Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 18
Oana C spune:
Flori, urmareste-o si azi, poate vezi si alte simptome, ca sa iti dai seama mai bine ce ar putea avea. Oricum, eu nu recomand pestele ca mincare azi, incearca ceva simplu, care sigur ii place, fara miros sau gust aiurea.
Ai rezolvat cu drug store?
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
monu spune:
Fran, uite aici pozele cu ce i-am luat noi
animale domestice
animale salbatice
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
babygirl spune:
Vai, nu pot sa cred ca am reusit sa ma conectez pe DC! Am avut calculatorul super-virusat, ne-a sters fisiere, o luase razna, nu mai vedeam poze, icoane, nimic, nu mai puteam accesa o gramada de site-uri. In fine, sunt in urma. Citesc si va scriu mai multe, dar acum vreau sa le intreb pe Oana si Loreen ceva:
Mi-ati spus de bucataria Smoby cu Pooh. A fost cumnata la Cora si cica nu exista asa ceva. Voi unde ati vazut-o? La Constanta sau la Bucuresti? Vreau sa i-o cumpar Emei pt Craciun.
poze noi
ioanailincam spune:
Seara buna! Ce mai faceti, vad ca sunt mai putin bolnaviori decat de obicei (cu cateva exceptii, carora le urez insanatosire grabnica), ceea ce nu poate fi decat foarte bine. Eu sunt prin zona, inot cu greu contra curentuui de a freca menta cand nu mai este decat o saptamana pana la examen si am de repetat toata materia.
Cum se traduce asta? Pai aseara am fost si noi la Auchan, mie nu mi-a displacut chiar de tot, desi intr-adevar din modul de aranjare pare cel putin saracacios. In schimb este foarte mare si drept urmare, desi era vineri seara, parea de-a dreptul pustiu. SI mai are un avantaj: este mult mai aproape de noi decat Cora (bine zic ca peste vreo luna doua ne mutam
). Una peste alta, Mogo s-a ales cu un set de 4 carticele de carton cu animale (singurul inconvenient e ca sunt pliante, in loc sa fie ca o carte normala, altfel, au un carton sanatos, numai bun de rontait de Ana
), 2 bodyuri (la uluitorul pret de 48.000 bucata - material bun, din acela un pic elastic (desi e bumbac 100%), ca in ultima vreme nu o mai incape nimic confectionat din material de-ala care nu se labarteaza pe laterala, daca intelegeti ce vreau sa spun - si 2 perechi de pantaloni de casa. Chiar si eu m-am ales cu o pereche de pantaloni captusiti cu polar pentru la munte (acuma imi pica fisa ca eu, maestra in cumparaturi, nu mi-am mai luat ceva de nu mai stiu cand
).
Una peste alta mi-a placut si mai mergem; asta nu m-a impiedicat ca de dimineata sa nu dau si o tura prin Cora ca vazusem eu ceva in pliant si trebuia verificat. Ceea ce ma duce cu gandul la jucariile frumoase pe care intr-adevar le aveau (inclusiv masuta si scaunel pentru desenat, cred ca asta ii iau Mogostinei de Craciun) si parca, Adina, si bucataria Pooh (era vreo 2 milioane cumva?) - zic parca pentru ca stiu ca am vazut ceva cu Pooh (m-am gandit la tine) si precis era si o bucatarie pe acolo care imi placuse. Acuma, din cauza de tampeala cronica de atatea si atatea pe capul meu, nu sunt 100% sigura ca era bucataria Pooh
.
Lili - am vazut filmuletul cu micutul cantaret; Ana a venit alergand din bucatarie cand a auzit in boxe si a privit plina de incantare, inclusiv la reluare
. E mortal Sergiu si zice asa de clar; Ana dupa ce ca zice 2 vorbe, abia le ingana, dar ma consolez ca are timp sa invete.
Andutzy - ce face Dragos? Si Anei i-am dat picaturi Sinupret (desi in zilele cand ii dadeam - i le puneam in apa - nu prea bea, probabil nu ii placeau), nu-mi dau seama daca au avut efect prea mare, dar eram atat de disperata de muci ca i-as fi dat orice. Iar tusea vad ca i-a trecut cu Paxeladine (pus in lapte ca nu-l mai suporta in seringa brut).
