Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Buna fetele.
Eu sunt destul de rau se pare ca e o hernie dar nu e operabila .De mers aproape numai merg.Momentan sunt acasa dupa ce am stat in spital numai cu dureri si am cerut sa imi de-a drumul acasa ca si asa nu aveam mare tratament.mara e cu mama.Iar eu numai in pat sus nu am fost si nici nu cred ca o sa ma duc repede.AM pat special care se ridica si coboara .ma duc singura inca la baie si de mancat imi dau alti.Nu doresc nimanui asa ceva.Asta e.Repede de la mine vesti nu o sa aveti ca imi este destul de greu sa si scriu.Ma doare sufletul ca am ajuns asa,dar cine stie ce o sa mai am de tras.
Va pup si ne mai auzim.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
monu spune:
Gusta multa, multa sanatate si sa treci cu bine peste toate.

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Cloreta spune:
Gusta, multa sanatate sa ti dea Dumnezeu, suntem alaturi de tine
Sper sa te mai usureze de dureri, asteptam vesti mai bune.
Fetelor m-ati morat cu jucariile, nu alta. EU nu mai stiu ce as putea sa ii iau pentru ca de ceva vreme ea interesata cel mai mult de carti si de "scris". As fi vrut sa ii iau o papusica bebe cu ceva accesorii dar ma tem ca nu va avea succes, are un bebe de pe la sase luni si nu il baga in seama.
Nelia, foarte frumos colajul, evident ca l-am vizionat printre lacrimi mai ales ca prima melodie e una din preferatele mele. Felicitari pentru familia ta minunata!
Adina, ii plac Emei pausile de manuit? Adica teatrul, daca ii faci. Noi avem scufita rosie, lupul si bunica, vanator nu aveau atunci si cel mai tare ii place lupul, il ia si in parc cu ea, il iubeste de mama focului.
Pozele mele
ioanailincam spune:
Nelia - superb filmuletul, abia astept sa-l vad si pe cel cu Tudora. Mi-ar placea sa stiu sa fac si eu asa ceva. Acum chiar ma duc la culcare, vorba vine ca dau o fuga pe la dus. Noapte bune!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monicica spune:
Buna seara
in primul rand, Gusta multa sanatate sper sa iti fie bine, nici nu stiu ce sa zic, imi pare tare rau ca esti bolnava.
Ioana ma gandeam la examenul tau, nu stiu exact cand este dar iti tin pumnii tare tare si abia astept sa ne spui ce succes ai avut. Nu te gandi ca nu iti aduce prea mare lucru pe moment pentru ca, vorba bunicii, nici un efort nu este degeaba pe lumea asta.
Mai vroiam sa zic o multime de chestii dar ca de obicei cand in sfarsit scriu si eu cate ceva nu imi amintesc...
aaa..si mie mi-a placut tare de Sergiu si mai ales cum sterge el cu servetelul ... grozav, Rob sterge cu degetelul din pacate ...
Despre noi, suntem in haos total, numai in avioane de saptamana viitoare pana la Mos Nicolae, ne si mutam pentru ca am gasit in sfarsit in Dublin un apartament mai mare si de abia asteptam sa il mutam pe Robert la el in camera cu toate jucariile care ne-au cotropit sufrageria.
Bebe are aproape toti dintii, din cand in cand il doare cred desi nu face mari figuri, dar il vad cum nu accepta sub nici o forma periuta de dinti in anumite locuri. Zic "aproape" pentru ca in spate sunt tot felul de colturi care nu prea ma prind cui ar apartine doar cand plange tare si atunci asta a devenit metoda de potolit, daca vede ca ma uit atent la el in gura se opreste din plans :)
Si acuma intrebare de o mie de puncte: copii vostri au crize de nervi/plans/personalitate...spuneti-le cum vreti, alea cand nu are voie o chestie si se lasa moale cu capul pe spate etc.??? Si intreb ce facem atunci cand nu putem sa ii ignoram, ca de exemplu cum ni s-a intamplat noua la o serbare cu foarte multi alti copii cand restul cantau iar Rob tinea mortis sa se dea intr-un leagan, si nu puteam sa il las sa faca circ una ca era iarba uda pe jos si a doua ca se holbau unii deja la noi. Ce faceti voi in cazul asta? Eu am tot citit tot felul de carti, cum ca sa ii certi sau pur si simplu sa ii spui ca aia nu e voie etc. nu functioneaza si cred ca e cam asa, dar ce sa ii zic? Iar treaba aia cu oferirea de alternative, iar nu prea stiu...
