Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara.
prea liniste astaz atat de devreme ati dormit.
va
madmat19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXANICI iti multumesc mult pentru raspuns, din pacate chiar nu am gasit limitele pe internet. Desi mi-a spus clar ca am depasit limita superioara. Acum sa vad ce-mi zice marti ginecologul. Probabil voi mai face o ecografie in 2-3 saptamani sa vedem ce s-a mai schimbat. Imi e cam frica dar sper sa fie totul bine. Ne dorim asa mult un copil, va fi si singurul copil ca nu mai sunt sanse sa facem dupa aceea... asa ca tot ce vreau e sa fie sanatos.
Aveti grija de voi si de burtici.

22 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Rianna si eu am facut tratament cu augmentin mai demult cand nu eram gravida si pot sa-ti spun ca m-am simtit rau de la el, aveam greturi, ameteli, imi venea sa vomit , eram ca un zombi. Poate ti-e rau de la pastile sau poate de la sarcina ca acum nu mai poti sa stii.

Cria 15+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna fetelor,
sunt atat de fericita.....tocmai am venit de la eco morfologica, totul este super bine, bebe este mai mare cu o sapt si cateva zile si este 100% fetita (avem si poza cu pasarica)mi-a dat vreo 2 pagini cu tot felul de masuratori....dar sunt foarte curiaosa unde as putea gasi si eu valorile normale pt varsta asta a sarcini.
Ecografia mi-am facut-o la Victor Babes si sunt super multumita, o doctorita care a vb tot timpul si mi-a explicat orice am vrut, mi-a dat vreo 20 de poze cu bebe si 1 cd .
aaaa....tot timpul ecografiei bebelina a stat cu gura deschisa, inghitea lichid, scotea limba ....si la un moment dat a si cascat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

me bucur pt tine andrea si sa_ti traiasca fetita.
si sa fiti sanatoase amandoua .
madmat19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut fetelor,

Ma bucur sa citesc ca sunteti bine si va cresc burticile.

Andreea, felicitari pt fetita!!! Mai castiga si fetitele teren, ca avem atatia baietei

Maine ma duc si eu la controlul lunar, sa vad cat m-am mai ingrasat, acasa nu ma mai cantaresc ca n-are sens, ma streseaza. Sper ca n-am ajuns la 60kg inca (am inceput la 55 kg sarcina si am 1,54m). Oricum vad ca toata greutatea e pe solduri si pe burtica, sper sa fie ok.

Lilidana, n-ai mai scris, probabil ca va faceti bagajele de plecare. Noi gravidutele de Canada, avem acum un subiect nou, si acolo putem sa ne consultam si sa iti raspundem la intrebari si tie, ca sigur ai sa ai o multime cand ajungi aici. Du-te la link-ul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87480

Rebiana, eu nu i-as zice lene la starea noastra de acum ... corpurile noastre lucreaza non-stop sa creasca bebelushul si de aia nu avem energie. Nici eu nu mai pot sa fiu sotia gospodina dinainte, ma limitez la ocazii... in rest, sotul a devenit si gospodar si bucatar sef... asta e, dupa 8 ore la servici, mai mult nu mai pot, ajung acasa si sunt franta, asa ca directia pat, somn, asa sunt acum. Dar trebuie sa facem cum e mai bine pt bebe, si toata lumea imi spune sa dorm acum, ca dupa ce nasc, nu o sa mai fie timp .

Pupici la burtici!

Sori 16sapt.6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sa vin si eu la raport ca am tras chiulul azi.

Ma bucur sa aud ca linistea asta e de bine; burticile sa creasca si sa nu aveti probleme.

Dianiana, bun venit intre noi.

Andreea, numai vesti bune ne dai . Tine-o tot asa si sa faci o bebelina frumoasa ca tine.

Tzuna, sper sa fie totul bine si sa te linistesti mai repede. Nici eu nu am gasit limite, abia abia am gasit ptr alte dimensiuni: greutate, lungime femur si inca vre-o doua; pe eco a mea nu aveam dimensiunea asta masurata....Sper ca dr. tau sa te lamureasca.

