Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 17
omustata spune:
nelia-exact ce ti-au spus fran si tamaras fi vrut sa-ti spun si eu despre comportament la scoala vs acasa. eu la un moment dat faceam babysitting cu doi baieti, unul de 4 si unul de 7 ani. La un moment dat cel mic nu a fost cuminte si eu l-am pus in time-out. Cand au venit parintii acasa fratele mai mare le-a povestit cum a fost pedepsit cel mic si maica-sa a ramas socata. A zis ca ei niciodata nu-i iese chestia cu time-out, pentru ca baietelul ei pur si simplu nu vrea sa stea in time-out sub nici o forma. Si crede-ma, eu nu aveam nici un merit, iar experienta mea de crescut copii era minima. Asta se intampla cu 9 ani in urma.
Succes la baietel, dar vorba fetelor, vezi sa nu iasa a treia fata. Aveti un curaj fantastic. Eu nu m-as incumeta. Dar exista oameni care au vocatia de parinti si voi o aveti, asa ca sa dea Dumnezeu sa aveti parte de ceea ce va doriti. Eu imi dau seama ca sunt foarte egoista si mi se pare ca sa am mai multi copii ar insemna ca eu as inceta sa mai exist ca persoana cu nevoi si placeri personale, as exista numai pentru ei si prin ei si nu sunt dispusa sa fac acest sacrificiu. Mi-e rusine sa recunosc, dar asta sunt.
Si legat de maya, ai dreptate. Ce ma streseaza nu este ca mananca ci faptul ca este obsesie la ea chestia asta.
Ilinca-nici nu ai idee ce bine imi pare ca ai mai scris. eu am mai tinut legatura cu tine, dar uite ca acum am aflat lucruri noi, ce-i drept nu prea placute. Succes lui Davi la operatie. ce faci vinerea viitoare? S-ar putea sa vin in NYC. Vad ca avem aceleasi pareri legate de oras. Exact aceleasi recomndari i le-am facut si eu oanei.
blackpanterro-am vazut si eu in sfarsit pozele cu vedeta voastra. Felicitari!
oanac-vezi ca ti-am trimis un PM.
Sa aveti un week-end cat mai frumos!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
monu spune:
Ola fetele,
ce mai faceti? Noi aseara am fost la o petrecere si cu copii mici (nu prea multi) dar a fost ceva nou pentru Alexia. S-a comportat bine, a dansat, a ras, a inspectat ce era mai interesant. Ce m-a socat a fost faptul ca sarbatoritul a primit cadouri care s-au remarat prin marime. Parca s-au inteles! Nici un pachet /plasa mai mic/a decat inaltimea pustiului! Noi i-am cumparat o carte cu animale - din aceea roz cu ferestre. i-a placut mult dar ce m-a deranjat a fost faptul imediat dupa ce am scos-o a venit una si a trantit langa a mea o ditamai cartea imeeennnssaa, din aceea uriasa cu povesti si coperti groase, la care sarbatoritul nici nu s-a uitat. Dar punand-o langa a mea se vedea izbitor diferenta de marime. Ca sa se ada bine! M-am simtit tare prost. Al nostru era singurul cadou mai mic. Hai ca ma duc sa pap. Va pup
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nelia spune:
Ne-am uitat si noi la un film... in sfirsit! A fost o seara tare placuta, ca si cea de aseara de altfel. Probabil si pentru ca fetele au adormit foarte devreme, la 9 deja dormeau si am avut si noi mai mult timp sa stam singuri, de mina, la film... Nu am avut floricele, dar am avut bere.
OlgaM, stai, ca inca nu il facem, sintem in faza de discutii. Nu stiu daca avem vocatie de parinti, ca ne simtim de foarte multe ori depasiti de situatii, dar ceea ce stiu sigur ca pe mine nu copiii ma impiedica sa am viata mea. Tot ce fac pentru ei, o fac cumva pentru mine si nici eu, nici sotul, nu mai concepem sa mergem undeva fara fete. Cel putin acum, cit sint mici. Amindoi sintem constienti ca perioada in care vom vrea sa fim cu ele si nu se va putea pentru ca ele vor dori sa fie cu cei de virsta lor nu e chiar asa departe, de aceea profitam acum cit putem. Deci, tot ce ne dorim este sa putem trai toti patru in armonie si intelegere, nu mai spun de iubire si de respect, ajutindu-ne unii pe altii sa ne satisfacem si micile placeri, sa invatam sa ne respectam tabieturile si alte fleacuri personale, dar care conteaza atit de mult in viata. Deocamdata noi doi facem schimb mereu intre noi si avem grija sa ne rasfatam unul pe altul atit cit se poate, Agata e in faza de pregatire, iar Tudora o va urma. Noi ne oferim momente de romantism printre picaturi, cum a fost aseara, cind ascultind Vaya con Dios si aducindu-ne aminte de tineretele noastre separate, sotul m-a invitat la dans si uite asa, in casa, printre jucariile imprastiate ca nu mai apucasem sa le stringem, ne-am bitiit vreo jumatate de ora, pina am obosit si am fost „nevoiti“ sa ne intindem un pic pe pat.
Ce nu-mi place mie la viata de familie este partea treburilor casnice, adica imi place sa fac si curatenie, si sa calc, mai ales sa gatesc, dar nu mult si nu de nevoie. Ori la o familie mare si cu copii mici cerintele sint multe si atunci aceste lucruri devin o corvoada, care pe mine una ma enerveaza si ma oboseste. Si asta nu ar fi nimic daca nu mi-ar lua din energia pe care as putea sa o consum cu copiii. De aceea am spus ca, daca vom avea vreodata bani sufiecienti pentru o femeie care sa ne ajute la treburile casnice, nu as sta nici 5 secunde pe ginduri si as lua-o.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
andutzy spune:
Hello fetele! Noi mai bine in dimineata asta, unde pui ca nici azi noapte nu a tusit prea mult. Karvolul ala si-a facut super treaba, nu i s-a mai infundat nasucul si cred ca nici nu mai intram pe Ambroxol deoarece vad ca incet incet ii trece tusea si cu Humexul. Cineva ma intreba de pedi, nu l-am mai sunat doar pentru asta, l-am tratat cu ce ne-a recomandat tot el data trecuta. Daca facea si febra, atunci il chemam. vrem sa mergem mai pe dupa masa prin Carrefour, nu am mai fost de mult si am chef de un shopping...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
blackpanterro spune:
Denisa, multu de intrebare, bine e in Germania dar mai bine e in State :), abia astept ziua de 22 sa plec o sapt sa imi iau Green Card-ul.
Ti-am vazut si eu printesa, acusi are un an.Mai ti minte cand intrai pe la noi cu burtica si abia asteptai sa fi si tu mamica :)
Patricia, super pozele din Norvegia, fain si vaporul....si noi vrem o croaziera de vreo 4-5 zile la Marea Nordului dar sa vedem cum avem timp.Soata nu poate sa isi ia concediu asa din orice :(
Nelia, sa ii spui sotului ca el e vinovat daca nu iasa baiat
, femeile nu au nici o treaba ca asta, el trebuie sa puna cromozomul Y.
Olga, multumim de complimente
Cuscra hai ca ma pun si eu sa caut un hotel pt voi, numa sa il book-uiti din timp ca daca asteptati nu o sa mai aveti loc, in perioada aia la NY vin o gramada de peste ocean sa cumpere cadouri.Mai ales englezi sti cum e cu paritatea $-lira.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."
Ada_74 spune:
Se vede ca-i soare si frumos afara, e cam pustiu pe aici.
Am reusit sa pun doua filmulete. In unul o sa-l vedeti cum 'canta', da' nu stiu daca o sa reusiti sa va dati seama si ce canta
.
http://www.dropshots.com/Ada_74
Acum incerc sa actualizez albumul, ca n-am ce face pana se trezeste purcelusul. De fapt as avea ce, dar imi lipseste cheful cu desavarsire. Mi-e lene sa-mi misc si degetele pe tastatura.
V-am pupat
Lili
Florentina G spune:
Salutare!
Nici noi nu ne laudam cu sanatatea... Maya ieri a varsat cam tot ce a mancat, nu a baut decat ceai si doar pe seara a mancat vre-o 3-4 linguri de mamaliguta cu branza. La pranz era calduta dar nu am apucat sa-i iau temperatura ca adormise la mine in brate si nu m-am mai ridicat sa iau termometrul. Azi la fel...a vomat lapticul si n-a baut decat ceai pana la ora asta. As fi zis ca e enterocolita dar ieri a facut o singura data kk si azi la fel.
Miercuri i-am facut vaccinul - poate fi o reactie?
In rest ma pot lauda ca am facut o comanda in State de hainutze pentru Maya si bebe 2. Ni le va aduce nasul Mayei vineri, daca am noroc sa se livreze comanda miercuri asa cum mi s-a confirmat. Daca mai plateam si livrarea din State aici nu era mare smecherie... asa am platit 34$ numai taxe si livrarea in State.
Jucarii i-am luat Mayei numai o papusica bebe cu toate accesoriile, tare draguta, insa sunt curioasa sa o vad ca nu mi-am dat seama cat e de mare.
