munte!![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
omustata spune:
monu-si eu trec prin ceva asemanator cu Maya si nici macar nu-i de la canini, macar sa stiu o treaba. Aseara eram epuizata numai de la fitele ei. Ma gandesc la tine ca mai esti si gravida. profita si odihneste-te acum!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
NewMami spune:
La Multi Ani si calde urari in avans tuturor care poarta numele de Mihai & Mihaela, Gabriel & Gabriela si derivate.
ioanailincam spune:
Seara buna! Inca putin si o sa va intrebati: cine mai e si asta? Dar chinurile mele se apropie de sfarsit, mai este doar un week-end la mijloc, in celalalt dau examenul si scap; numai Cel de Sus stie daca scap cu bine dat fiind ca deja nu mai suport activitatea de a invata, iar capul meu este supra-saturat. Si ca si cum n-ar fi destul, de cateva zile sunt varza la burta, duminica am bolit toata ziua - banuiesc eu ca de la o combinatie criminala de alune, fistic si altele din gama asta ingurgitate sambata seara - iar dupa ce mi-a trecut luni starea de rau m-a apucat pantecaria (scuzati amanuntele) de nu mai stiu ce sa fac, am trecut pe Smecta
.
Nu mai zic ca nici Ana nu e intr-o stare mai breaza, ma rog, acuma e bine, dar saptmana trecuta a incercat-o si pe ea vreo 2 zile kk moale, iar acum 2 seri, pe cand incerca soacra-mea sa o culce de seara, i-a cazut din pat si s-a lovit la ochi de am crezut ca lesin de rau cand am vazut-o (eram in ziua cand cu greata si cand numai gandul la ceva mai gretos ma facea sa-mi vars matele). Drept pentru care acum e la ochi cum a fost Delia acum vreo cateva luni, o buba de toata frumusetea si tumefiata bine, zici ca e batuta; si culmea, tot la ochiul drept. Eu sper ca nu ii va ramane semn, astept cu nerabdare sa vedem cand ii trece.
In rest, se simte ca se apropie varsta critica de 2 ani, a inceput sa faca si ea crizute daca nu primeste ceva cu aruncat pe spate (numai daca e tinuta
) - de fapt se lasa moale daca vrei sa o iei in brate sa o duci de la locul in care nu are voie si da sa se lase pe spate, ceea ce are drept rezultat faptul ca se scurge printre bratele noastre. Pe de alta parte si invata intr-un ritm rapid orice o invatam, asa ca mai compensam din neplaceri. In sfarsit stie cum o cheama si cati ani are, recunoaste o gramada da lucruri, stie si sa imite cateva animale si chiar si sa dea cu piciorul in minge (in seara asta am gasit-o jucand forbal in hol); a si bineinteles da sa manance la plusuri mai mult ca papusi nu prea are.
Si nu in ultimul rand foarte important: suntem pe cale sa renuntam la piureul bebelusesc intrucat a inceput sa manance si alte mancaruri, de fapt a inceput sa-i dea soacra-mea si ce era sa fac, vad ca ii place si ciorbita si chiar si varza calita. De asemenea, pe zi ce trece mananca tot mai bine singura, iar pentru asta din pacate nu am nici un merit: a inceput bona, iar acum soacra-mea duce misiunea mai departe. Daca mai cumulez si cu faptul ca tot ea a invatat-o mai bine de jumate din lucrurile pe care nu le stia acum 10 zile pot conchide ca e o femeie de isprava. Asta nu ma impidica sa nu ma enervez numai cand o vad si o aud cum nu ii tace gurita nici 10 secunde
si sa astept ziua plecarii ei ca pe o izbavire. In schimb, acum ca am trecut peste impactul psihologic de a o lasa pe Ana cu ea, prevad ca la vara o trimit pe mimoza vreo 2-3 luni la bunici (si la mama) sa mai respiram si noi.
