Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Jaana spune:
Roxanici, noroc ca ne mai chemi la apel... ca tare lenese mai suntem! Abia azi am recuperat cu cititul din urma ca am mult de lucru la serviciu si nu am mai avut timp de intrat pe DC.
Noi suntem bine, crestem mari dar de fapt numai burtica creste... se pare ca bebe papa tot ce mananc, ca pe mine nu se pune nimic. Asteptam vizita lunara la doctor saptamana viitoare. Bebe e vioi si se joaca in burtica lui mami destul de des.
Tuturor celor ce stiu, felicitari ptr sau ! Noi nu stim inca dar speram sa aflam in cele din urma...
tzuna si monica_b mult succes cu hartiile si mutatul! Noi am avut noroc si am facut miscarea asta prin luna mai, cu gandul la bebe la care lucram de zor
Aici se foloseste intr-adevar acel carnet de gravida. E ca o evidenta a tuturor controalelor si trebuie sa il arat la fiecare vizita. Daca doctorii nu vor sa il foloseasca, ar fi util ptr voi sa il completati si sa vedeti cum evolueaza diversi parametri in timpul sarcinii. Aici se urmareste in principal fierul, greutatea, tensiunea si urina (nu stiu exact ce anume studiaza la urina...).
Cumparaturi si eu as face... dar la mine e sotul superstitios In fine, am reusit sa il conving sa luam macar strictul necesar incepind cu luna ianuarie
Si-a cumparat cineva centura antenatala? Va e de vreun folos? Eu imi simt burtica grea atunci cand sunt obosita si parca simt nevoia de a o sustine. Dar aici e 40 de eur... si ma intreb daca se merita.
Va las, ma intorc la lucru, o zi minunata tuturor
21+5
kmi78 spune:
Buna fatelor, vad ca sunteti bine, grasunele deci bebe creste, am mai pus si eu o poza proaspata dar parca daca o compar cu poza de la 19 sapt parca burta e chiar mai mica ;cred ca depinde si de pozitia din poza, nu prea sunt concludente;
La tine Roxana se vede ca a crescut frumos burtica si tu erai mai slabuta;
Eu sunt tare dezorientata cu cumparaturile pt bebe, cand ajung la fata locului ma uit la ele si nu mai stiu ce sa iau mi se pare destul de greu, am luat nici papuci daca vreti pun o poza, dar nu stiu cat de utili vor fi pt ca sunt foarte mici de 11 cm, dar mi-au placut cad i-am vazut cat sunt de mici;
aveti grija de voi si bebeluci!
24 fix
Claudi@ spune:
Buna, fetelor cum i-mi pun si eu pozele in album? Imi trebuie vreo parola ceva? Cine ma ajuta?
pupici
rianna_stef spune:
Buna !Sa inteleg ca la nici una dintre voi nu-i miroase sanii a lapte de bebe,din moment ce n-am vazut nici un comentariu.Sper macar la alta problema sa-mi raspundeti si mie;astazi implinesc 16 sapt si pana acum foarte rar am avut greturi ,aproape deloc;insa azi dimineata am avut parte de prima.Va spuneam zilele trecute ca fac tratament cu augumentin si ma gandesc sa nu fi fost de la asta pentru ca s- aintamplat la doua ore dupa ce am luat pastila.
Amai facut cineva tratament cu augumentin ?E posibil sa fie de la el?Astazi e a treia zi de tratament,mai am doua.
Va pup.
madmat spune:
buna fetelor
roxanici mersi ca te gandesti si la mine dar nu am avut nimic de raportat in schimb am citit tot ce ati scris voi.nu prea am avut si timp pt ca sotul meu a trebuit sa pleaca la bucuresti pt niste examene si eu trebuia sa am grija de firma si de angajati.
noi suntem bine in afare de constipatie care acuma ma apuca o data pe saptamana.
la sfarsit am simtit si eu pe bb miscand este foarte frumos.
rianna_stef si eu simt cateodata ca ma miroasa sani a lapte si cred ca este normal pt ca eu am si vazut ca ma curge lapte de la san.
cam atata am avut de spus,sper sa fiti toate sanatoase si sa aveti grija de bb vostru
va
madmat19+
vcarmen spune:
SALUT tuturor grvidutelor
vin si eu la raport dupa ceva vreme pe ghiul(nu mai spun motivele)
saptamana trecuta am fost la eco morfologica si se pare ca bebe este bine dezvoltat. Iosup mi-a zis ca data porbabila a nasteri nu mai este 18 ci 16 martie.
o singura problema a aparut la tensiunea din artera uterina. care cica este mai mare . are cineva idee care sunt valorile normale? la mine in fisa nu scrie ce val normale ar trebui sa aiba.
se vehicula odata pe acest forum sa ne intilnim viitoarele mamici undeva la un suc. cum a ramas? ne mai vedem sau nu? eu raspund prezent daca este de venit.
cu promisiunea sa intru mai des inchei aici.
carmen76
dianiana spune:
Buna fetele
sunt si eu gravidutza
ma stiti de la miresicile anului 2005, atunci scriam foarte mult, dar acum...sunt o lenesa...
vreau sa va salut, sa va spun ca sunt si eu o gravida de aprilie si imi doresc sa intru iar in clubul vostru ...
cum sa fac sa fiu si eu trecuta pe lista?UM 12.07.06; DPN 18.04.2007
doctorul meu TUTUNARU, Elias :)
acum ma bucur de primele miscari pe care le simt in burtica, am 17 saptamani si e baiat. sunt bucuroasa si uneori speriata. stiti voi, sunt multe ganduri noi in capul nostru de gravidutze...
am o sarcina usoara si incerc sa fiu cat mai activa, dar obosesc repede...stiti voi!
cam atat, de acum va urmaresc, promit!
dianiana
http://community.webshots.com/user/dianiana
Rebiana27 spune:
Bun venit dianiana! Si felicitari pentru baietel! Cat despre oboseala pe care o simti... ce sa zic, eu nu simt neaparat oboseala dar am o lene.... Aman treburile casnice pe care altadata le executam imediat ce veneam de la scoala pentru dupa-amiaza tarziu si, uneori, trebuie sa recunosc, pentru a doua zi. Dar tot le fac. Oboseala este general valabila pe perioada sarcinii. cel putin asa spun medicii.
Pupici in cipici!
Rebiana 18+
Rebiana27 spune:
Andra ce ai facut astazi? Vino cu vesti!
Mie nu prea imi merge netul, ceea ce ma enerveaza la culme asa ca ies si voi intra maine sa citesc ce ati mai scris!
Noapte buna burtici!
Rebiana 18+