Noapte buna

roxana 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna burtici, ma bucur ca e in general liniste si pace! Bine ai venit, Dianaiana si felicitari pentru baietel! Si tie, junioara noastra - Andreea20, felicitari pentru fetita! Totodata, cu scuzele pt intarziere, la multi ani si numai bine Mihaelelor si Gabrielelor!

quote:
Originally posted by tzuna

Buna fetelor! Sunt ffff suparata dar tb sa ma linistesc ca sa nu-i fac rau lui bebe.(...)La masuratorile lui bebe insa (biometrie) mai toate sunt ok in afara de una respectiv LVW care este 6.7 mm si mi-a spus ca e cam mare si trebuie supravegheat. Cica ar trebui sa fie 5 si ceva . 22 s (dupa eco am 21s si 3 zile)

Iar tie, Tzuna, vreau sa iti spun ca iti inteleg ingrijorarea si pt asta am incercat azi, in f putinul timp liber pe care il am, sa caut cateva date mai concrete despre valoarea ventricului lateral LVW care sa te mai linisteasca. Am gasit doua lucruri f interesante si ma grabesc sa ti le comunic, vezi aici si www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=3891957&dopt=Abstract" target="_blank">aici. O sa citesti si o sa vezi ca nu este f clara limita maxima a acestei valori, iar studiile mai recente indica acest numar ca fiind in limite normale pana la 10 mm, asa cum articolul concluzioneaza: "CONCLUSIONS: According to the current and previous studies, the upper cutoff of fetal ventricular atrium width should be 10 mm. This cutoff represents a range of approximately 3 SDs above the pooled mean, corresponding to a 99.74% confidence interval.". Totodata se pare ca in general nu se citeste aceasta valoare independent, ci este mai relevant raportul dintre latimea ventriculului lateral LVW si cea a emisferei cerebrale HR: "Measurements of the ratio between lateral ventricular width and cerebral hemispheric width (LVW/HW) showed value at 0.61 of the 14th week to 0.29 at about the 27th week. This value then remains unchanged until term. Accordingly the LVW/HW ratio decreases as the fetus grows reflecting the developmental changes.". Sper sa iti foloseasca informatia si iti doresc multa liniste tie si sanatate bebelusului! Totodata, felicitari de casa noua si bafta!

A mai trecut o saptamana si din nou va urez la toate o vinere usoara si un sfarsit de saptamana minunat!

Cristina22, cu

Bebelusa
Babies are such a nice way to start people. ~Don Herrold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Buna dimineata tuturor!

Va scriu sa va rog sa imi puneti si mie un carucior ! Se pare ca fetitele vin puternic din urma ...
Am fost ieri la eco morfologica si, ca sa il citez pe doctor "e fetita fara indoiala". Daca el spune - eu chiar nu mi-am dat seama ce se vedea acolo pe ecran... In rest totul e ok si noi suntem tare bucurosi!

Astfel desfiintez oficial toate miturile babesti - am avut 90% simptome de baiat (fara greturi, fara pete etc.) si calendarele chinezesti in care iesea tot baiat! Se pare ca toate acestea raman doar pentru "entertainment".

O zi frumoasa va doresc tuturor!!!

AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Buna dimineta burticute...

Ma bucur sa vad ca e totul ok...ca au mai recuperat din teritoriu si fetitele
Andreea felicitari pentru mica domnisoara sa fie sanatoasa...ca asta e cel mai important...frumoasa va fi cu siguranta.
Tzuna...incearca sa nu te sresezi ca am cautat si eu pe net si ce am gasit pe unele site-uri de afara e acma celasi lucru cu ce ti-a trimis si Krissy , ca nu exista o limita superioara clar stabilita ...si poate ac nu ar trebui sa-ti faci griji pana nu vb cu medicul tau...el te va lamuri cel mai bine.....asteptam sa ne dai de veste dupa ce vb cu medicul tau...si incearca sa te linistesti ca nu face biine la bebe ....daca tu esti stresata si el simte....
dianianabine ai venit printre noi...sarcina usoara si un bebelush sanatos....
Selene felicitari si tie pt fetitza.....la fel sa fie sanatoasa si ea si mamica

Noi suntem bine bebelina misca intr-una...o simt tot mai tare si acuma de vreo 2 seri se vede si burtica cum se misca atunci cand loveste aia mica...aseara a simtit-o si tati pt prima data eram asa de bucurosi ca ne venea sa plangem la amandoi.......si azi de dimineata la fel a avut program de gimnastica si tati iar a simtit-o......ce mai bucurie pe el pt ca pana acuma eu il tot chemam sa o simta dar saracu nu simtea nimik zicea ca fac misto de el....
In sf aseara si-a dat seama ce frumos se simte cand isi face bebelina zglobulina de cap

Eu va doresc un sf de sapt cat mai relaxant...va pup si sa aveti grija de voi....noi plecam la munte sa ne mai relaxam putin.....
Pupici pe burtici....

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput