Copiluti de mai-iunie 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
Cloreta spune:
Hello gagici!
Suntem si noi pe undeva, sanatosi si voinici.
Teodora a avut o mica perioada mucioasa, nu rau dar mi-era teama sa nu se prelungeasca si sa ne respinga la vaccin. A mai iesit un canin, avem 4 maselute si 10 dinti adica (sper ca am socotit bine), a invatat cuvinte noi - nuca, dadei-ardei, bani, mal-mar, ghiti spune acum la ghete si la peste spune cam ca la papuci, adica paci cumva.Cel mai tare ma distreaza cum spune la paine: meche :))))) DE unde o fi iesit asta nu stiu dar mor de ras cand o aud. A mai luat in greutate, pe necantarite spun asta, e greuta la luat in brate (sau m-am ramnolit eu LOL) si i-a mai revenit culoarea in obraji ca pe vremuri.
Mami alearga toata ziua, vizionat, cumparat, nervi, du-te-vino,smotru, oboseala mare etc.
Imi pare tare rau, nu am avut timp sa vad si eu poze dar sper sa recuperez.
Va pup si sa fiti cuminti!
P.S. Monu, termina cu prostiile, Alexia e un copil perfect din toate punctele de vedere si nu ai de ce sa iti faci procese de constiinta. La cresa o sa fie bolnavioara des si nu ai nevoie de asa ceva.
Pozele mele
monu spune:
Andra, din pacate, pe noi, tusea ne-a tinut mai mult de 3 zile. cu tot cu medicamente. cam 1 sapt si ceva.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
fran spune:
Buna!
Fugim afara ca e un soare...
Nelia-nu stiu daca tipa aia e chiar asa grozava, stie ca toti kinderii asculta mai bine de cineva strain decat de parinti. Si ca toti educatorii/invatatorii a caror clasa nu misca in front au acasa puradei care li se urca in cap...![]()
De altfel nu e nici o noutate ca un copil care sta smirna la gradi acasa face ca toti dracusorii la un loc...
Eu zic ca e bine totusi sa afle si copiii ca mami are si ea sentimente personale vis-a vis de toanele lor si daca insista s-ar putea sa afle pe propria piele care sunt alea...![]()
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ChrisDun spune:
Salve dragelor!
Sa va mai dau vesti despre noi, ca sa nu ne uitati...
Eu sunt prinsa cu treburile de serviciu si din pacate nu apuc sa mai bag ochiul la voi. Am fost la tara in ultima saptamana din octombrie - si am prins o vreme superba! Carina a stat prin curte toata ziulica, s-a jucat la nisip si s-a dat in leagan. A vazut tot soiul de animale si stie acum sa le imite, a baut lapte (adevarat) de vaca, a fost foarte cuminte pe drumul catre Timisoara, dar la intoarcere a fost un chin. Am facut 12 ore pana la destinatie, din care 4.5 ore opririle pentru dezmortit piciorusele gazei.
Am facut popas la Sibiu si am fost foarte placut surprinsa ca au renovat cladirile din Piata Mare, pentru ca la anul Sibiu va fi capitala europeana a culturii. Au schimbat chiar si capacele de canal
. Poze nu prea am facut.
Saptamana trecuta am reusit sa racim (cred ca au scos-o bunicile afara cu gatul gol
), cert este ca am ajuns sambata la Grigore Alexandrescu cu laringita acuta. Imediat ne-a si dat sa facem dexametazona (glucorticosteroid) si algocalmin injectabil - pentru ca nu ii scadea febra.
Acum suntem spre bine, dar tot cu nasul inflamat - adica nu prea poate sa bea din bib. Asa ca i-a luat bunica-sa o cana cu supapa de la Primii Pasi (care cam curge pe la imbinare
) si un pahar cu pai - din care ii place sa bea.
Saptamana asta a fost randul adultilor sa raceasca - a scapat doar tati (din toata gasca de bunici, bunicutze, si parinti).
Loreen
- ce bine ca ai scris de atatea ori de Karvol - l-am folosit cu incredere zilele astea, si mi-a dormit noaptea puiutza de n-a avut treaba ![]()
Bineinteles ca acum ii caut helanci - macar sa nu o mai patim cu gatul - si n-am gasit decat la Crido (in Grand Plaza) si in Quelle...
Cam atat de la noi. Va dorim un sfarsit de saptamana insorit, cu multa sanatate tuturor.
andutzy spune:
off,ce-mi scapa, la ce era buna Karvol-ul ala? Ca poate il folosim si noi cu ceva succes la raceala asta!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
ChrisDun spune:
Andra, Karvolul are uleiuri volatile care desfunda nasul. Il pui pe o batista langa perna copchilului, noaptea, ca sa doarma cat-de-cat bine.
La noi a fost bine, adica mi-a dormit calumea toata noaptea.
Cloreta spune:
Karvol este pentru usurarea respiratiei Andra. Sunt capsule care se sparg si se pune continutul pe o batista la capul puiului. Sunt un fel de creion nazal lichid, hahaha.
Azi am fost sa ii cumpar Teodorei o caciulita cand am iesit la plimbare si in magazin a incercat sa imi umble un hot in ruscacel. M-am intors si l-am intrebat ce vrea din lucrurile copilului si el ofensat de colo: ce ai cucoana?:)) Desfacuse putin fermoarul de la buzunarelul cu creta colorata :))))
Pozele mele
patriciaRO spune:
Folosesc si eu Karvol cand simt ca Alex e infundat si nu poate respira cum trebuie.. SI respira mai bine dupa ce-l inhaleaza!
Beatrice, mami de
Alex pifos
andutzy spune:
Ia sa merg si eu sa ma interesez de el. Dar ceva pentru mucozitatile dintre nas si gat sau poate mai jos, oricum din cauza carora tuseste asa mult nu stiti ceva de leac? In afara de Humex, asta am inceput sa-i dau deja.
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
gabitzam spune:
Andra, noua ne-a dat mai mereu Ambroxol in cazuri din astea de tuse+muci.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)