Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
loreen spune:
Mamici de fetite www.sears.com/sr/javasr/product.do?cat=Newborn %26 Infant Clothing&pid=029M2162000&vertical=BABY&subcat=Dresses %26 One-piece&BV_UseBVCookie=Yes" target="_blank">va place?
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Place si la mamici de baietei ![]()
Laura, te maninca undeva? Sau vrei sa te oftici si n-ai de ce? 
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Gabitza ce-si face omu cu mana lui se numeste excitare neuronala belicoasa...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Ia uitati aici un www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061106&cimg=0" target="_blank">Andrei harnicutz, cum ii face www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061106&cimg=1" target="_blank">ordine in sertar lui mami ![]()
Tot acolo, un filmulet cu www.dropshots.com/daymainframe.php?userid=142350&cdate=20061106&cimg=2" target="_blank">Andrei flamand, care nu mai are rabdare sa fie masa gata.
Si aici un www.dropshots.com/day.php?userid=142350&cdate=20061023&ctime=212354" target="_blank">Andrei gadilici ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Tdi spune:
http://www.sccc-ga.ro/toxapel.htm
Ciao! am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem bine, adica supravietuim. Alyssa nu mai are febra, acum problema mare e s-o incalzesc altfel intra in era glaciara!
...asa ca imi petrec noptile cu comprese calde, ceaiuri calde, acoperit copilul ca sa nu fuga amaratul de 35°C, schimbat copilul transpirat de frig
...trece si asta.
Fetele din RO, cititi link-ul de mai sus si salvati-va numerele de telefon, sa dea D-zeu sa nu fie niciodata nevoie dar daca se intampla e bine sa-l aveti la indemana!
Vreau sa va spun ca va citesc la zi insa nu apuc sa raspund, sper sa vina zile mai linistite!
Va pupicim pe toti!
Album Alyssa
andutzy spune:
Buna seara!
Am intrat mai rar, am avut o perioada mai tulbure, acum sunt mai linistita! De citit insa, nici un mesaj nu a scapat!
Nelia, am ras in hohote la povestirea ta cu concertul rock! Asta experienta ce a trait Octav!
Androix, la povestirea ta mi-a venit mai degraba insa sa plang! Imi aduc aminte exact de primele mele luni de sarcina, ce mai...horror! Si oricum in starea ta cel mai bine tot cu masinutza este!
De Eli mai stie cineva ceva???
fetele, am si eu cateva poze facute exact la sfarsitul lui octombrie, in ultimile zile calduroase, sa il mai vedeti si voi astfel pe Dragoselu nazdravanelu....aici
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
omustata spune:
Salutare!
Laura-ti-am trimis un PM.
Gabitza-incredibil, si Andrei canta asa lalait ca maya. Eu nu mai auzisem nici un copil sa faca asa pana la maya. si maya canta asa si toata lumea care o aude ramane mirata. Eu am asistat odata la un ritual budist si calugarii aia exact asa cantau. Mi-au placut tare mult si pozele si filmuletul.
blackpanterro-mi-am adus aminte ca eu atunci cand am incercat sa vad pozele tale ultime nu am putut, nu stiu de ce. Le ai si in albumul de la semnatura?
Andra-nici pe ale tale nu le pot vedea. Cred ca vinovat este calculatorul meu, care imi cam face figuri in ultima vreme.
Clara, Eli-pe unde mai sunteti?
monu-tu te-ai uitat in oglinda? Unde-i balena mai ca eu te-am vazut si in realitate si esti foarte bine. Stiu ca la un moment dat cand esti gravida te simti asa, dar trece si perioada asta.
lucas-eu intelesesem ca ai fost la TV la o emisiune cu subiect financiar. Scuze daca am inteles gresit.
Androix-si eu m-as fi enervat la fel in locul tau. Succes la scoala!
Va las si o zi buna va doresc. laura, ai grija ca este marti deja la voi
.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Ola fetele,
Tdi, sanatate printesei tale si multumesc pentru link. Sper sa nu am nevoie de el.
Beatrice, distractie placuta!!!
Olga, Loreen, fetele, stiu ca poate nu arat chiar asa de mare dar eu asa m-am simtit pe langa scandurici. Si cand le-am vazut mi-am adus aminte ce scandurica eram si eu si mi-as fi dorit tare mult sa fiu imbracata intr-o rochie mulata si cu pantofi cu un tocusor acolo.
eeeee dar va veni si vremea mea. Ieri am luat rezultatul de la exudat si spre usurarae noastra Alexia nu a luat e-coli si nici altceva nu a iesit la examen. Deci e sanatoasa.Acum nu stiu ce ar eca inca mai doarme. Aseara a fost agitata si banuim ca tot dintii sunt cauza. Spunea sotul ca ii dau maselele de sus. Eu nu pot sa ma uit in gura ei ca ma musca. De cateva zile se freaca la ochi si clipeste des de parca o deranjeaza ceva si sper sa nu fie de la faptul ca sta cu ochii in tv la baby einstein. Ca eu o iau de langa tv ea se duce cu nasucu in el!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Buna dimineatza...
Fran citind ce-ai scris ma-m asperiat naibii ca apre atata de complicat ceea ce-mi spui desi totul se rezuma la o proba de sange...n-ar fi o problema sa o mai intep odata,dar macar sa fie cu folos...Delia are pielea nu uscata ci foarte uscata...uneori ma sperie cat poate fi de scortoasa,desi o creia o pauzasc in prostie...cand am fost la dermatolog imi spusese ala ca e posibil sa aiba o alergie mostenita din a nu stiu cata spitza,ceea ce m-a facut sa ma uit la el cam crucis...adica ma pot astepta oricand oricum in orice loc...
Astept sa-mi dea rezultatul maine la sange,apoi la testul antigen giardia Elaiza...si sa vad ce-mi spune doctorul...si atunci am sa recurc si la testele astea...ca de cap trebuie sa-i dau la alergia...dermatita ce-o fi
Gabizta mortal baiatu'...daca-i sti de cand ma chinui sa o filomez si eu pe Delia cand se lalaie sau cand rade...oare un colaj cu lalaieli nu se poate face?!Asta ca sa murim de ras cand io-m auzi...
Elisor ce faci nmama draga unde ai disparut de atata vreme...
Fetele absente mai dati un semn de viata sa stim de voi ceva...hai semnati condica
si Delia 26.04.05
gabitzam spune:
OlgaM,Laura, asa il apuca lalaiala pe Andrei cand e nerabdator si vrea ceva. Si scoate o combinatie de "haide-haide" si "dai-dai" de lesini de ras cand il vezi. Dupa cum se vede in filmulet, nici in scaunul de masa nu mai pot sa-l tin, ca atunci cand se plictiseste se ridica in picioare. Pina de curind nu putea, nu stia cum, dar s-a taiat filmul. Ar trebui sa-l pun in hamuri, dar il apuca istericalele daca incerc asta.
Aseara am reusit sa termin doua download de baby einstein, Baby Newton si Baby Noah. Nu credeam sa-l vad pe Andrei atat de fascinat de ceva! Cand s-a terminat tzopaia si imi tot arata cu mana sa-i mai pun.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)