Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
monu spune:
Merge cineva azi la Auchan? As fi curioasa daca au ceva oferte sau preturi mai mici la raionul de bb.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Delia cand ii este foame si te vede ca ai vrea sa mananci se suie pe scaun la masa si sta cu ciocul deschis...
Mai nou zice opa-opa cand da pisica in balansoar...ma umfla rasul cand o vad ...ca-i atata de serioasa...iar la carte zice "ta-ta"...am zis ca nu aud bine sau ca nu inteleg eu ce ce vrea sa zica...dar la carte se refera nu la tac-su
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Monu, cand aud de Auchan mi se trezesc multe amintiri nostalgice. In '99 am plecat eu prima data data din tara, la Luxemburg, la un curs trimisa de servici. Iar acolo la Luxembourg am vazut eu prima data un mall/hipermarket, si ma uitam ca un copil la jucarii noi si multe. Acolo erau preturi foarte bune, mult mai ieftine ca in Romania atunci, si am venit cu o geanta de ciocolata belgiana si cafea
Si am luat cadouri la toata lumea de acolo. Mi s-a parut imens atunci si am zis ca nu o sa vad niciodata asa ceva in Romania. Cel mai tare cazusem pe spate la Sephora, cand am vazut pereti intregi de parfumuri si cosmeticale. Uite aici o poza din interiorul Auchan-ului.
S-ar putea sa fie foarte aglomerat azi, ai curaj sa te bagi cu burticutza la gramada?
Laura, azi dimienata Andrei m-a avzut cand ma schimbam si a descoperit sertaru7l meu cu chiloti, sutiene, ciorapi, etc. Cand l-am vazut cum defileaza prin casa tragand dupa el un sutien s fluturind in cealalta mana chilotii, mi-am amintit de poze Deliei cu sutienul de gat. Nu stiam daca sa ma tavalesc de ras sau daca sa-l cert.
Ieri l-am surprins pe Andrei cand a zis "mu-mu" cand a vazut o vacutza pe o carte si a facut "oaaa" cand a vazut un leu pe filmulet la baby noah. Iar aseara la culcare a zis "nana", adica nani. Isi da drumul la gura pe zi ce trece mai mult.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
fran spune:
Buna !
Loreen-la noi sotul e alergic cu acte in regula, si cum ne-am gresit si am zis asta pe la diversi doctori, cam tot ce a avut Iepu' a fost pus pe seama alergiilor...pana am facut testele si s-a constatat ca nici vorba de alergii...Eu nu prea cred ca Delia e alergica la ceva pentru ca stiu ca i-ai dat albus, banane etc devreme si nu a avut nimic. Sotului meu i-a zis un alergolog ca sunt foarte putine cazurile in care un alergic e alergic la un singur alergen...majoritatea au alergie si la praf/polen, mucegai, cacao(in copilarie, cand alergiile sunt in general la alimente) samd
Dar e adevarat ca testele va pot ajuta sa eliminati motivul alergiei si sa cautati altceva...Eu zic ca are pielea sensibila si cu timpul va fi mai bine...sanatate multa 
Monu-si Iepu' casca ochii in tv si calc la greu si de aproape, dar cu pauze, ca nu are rabdare mai mult de 5 minute si cred ca e ok. Ca mie mi-a zis la oftalmo ca pot sta toata ziua cu ochii cascati in calc da' sa fac pauze la cateva minute si sa ma uit si pe pereti-cum Iepu' aplica din proprie initiativa chestia asta eu o las, ca oricum nu am ce-i face...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Monu, asta e in Luxemburg, nu la noi ![]()
Iti dai seama cum vedeam eu cu ochiul romanului plecat pentru prima data din tara lui, in tara cu cel mai mare buget pe cap de locuitor din Europa. Era imens, daca au ei pomi pe aleea din interior. Era si un carusel pentru copii, se vede putin acolo in poza. Supermarchetul este pe doua nivele, la fel si magazine pe doua nivele.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
patriciaRO spune:
Gabitza, tare Andrei la masa... Dar ce se intamplase cu el de era ragusit? Ziceai ca e in corul scolii.. A ras fi-miu cand la vazut!...
Multumim la fete! Abia asteptam excursia...Sper sa nu fie foarte frig..
Va pup ca trebuie sa ma pregatesc!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
lucas spune:
Salut,
am fost in dimineata asta la pediatru cu Matei, nu mai fusesem din iulie, inainte de vacanta. asa ca: 84,5 cm; 10,5 Kg, are 4 masele si au iesit si caninii. frate, citi sunt in total ca m-am saturat!??? o sa facem si Priorix, ca ala dat de ei gratuit am zis un NU hotarit dupa ce am patit anul trecut taman de craciun. in rest cica e bine. l-a ascultat si la plamini, fontanela inchisa, da mai bagam 2 picaturi de vigantol in continuare. in rest numa bine si la vara cald.
gabitzam super Andrei. si la mine a dat iama in sertare, si el a aparut cu sutien la git si culmea ca aveam pe cineva la noi, si apare fi-miu victorios cu ala la git. a descoperit faptul ca daca ridici bluza apare tzitzi si s-a cam prins ca e ceva cu chestia asta.
noi nu mai avem scaunelul de masa, i-am luat o chestie de la Miniblu care se ataseaza direct pe scaun normal si sunt super incintata ca acum sta la masa cu noi. adica isi baga miinile in diverse.
omustata, stai linistita, este un canal de business dar nu numai financiare.
Loreen chiar ca te maninca!!! da imi creste inima cind vad ca sunt si altii, nu sunt singura!!!!
monu, chiar ma intrebam unde naiba e Auchan?? cum de l-am scapat pe asta!!!!!!!!! nu eram foarte atenta. bine ca m-a linistit Gabitzam.
eu in '90 am fost in Italia, am stat aproape 6 saptamini, inainte de nunta. si in tot acest timp nu am facut altceva decit sa beau cola la cutie si sa maninc toblerone. urmarea: si acum dupa 16 ani cind vad cola la cutie si toblerone imi vine sa vars!!!! (scuzati limbajul), ca sa nu va spun cum a fost intr-o parcare cu deschisul apei la buda din podea.
fran vezi ca la Miniblu de linga noi au caciulitze f. misto. au unele rosii superbe cu un fel de git. vroiam sa-i iau lui Matei dar parca sunt prea rosii!!! si alta culoare nu au. nu stiu daca vizitezi Domino, au adus body-uri de la Bambi.
sapt. trecuta am fost la ZARA in Plaza. au ghetute misto, pentru fetitze au unele de mori si nu sunt chiar scumpe, 1 mil. si au niste pulovarase de fetite dulci foc. ca sa nu va zic ca si pentru noi nu sunt chiar asa de scumpe cum credeam eu.
vreau sa fac rezervari la munte, o saptamina in februarie si stau pe net. ma duc in Bulgaria ca de Romania nu am bani.
fran spune:
Lucas-mersi, chiar vreau caciulitza rosie, masutza tot la miniblu de la noi ai vazut-o?
Pe mine ma mananca de ebay, acu'...![]()
Si, da, ai ratat, azi se deschide Auchan la noi, prin titan parca...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
blackpanterro spune:
Olga, da pozele sunt la semnatura, sper sa le poti vedea ca yahoo beta e tare aiurea.
Fetele si azi e Aidan la galeria fotomodelelor pe prima pagina, tot creste pipota in mine
.
Va pup
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."