Florentina - nu ca vreau sa te sperii, dar prietena mea - mamicuta de noiembrie-decembrie cu care am fost la mare anul asta - a nacut azi, la 35 de saptamani si 5 zile (vazui la semnatura ca esti tot pe acolo). A nascut natural si repede pentru prima nastere (la 11 i s-a rupt apa si la 4 era gata, dupa vreun sfert de ora de impins propriu-zis), dar bb e mic tare, doar 2,5 kg. Bineinteles stau si ma intreb cat de mult a avut de-a face cu aceasta nastere intepestiva - ca prematura de tot n-a fost atata timp cat au lasat-o sa nasca natura, desi sala de cezariana era pregatita - faptul ca ea nu s-a lasat de fumat nici pana in zilele noastre si nici nu cred ca o va face pe perioada alaptarii
. Asa ca, fetelor, daca dispare subit Flori sa stim de-acuma ca urmatrul mesaj ar putea fi de la o mamica de 2 copilasi. Aoleu, ma emotionez numai cand ma gandesc. In orice caz, cat de curand trebuie sa fac vizita la nou-nascut, numai ca ei fiind din Moreni trebuie sa vedem cum organizam excursia.
Nelia - dupa ce termin cu dracovenia de examen, imi fac program de scandal: filme in fiecare seara (cred ca visez frumos, uit ca ma intorc la munca de unde iar nu o sa vad lumina zilei), plimbari macar in week-end (la fel cred ca visez, ca de-acum se duce vremea cat de cat frumoasa care a fost) si neaparat o tura in Europa la cumparaturi (de asemenea vise de cumparaturi, ca bani ioc si pe aia care ii avem in bagam in casa aia care pare ca nu se mai termina). Dupa cum vedeti, dorintele sunt multe, dar si realismul e mare; si totusi, pana atunci maine mergem sa-i luam Anei ghete sau cizme ca nu mai tine cu pantofiorii luati de la Baby Expo. Ceva recomandari, zicea cineva de Piciul, da cineva mai mult
?
In rest vad ca va plimbati care mai de care (Beatrice - am vazut pozele de pe vapor, foarte frumoase, este visul meu sa fac o croaziera si l-am ratat la mustata in aceasta toamna, ca desi nu incepusem munca la noul job am fost invitata la excursia anuala - anul acesta 3 zile de croaziera pe Mediterana - dar loialitatea din mine a zis nu, sa muncim pe tarlaua fostei sefe si nu m-am dus - OanaC - petrecere frumoasa la NY si spor la cumparaturi!), dar nu ne lasam nici noi mai prejos: abia astept de 1 decembrie sa merg cu fostii colegi de birou la munte (nu-i asa ca e ironic?), mai schimbam si noi aerul. Asta desigur daca nu ne trezim de luni cu Mogo infestata de varicela, caci cam de luni ar trebui sa se vada efectele. Si tot de luni se intoarce bona, iar maine pleaca socrella (Doamne ajuta, ca daca mai auzeam o data cul ii zice Anei " Hai la mama" - vrbind despre ea desigur - ii dadeam cu ceva in cap; nu mai zic ca a tampit bietul copil cu televizorul, a mers non stop de cand a venit si mi-a fost jena sa-i zic ceva).
Acestea fiind zise, ma retrag si eu la nani ca maine e o noua zi de chin. Noapte usoara!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
babygirl spune:
Nelia, decizia cred ca iti apartine tie, chiar daca sotul simti ca insista in ultima vreme. Ce frumos trebuie sa fie sa ai 3 copii! Daca o femeie este nascuta sa fie mama, tu esti aceea cu siguranta!
Ada, jucaria de baie este de la Quelle. Daca vrei sa o comanzi suna la 0361.403.403 si spune ca vrei sa ti se trimita jucaria cu codul: O 66 19 38 Costa 79 Ron
Androix, tu ce mai faci? Cum te mai simti? Am citit ca ti-a fost rau, ca ai fost si in spital??? Din calculele mele ar trebui sa scapi foarte curand de greturi si varsaturi. Pusi pe burtica si sper sa ne revedem curand.
Ioana, ai fost la Cora din Lujerului? Sigur bucataria cu Pooh ai vazut-o??? Daca da, esti prima care o vede. Toti au spus ca nu exista asa ceva in Bucuresti.Daca tu ai fost la Lujerului si ai vazut-o acolo, eu maine sunt in Cora-Lujerului, daca nu, mergem in Pantelimon! In Pantelimon sigur nu-i. Mi-au confirmat si cumnata, si Monu. Despre bancute de plastic pt cei mici mi-a spus si mie cumnata, deci mamicilor care cautati masute cu bancuta pe site-uri scumpe, faceti o vizita la Cora. Am inteles ca sunt ieftine si colorate. Maine pe la 17;00 mergem si noi cu tot cu bunici dupa noi.
Vad ca ne-a cuprins pe toate febra cumparaturilor. Cred ca se vor goli rafturile de jucarii foarte curand .:)Mi-a sosit balansoarul-elefantel de la Quelle. Pe cat de dezamagita am fost eu cand am vazut cat este de mic, pe cat de nervos a fost sotul insuruband si montand jucaria, pe atat de fericita s-a dovedit a fi Ema. Toat ziua l-a calarit. Cred ca in 3 zile se termina bateriile in ritmul asta. Am mai comandat pianul Dj de la Chicco, care la Chicco sau pe crazy toys este 1.900.000lei,iar la quelle 1.300.000lei.Si am mai comandat un trenulet cu animale Fisher Price(cu sunete pare-se). Si asta este la jumatate de pret fata de pretul pietei. Cum fac astia de aduc jucariile asa ieftine? Jucariile astea n-au fost inca livrate, dar dupa bucataria cu Pooh promit ca ma opresc si nu mai comand sau cumpar nici o jucarie pana la urmatoarea sarbatoare.:)
nelia spune:
Fetelor, daca aveti ocazia uitati-va la Gegen die wand. Eu l-am primit din tara, e atit de bine facut filmul, ca nu mi-a venit sa cred, desi banuiam, a doar nu degeaba mi l-au trimis. Si, va mai spun ceva, dar sa nu ma certati. Va invit sa cititi cartea Hot sex, scoasa la Humanitas... nu o mai lasati din mina! Si nu numai cartea...
E scrisa extrem de provocator!
Blackpanterro, crezi ca nu stie? I-am spus... dar el spera. Si ca sa ma convinga, mi-a zis ca de fapt el mai vrea inca un copil, doar ca ar fi bine daca ar iesi baiat, ca avem deja doua fete. Mai vedem...
Fran, pai si eu vreau, dar daca ar putea sa-l faca el...
sa mai facem si cu schimbul... tare bine ar mai fi.
Ioana, dar de de mine ce zici? Ca eu am luni un test la Facultatea de limbi, miercuri un test de revizie, cel mai greu de pina acum si miercurea viitoare de predat proiectul... si eu ma uit la filme de minuta cu sotul si mai citim si „prostii“ din carti despre sex... Rusine sa-mi fie! Dar miine biblioteca scrie pe mine si copii pe el! Am zis!
Adina, multumesc frumos! O iau ca pe un compliment de la tine, ca pentru mine tu esti una din mamicile perfecte. Bineinteles ca eu hotarasc pina la coada, de fapt, discutiile s-au cam incheiat, el vrea, numai sa-i spun cind, ca sa se pregateasca (noi am tinut adevarate curi de dez- de orice cu citeva luni bune inainte de a ne pune pe treaba). Adina, in ziua in care ati implinit nu stiu citi ani de la casnicie, m-am apucat sa va fac o felicitare, dar nestiind adresa ta de email, am zis ca ti-o trimit a doua zi, poate o aflu... si acum mi-am adus aminte de ea.
O mai primesti!?!
Va doresc o duminica frumoasa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
gabitzam spune:
Lili, mi-a placut tare mult de Sergiu
A venit si Andrei si s-a uitat si s-a conversat cu el aproape in acelasi ritm, si radea si arata cu degetutul la ecran
Cred ca daca s-ar vedea acum ar fi un adevarat concert. Chiar asa, mi-e dor de toate fetele si piticii de la Constanta si astept sa vina macar primavara, daca nu vara, sa be vedem din nou cu trupa.
Al doilea filmulet, unde maninca singurel cu lingurita mi-a placut si mai mult
E destul de sigur pe el, chiar daca jumate' se duce pe el, tare e nostim. Un pupic mare!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Florentina G spune:
Neata'!
Fac ce fac si tot la pranz trimit mesajul... desi scriu la el de la noua!
Ioana, nici eu nu-mi dau seama cum a trecut timpul.... Totusi sper ca bebe sa mai stea acolo vreo 3 saptamani, sa-i gasim un nume macar!
Adina, e super balansoarul Emei! Si jucariile Alexiei de asemenea! Noi avem ferma de animale de la Vtech si Maya nu pare a fi interesata in mod deosebit de ea... de fapt ea nu se prea joaca cu jucariile, stau zile intregi in cosuri neatinse, singura ei jucarie pe care nu o lasa din mana este o pisica de plus... in rest isi ocupa timpul scriind, desenand sau rasfoind carticele.
Va spuneam ca ne gandim sa ne mutam.. ei bine s-a ivit doua posibilitati. Una ar fi sa ne mutam intr-un apartament cu trei camere proaspat amenajat care este al varului meu, mostenit de la bunici si in care nu sta nimeni. Acest apartament este in Bragadiru (imediat dupa revolutie se rugau bunicii mei de mine sa mi-l treaca pe nume dar eu cum eram un copil atunci, ma gandeam ca nu voi ajunge sa stau in Bragadiru in veci si nu am dat importanta ofertei...apoi cel mai mare dintre veri s-a oferit el sa-l ia) iar o alta posibilitate ar fi sa ne mutam la Brasov in apartamentul nasilor Mayei care si-au achizitionat altul si intentioneaza sa se mute la sfarsitul lunii. Amandoua ofertele sunt foarte bune pentru ca nu ni se percep bani pe chirie... pana in toamna cand speram sa vindem si noi terenul pe care il avem sa ne luam casa noastra ar fi tocmai bine.
Numai ca pana nasc nu-mi vine sa fac nici o miscare. Astept sa vad cum stau lucrurile atunci si poate de la anul vom lua o hotarare.
Din pacate timpul ma preseaza.... mama e nasa de botez az si trebuie sa o ajut un pic sa se pregateasca...se tot invarte pe langa mine, mai are grija si de Maya. Asa ca inchei acum, nu inainte de a spune ca l-am vazut si noi pe Sergiu cum canta si ne-am indragostit de el. Are niste falcute de-ti vine sa le mananci... asa se alinta si Maya cand se pune la somn...
Va pup pe toate!
Tina
35+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
ioanailincam spune:
Babygirl - nu la Lujerului am fost ci in Pantelimon. Daca ti-au confirmat fetele inseamna ca nu era bucataria de la pooh, in orice caz o bucatarie era, dar nu stiu de la cine. Mai bine da o fuga si vezi la fata locului.
Unde a scris Androix ca a fost la siptal?
Eu mai am o varianta de cadou de Craciun (ma rog, variantele nu lipsesc, dar banii cam da) si anume: am vazut in vara in Europa (si la Unirea, la pret dublu
) un patut pentru papusi; e destul de mare, cu baldachin si roz
. Mi-a ramas gandul la el, dar ma gandeam ca Mogo era prea mica si s-ar fi urcat in el pe atunci; poate acum as reusi sa inteleaga ca e pentru papusi. In orice caz, va anunt de pe acum: peste 2 saptamani (sambata) fac vizita de lucru in Europa, aviz amatoarelor doritoare de ghid
.
Inca o intrebare: mancarimile de nas insemnau viermi parca? Ana e innebunita de mancarimi, se da cu nasul de ce apuca, de perna, de noi, dar tare, nu asa si se freaca de vrea sa il rupa. Cred ca cer o copro.
Va pup, sa aveti o duminica placuta, eu una stiu ca nu voi avea
.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Iar m-a apucat harnicia, am dezghetat congelatorul, ca era ca in pestera in el, nu mai stiam ce am pe rafturi. Se pare ca ma apuca la 2-3 saptamani, ar trebui sa plec de acasa cand vad ca vine ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)