Caci se mai impune sa respiram: eu sunt la un pas de depresie, provenind din stres (ultimul si cel mai proaspat a fost provocat de faptul ca era cat pe ce sa abandonam renovarea pentru ca nu avem destui bani, prilej de intrebari incomode pe la prieteni daca nu ne imprumuta cu cate ceva pana ne punem pe picioare), oboseala (cand dorm de fapt ma gandesc intr-o stare de semi-veghe sau visez in mod alternativ cand cazuri de la birou cand bucati de materie), nemancare (mananc o data pe zi, am slabit vreo 3-4 kg de cand am plecat de la vechiul loc de munca (nu puteam sa fac asta asta-vara, ma incapeau si pe mine fustele), atarna toate hainele pe mine si fix pantecaraia imi mai lipsea) si in general senzatia de nefericire care ma incearca - cele de mai sus cumulate si multe altele pe deasupra. Asa ca, fetelor care va simtiti neimplinite stand acasa, sa-mi spuneti mie cu ce sunt mai implinita si fericita ca ma lupt sa dau acest examen (care - culmea - nu imi foloseste la nimic (doar la titlu), poate 10% din materie sa zic ca ma ajuta la locul nou de munca), incerc sa pun o paine pe masa, dar cu sacrificarea timpului petrecut cu familia. Va spun eu: cu nimic, ba chiar sunt nefericita de-a dreptul si repet: visul meu in viata e sa ma tina barbatul acasa, chiar daca in conditii mai modeste decat traim acum, dar sa stiu ca nu mai trebuie sa aud ceasul sa ma duc la munca. Inca ceva: de saptamana asta vreau sa joc la Loto, cine stie, poate da norocul peste mine si scap de neplacerile vietii care tin de partea materiala![]()
Bun, acuma ca m-am descarcat si eu nu mai apuc sa si raspund, dar sa stiti ca citesc mereu totul, macar o data la 2 zile.
Urez cu anticipatie La Multi Ani tuturor Gabitzilor si Mihailor ca maine nu se stie ce mai intervine si daca mai apuc sa intru.
Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Buna seara...
LA MULTI ANI GABITZELOR NOASTRE SA NE TRAITI CU NUMELE SI SA FITI SANATOASE O VIATA-NTREAGA...
LA MULTI ANI SOTILOR MIHAI ...SA AIBA GRIJA DE SOTIILOR ASA CUM AU FACUT-O SI PANA ACUMA
LA MULTI ANI GABRIEL(Yael), Mihai(Mstroie), Mihai(Ada_74), Mihai(Icorina), Gabriel(Danib)...sa traiti cu numele puisori,sa fiti iubiti ...
LA MULTI ANI tuturor celor ce-si serbeaza rudele, prietenii, colegii, dusmanii,vecinii cu ocazia Sf. Mihail si Gavril...
Abia mai pot sta pe scaun...mi-am adus de lucru si acasa si abia acuma m-am hotarat sa termin desi ar mai fi trebuit sa stau insa nu mai pot...si binenteles ca Delia nu a vrut sa doarma cand am vrut eu si vreo 2 ore am alergat hartiile pe masa de mainile Deliei...
Lucas in total sunt 20 de dinti de lapte si cand ai zis gata au iesit dau semne cei definitivi...glumesc ...insa 20 sunt de toti la prima strigare...
La bucatari m-am gandit si eu insa Delia este prea mica sa se poata juca singura si plus de asta chiar nu duc lipsa de bucatele mici de jucarii prin casa...insa la anul este o varianta serios de luat in seama...
Newmami o sa-mi treaca necajeala ca asta-i viata...unii la ghetouri si altii in paradis...Mexic...hmm...o sa vreau sa ma delecte cu pozele voastre pentru ca altfel never ever nu voi ajunge eu acolo...
pana una alta ce sa va ureaz...insanatosire grabnica lui Patrick,spor la facut bagaje si o tip minunat acolo...sa va simtiti bine
Monu mai poti mama draga?!
Gabitza bag sama ca te spurci la goldane... fa-ti provizii ca acusica va trebui sa dai de zestre ...sa le porti sanatoasa pana atunci si nu uita ca ziua noastra este in fiecare zi...
Da nu stiu ce-am vrut sa mai zic...clar trebuie sa fac ceva sa-mi aduc si sa lipesc la un loc restul neuronilor ramasi razleti ...
Hai o noapte buna pana una alta...sa visati frumos ...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"