Si mai avem noi o problema, tot de disciplina ca sa zic asa. Mergem la o clasa de muzica, se sta in cerc sunt diverse cantece la care copii de uita de fapt ca mamicile canta, aplauda etc. Ei bine totul super pana la "tura" cu toba. E o toba mare, fiecare copil o tine pret de un cantec pe care il alege el (resp. mamica). Rob cand vede aia parca turbeaza. Se duce si cu diverse smecherii ia betele si cateodata si toba. cu vorba si nobilele explicatii cu "share" mie nu imi iese, de obicei trebuie sa stam afara pana dispare toba aia. Puteti sa ma ajutati cu un sfat sa fim si noi cumintei?
Nelia tare frumos colajul si protagonistii :D
blackpanterro de mult vroiam sa te intreb, unde iti place mai mult, in america sau in germania?
mai vroiam sa zic o chestie apropo de bucataria aia de jucarie. la un playgroup la care mergem noi sunt piticii buluc pe bucatarie, e cea mai tare jucarie din incapere, dar majoritatea sunt baieti
.
A fost odata o faza de am lesinat de ras. Bucataria aia e sprijinita la perete dar fix in dreptul unei usi care da afara si e usa de emergency exit. Ei bine astia erau vreo zece cred buluciti acolo si impingeau care mai de care si supriza, a cedat usa si a cazut bucataria afara si astia mici calare pe ea. Acuma pentru parinti nu a fost asa grozav ca s-au speriat dar macar nu a patit nici unul nimic.
gata va pup ca e mult prea tarziu
monica&rob
monu spune:
Monica ma bucur ca sunteti bine. Crize de "nervi" mai avem si noi. Mai rare acum dar se pot intoarce in fortza imediat. De obicei o las in pace sa tipe si sa stea pe jos - asta in spatii inchise. Afara - ca acum e frig - o iau in brate si ii fac "morala". Cand e intr-un loc unde nu poate fi ignorata o iau in brate, sau o deviez sper alt loc impinsa de la spate. Deja Alexia a cam invatat chestiile astea si numai avem probleme mari. Cat despre toba - incearca sa ai la tine o alta jucarie mica care ii place si sa ii distragi atentia. Alta solutie nu stiu ca uneori sunt atat de hotarati...
![]()
Eu sunt lesinata de somn. S-a trezit la 23.30 in tipete si s-a mai culcat la 1. Iar de la 8 e treaza

mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Am ajuns si eu in sfarsit la servici sa ma odihnesc putin, m-a terminat copilu' meu in weekendul asta cat m-a alergat. Are o viteza de nu va zic, se urca fix sus pe biroul meu si tzopaie. L-am prins cand isi trasese scaunul linga chiuveta si se pregatea sa inspecteze tacamurile puse la uscat. Cum uit o data sa incui dulapul la bucatarie toate oalele sunt pe jos si el da cu una de podea de cred ca ma stie tot blocul. Se urca in picioare pe scaunelul de masa. A facut pasiune pentru brichetele lu' taica-su si numa cu ele in gura e. Da iama in CD-uri de nu stiu unde sa le mai ascund. Imi reseteaza calculatorul. Nu vrea sa manince decat cu scandal de cateva zile. Se urca sus pe scaunul toaletei sa ajunga sus la cremele si spray-urile mele. Dupa aceea ne alinta si ne pupa de cate ori vede ca ne suparam pe el.
Ufff! Daca am vrut baiat ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
fran spune:
Buna !
Gusta-
multa sanatate si te asteptam cu vesti mai bune. E sigur ca nu te pot opera? Poate reusesti sa te mai vada si alti medici...
Adina-
nu-i lua apararea lui Paul, ca el nu se gandea la calitate ci la pret in ideea ca pleaca la Houston si poate le gaseste pe acolo mai ieftin. Iepu' nu e atrasa decat de butoane si se joaca intr-o veselie cu din astea "multe si marunte", 5 minute cu fiecare pe zi
, dar adunate imi aduc si mie niste timp "liber". Acum 2 saptamani cand am fost eu in cora se umpluse de vtech-uri, fisher-price etc, la pret destul de bun(apropo, au si ei trenuletzul din Quelle si cred ca era chiar mai ieftin decat acolo). In schimb i-am luat de la miniblu bebelusul cu miros de vanilie-nu se uita la el, ca de altfel la nici o papusa sau animal de plus. Doamne ajuta, poate macar scapam de nebunia cu chiciosenia aia de Barbie, little pony, si alte mormane de plastic roz...
Monicica-cu astia mici nu prea merg "explicatiile" si interdictiile. Cel mai bine e sa eviti situatiile care ii provoaca nervi, sa te asiguri ca nu-i e foame/sete sau somn-cica jumatate din "momentele cu urlete" sub 2-3 ani au la baza oboseala si senzatia de somn aparuta departe de patutul propriu...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Test de semnatura noua
Am citit undeva cugetarea asta si tare mi-a placut, am zis ca mi-o pun semnatura.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Doamne cata dreptate in cugetarea de la semnatura ta!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia