Copiluti de mai-iunie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Gata, m-am lamurit unde gasesc bucatarioara cu Pooh. Sar'na fetelor de la Constanta ca mi-au spus despre ea. Se opreste Mihai in drum spre casa la Carrefour Feeria si o cumpara, apoi o ascundem la mama acasa pana la Craciun.

Nu mai astiu cine scria ca bebelina ei mananca foarte mult, cere mereu de mancare. Asa-i si Ema de o vreme. Toata ziua striga "papa", se ridica pe varfuri sa vada ce-i pe masa, se intinde cu gurita cascata, ca o vrabiuta si "a..a..a..."

Nelia, astept felicitarea la adina_hrincu@yahoo.com. Dar nu iti era mai simplu sa verifici adresa prin YM? ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Lili- Iepu' pupa Sergiu cantaret Placut, ras, vorbit cu baiatu'
Ioana-eu i-am luat Iepuretelui ghetute bebetom(nu stiu care e treaba da' cu incaltarile de la astia merge cel mai bine) cu 1mil-imblanite complet pe interior, piele, ortopedice etc de la magazinul Andy din Obor-cel de care zicea Chris cu body Carter's (au si din alea da' pana la 9 luni) . E un magazin si in Unirea dar cred ca au vanzari mai mari decat astia din Obor-erau mai putine modele. Nu stiu sa zic cum se ajunge la raionul de incaltaminte (e separat de hainutze), dar pe intrarea principala(langa Mc) a doua alee la stanga e raionul de hainutze si iti spun fetele cum ajungi si la incaltari.
Mancarimile in nas pot sa insemne si paraziti dar si o alergie ...sau un obicei Daca mananca bine si creste bine in greutate nu prea ar fi semn de viermisori...
Monu-saru' mana de poze, i le-am aratat lui Paul aseara si azi l-am trimis singur la Cora la cumparaturi ca m-a suparat de dimineata. M-ai scutit de un drum. Altceva nu i-a luat ca cica nu i s-a parut nimic interesant.

Am meu sot e suparat ca cica vreau sa-l gonesc de acasa. Trebuie sa plece la un curs 3 saptamani si mi-a zis ca isi poate lua bilet sambata sau duminica. Eu i-am zis ca mai bine sambata in ideea ca are timp sa se acomodeze cu fusul orar, sa se odihneasca bla, bla-e adevarat ca m-a intrebat de ce si i-am zis sa aiba timp de umblat dupa jucarii-si asta ofticat imi zice ca a rezervat pentru duminica. Pai la ce ma mai intrebi nene daca treaba e aranjata? E, si azi dimineata imi zice ca si-a schimbat rezervarea ca sa-mi faca pe plac si pleaca sambata.L-am intrebat daca nu poate totusi sa se care de vineri...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, daca pleci de acasa cand ai astfel de "placeri', te astept la mine, ba inca promit sa te ajut si eu, sa nu faci totul singura...
fetele am auzit atat de bucataria asta cu Pooh, ca deja ma roade o curiozitate....aveti ceva poze? Nu ca as avea bani sa cumpar asa ceva, dar macar sa o vad ca mare iubitoare a lui Winnie Pooh...

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

In graba mea am uitat sa scriu despre Maya.... situatia este la fel. Nu mananca nimic, azi nu a mai varsat, nici nu avea ce ca bea numai ceai, in schimb aseara pe la 22.30 m-a speriat de cat a putut voma.

Am sunat-o pe pediatra si dupa o conversatie de 20 de minute nu m-am lamurit deloc.. isi dadea si ea cu presupusul cum o faceam si noi. A spus sa-i dau metoclopramid picaturi si debridat. Acum doarme de la ora unu si nici nu stiu ce sa-i mai dau sa manance cand s-o trezi.
Am ramas singurele acasa, toata lumea a plecat la botez, inclusiv soatza mea care de acolo aterizeaza la o nunta si nu stiu cand va ajunge acasa.

Loreen, Elisor, ce e cu voi, sunteti bine?

Tina 35+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Flori, incearca cu putin mar copt cu banana si orez fiert. Are gust atragator pt copii ( si nu numai) si este bun ca papa de regim, indiferent de natura afectiunii digestive...De asemenea si gutuia fiarta strange bine stomacelul si e placuta la gust...Sanatate multa!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Imi cer scuze, dar am sters mesajul in care va spuneam despre montaje si chiar si montajele. S-a suparat sotul meu pe mine ca le-am pus pe net si chiar ca le-am facut, cica nu-i suna a ceva bun... inca nu am inteles de ce... sau am inteles dar nu sint de acord... I-am promis ca le sterg si asa voi face. Imi pare rau ca nu ati apucat sa le vedeti toata lumea.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare,
de dimineata PC s-a busit bine si a trebuit reinstalat. Bine ca e gata la ora asta. Azi am fost la City Mall cu gandul sa experimentam locul de joaca pt copii. Din pacate, din punctul meu de vedere, locul nu este pentru un copil de 1 an si jumatate. Asa ca am plecat dezamagiti la Mall Titan unde am dat-o in masinute, am fost prin magazinele de decoratiuni (super chestii de Craciun) si am enit acasa. Alex e deja obosita si rastoarna tot. Si ca fapt divers (poate) ca nu stiu cum sa ii zic - cand vede vreo uratenie cu masca pe fatza si cornitze sau fetze de vrajitoare incepe sa strige ba-ba. initial se speria si plangea dar acum am invatat sa le dea na-na. Partea nasoala e ca nu stiu de unde a vazut initial imaginea respectiva de era speriata. Nu stiu de unde i-a venit ideea sa zica ba-ba (noi nu am folosit cuvantul).

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Nelia, si sotul meu vrea fetita tura urmatoare, defapt si eu.. Sper sa iasa fetita!

Blackpantero, pai sotul meu mai are zile din concediu libere si 1 zi cat si-a luat el e perfect... Ca noi 2 zile am calatorit... Poate reusiti si voi 2 zile macar!

Monu, stii si tu ca un cadou imens nu poate insemna ceva si f. frumos.. Eu cred ca al vostru desi cel mai mic a fost apreciat cel mai mult.. Stai linistita. Nu trebuie sa te simtit prost. Si-apoi fiecare face si dupa posibilitati...

Nelia, vazut montajul.. Super frumos. Si melodia este potrivita!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Vad ca incep sa ma dau in barci cu atata prezenta pe DC.

Fran - ghici de unde i-am luat ghetute? De la Andy Kids din Obor (dar nu vazusem mesajul tau). Dar ale noastre au fost 1 milion si 90 de mii; banuiesc eu ca e vorba de acelasi lucru ca si astea sunt imblanite, inclusiv pe talpa si au talpa cu senile de tractor; i-am luat pe alb desi presimt ca imi blestem zilele cu mizeria de pe la noi. In orice caz nu trag speranta sa o tina pana la primavara desi i le-am luat o idee mai mari.

Seara buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Monu, dupa ce ti-am citit mesajul am tras o concluzie: fiecarui copil i se potriveste mai mult sau mai putin un loc de joaca. Noi am fost in City Mall si am lasat-o 40 de minute la locul de joaca. Este acolo, intr-un colt un loc cu bile, un topogan mic, o casuta moale. Este numai buna pt pitici. In schimb pe masinute n-o las pt ca mi-e teama. Sare imediat afara, n-are stare. Ma uit la vecinul nostru, Razvanel, cum se da prin Herastrau in toate elicopterele si mamarutele, cum sta cuminte 3 minute si nu-mi vine a crede! Pai Ema se arunca afara imediat. Este si periculos cu un copil ca ea. Daca tu zici ca Alexia sta in masinute, bravo Alexia!

Fran, chestiune de gust cu jucariile de la Cora. Sunt de acord cu sotul tau, multe, dar marunte...Ce-mi placea era pt cei mai mici decat Ema, restul mi s-au parut de proasta calitate. Fermele cu animale pe care le aveti si voi si Monu sunt dragute, dar Ema nu este iteresata de jucarii cu butoane sub nici o forma. Asadar ne-am intors si noi de o ora de la Cora dezamagiti. Daca iti vine a crede i-am cumparat cei 7 pitici din cauciuc. Produs Romanesc, ieftin, dar Ema a sarit pe ei, asa ca i-am luat cu un pic peste 100.000lei, nu mai stiu exact.In schimb sunt foooarte incantata ca a ajuns Mihai la Carrefour si a gasit bucatarioara cu Pooh. E atata de draguta!!La Cora nu mai vreau sa merg cu Ema in urmatorii ani. Prea aglomerat, iar zuza mica n-are stare. Am alergat o ora dupa ea. La raionul de jucarii era in delir. Isi gasise un camion pe care de nu l-a calarit..! Apoi a gasit un pitic. Era jumatate cat ea, dar l-a carat prin tot magazinul, i-a gasit si un carucior la un moment dat, a vrut sa-i si dea Danonino sa pape, l-a sters la nas cu servetelul. Toate astea in timp ce restul familionului umplea carucioarele. Eu eram terminata, obosita si frustrata ca nu pot sa fac cumparaturi.:) Si-a luat cina in caruciorul de cumparaturi, asteptand sa ne vina randul la casa, dupa care a facut un kk puturos, si pana am ajuns acasa ne-am ales cu o minunatie de iritatie. Stat cu piciorusele in sus 10 min. sa intre spuma in piele, plans cu lacrimi de crocodil, baut exact 10ml lapte, iar acum doarme. Sunt rupta de oboseala!

Mergi la inceput