Cam atat de la noi ma duc sa-i dau Mayei niste peste cu cartofi natur sa vedem daca o vrea sa manance.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
Tina
35+ cu
si
Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an
monu spune:
Salutare fetelor,
ce mai faceti? noi am fost la Cora si vreau sa va spun ca au bagat niste jucarii f frumoase si pentru toate buzunarele. I-am cumparat Alexiei 2 mini ferme de animale (una cu animale salbatice si alta cu animale domestice)la 295.000 buc. Si am mai vazut si o multime de alte jucarii faine si interesante. Cand vine de prin ecini cu ele, le fac poza sa le vedeti si voi.
pup ca merg la cratita
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
fran spune:
Buna!
Hai ca am scapat cu bine de mimoza...
Monu-poze, plizz, ca maine am si eu zi de cora
Nelia-acum cateva saptamani ziceai ca parca-parca ai vrea si bb3, acu' ca a ajuns pisica la tine...![]()
Flori-enterocolita doar cu varsaturi nu prea cred nici eu...mucisori care se scurg in gat?
Andra-colargolul usuca secretiile, Iepuretele s-a umplut in nas de cojite pe care le curatzam usor. Acu' vezi ca principiile sunt diferite unele fluidizeaza secretiile(sinupret) si altele le usuca...habar n'am cum e mai bine...
LOREEN ?
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Oana C spune:
Tamar, OlgaM, Adriana, multumesc mult pentru informatii. Ieri am facut rezervare pt 2 nopti (18-20 dec, ca pe 18 e si ziua sotului) la Park Central Hotel, la recomandarea unei amice ... fara sa fi citit multe despre hotel. Locatia e super, dar review-urile, pe care le-am citit dupa ce am facut rezervarea, nu sint f incurajatoare. Oricum, toata lumea spune ca locatia hotelului e de 10 stele!!! Si pe noi asta ne intereseaza acum, ca o sa fim mai mult pe drumuri, decit in hotel.
Cuscra, si noi tot la Hilton sau Marriott stam pe unde mergem, dar in situatia de fatza am decis sa stam la un hotel mai ieftin si sa ii cumparam printzesei jucarii de la FAO Schwarz ![]()
Si vrem sa vedem cam unde e Marriott in Time Square si poate facem un revelion pe-acolo 
Tamar, normal ca vreau sa ne intilnim
Ca avem nevoie de un ghid prin zona. O sa imi fac "temele", sa stim exact cind si unde vrem sa mergem, si iti spun exact care e planul. Daca vrei sa ne intilnim, poate ne vedem la una din locatii.
Oricum, am facut un plan pt marti, 19 dec, ca avem toata ziua: dimineata la ToysRUs si FAO Schwarz, dupa-amiaza la Empire State Building, seara la Rockefeller Plaza si Christmas Tree.
Nu stiu daca se merita (si daca putem, cu Eva) sa mergem la SkyRide, iar eu as mai vrea sa mergem la Madame Tussauds Wax Museum, Time Square, 5th Ave (sa ne uitam la vitrinele magazinelor) si Central Park.
Tu cind recomanzi sa vedem vitrinele? ziua sau seara?
Ce altceva recomanzi sa vedem in situatia noastra (cu Eva dupa noi) sa nu fie nici prea departe, nici prea aglomerat si sa fie usor de acceptat pt Eva? Ca de data asta mergem ca sa ne distram cu totii, inclusiv Eva, si sa ne relaxam.
Nu vrem sa mergem la zoo, ca am tot fost si avem si aici animale. Vrem ceva deosebit, de care sa ne bucuram impreuna, si noi si Eva.
In alta ordine de idei, am fost cu Eva la oftalmolog dimineata asta (seful sectiei de oftalmologie de la spitalul de copii din Phila) si ne-a dat vesti bune!!! Ochisorul Evei este normal, foarte bine, nu are nevoie de operatie sau ochelari sau alte alea!!!!! Asa ca o sa ne intoarcem la control abia peste 1 an
Iuhuuu!!!
Faza nasoala e ca i-a pus si picaturi in ochi (atropina??) ca sa ii verifice ochii si micuta mea papusa e cam "ametita", plus ca nu isi poate tine ochii deschisi cind sintem afara. Asa ca am aminat deplasarea la Sesame Place pt miine si stam baricadati in casa, cu toata draperiile si jaluzelele inchise, ca sa ii fie mai bine (ca aici, acum, straluceste soarele ca vara).
La spital, in sala de asteptare, a fost fff fain. Aveau o multime de jucarii si activitati pt copii si erau vreo 10 copilasi, toti piticoti de 1-4 ani. Asa ca Eva s-a fugarit, s-a distrat si a ris cu ei intr-o veselie de zile mari. 

Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva