Mamici de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna -telor

In sfarsit mi s-a reparat si mie Netul. V-am dus dorul foarte mult si abia acum am reusit sa termin de citit ce ati scris, ati fost harnicute

Ma bucur ca voi si burticutele voastre sunteti Ok si cresteti.

Acum am o intrebare ce este ecografia morfologica ? Se face numai in Bucuresti. In Craiova nu am auzit decat de Eco 4D ca ar fi cel mai performant ecograf, se poate vedea si acolo?
M-ati pus pe ganduri pt ca toate mergeti sa o faceti iar mie nu mi-a zis nimeni sa merg sa o fac(nici ginecologul, nici medicul de familie)

Eu am programare saptamana viitoare la Eco 4D si la ginecolog.
O sa va aduc vesti despre cum evolueaza
Pupici
Salutare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Karra 80, se pare ca in Timisoara predomina fetitele...
Ma gandeam ca poate vom fi colege de maternitate, dar am vazut ca dr tau e la Bega, iar eu voi naste la Odobescu...

Raisa,
ecografia morfologica se face pentru a masura absolut tot: varsta, bataile inimii, craniu, ficat, rinichi, plamani.......tot. Dureaza cam 30 min; in mod normal se face doar daca dr observa ceva neregula la ecografia obisnuita - eu am fost ieri la un dr recomandat de dr mea si tot ma intreba rezidentul ca de ce am venit, a vazut cumva dr mea ceva nereguli? Le-am zis ca am vrut eu neaparat sa o fac, sa fiu sigura ca bebele e ok.
Eco 3D se pare ca e mai mult pentru "spectacol", sa il vezi tu pe cel mic mai bine, i se vede mult mai bine fetisoara - pentru masuratori doctorii folosesc tot 2D.

-
AMR pana apare martisorul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna dimineata,burtici!

Andreea,felicitari pentru fetitza,sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase amandoua.

Raisa,eco morfologica se face intre saptamanile 20 - 22,si il masoara pe bebe din cap pana in picioare,masoara fiecare os.Din cate stiu eu se face numai 2D..daca ecograful este performant,poate muta si pe imagini 3D si 4D.

Selene,felicitari si tie pentru fetitza.

Noi suntem bine,nu avem noutati.Asteptam programarea de pe 22 nov.

Pupici,
Mada23+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Selene ...esti chiar din Tm?Nu conteaza ca nu nastem la aceeasi maternitate...oricum fiind din acelasi oras putem tine legatura...poate chiar sa ne si intalnim...daca ai vrea....
O sa te contactez cu un PM sa imi dai adresa de messenger si poate tinem legatura si inainte si dupa ce se vor naste fetitzele noastre...ce spui?

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Va multumesc din inima pentru raspunsuri. Mi-ati luat o piatra de pe inima.
Ce m-as face eu fara voi
Saptamana viitoare cand merg la Eco ii zic sa-mi faca eco morfologica
Nu mai pot scrie mult . Sunt la scarbiciu
Pupici
Diana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

Neata ,

eu tocmai am venit de la nenea . Ne-a controlat placenta, sa vada daca uterul e inchis. Dupa care m-a pus pe pat si ne-am uitat la BB. I-a masurat craniul si cam cat ar avea in diametru, ne-am uitat cum ii batea inimiora ... si mi-a spus ca BB e dezvoltat normal pentru "varsta" lui. M-am linistit ca l-am vazut cum da din manute si picioruse (ca de simtit tot nu il simt, dar m-a asigurat ca in WK o sa se intample minunea! Sa vedem daca asa o fi ... ). Ce este ... e inca un mister ... poate o sa se vada in decembrie, eu rabdare am ... sanatosi sa fim !!!

Va pe toate! Sa aveti grija de burticute!
Magda 19+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Raisa, Selene are perfecta dreptate, eco morfologica se face 80% 2D, imaginile 3D si 4D sunt doar pt distractia parintilor si pt stabilirea sexului, cu 3d nu se poate vedea prin pilea lui bebe....si nu se pot vedea anumite maltformatii. Eu am fost ieri pt eco 4D, morfologie fetala + doppler si a inceput cu 2D.....a masurat toate cele (vreo 30 min) si dupa aia a inceput sa mute pe 3D si 4D pt amuzamentul nostru, sa vedem pe bebe cum tine degetu in gura pt poze si inregistrare pe cd.
Deci daca tu ai programare pt 4D, mai mult ca sigur o sa-ti faca mai intai 2D pt masuratori si dupa aia 4D.

Te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna fetelor!
Iaca am revenit.Ieri am fost prea obosita sa mai scriu .
Am luat carnetul dar parca nu imi vine sa cred.Am terminat pe la 13 si m-am dus acasa am mancat am facut curatenie si de la 16 am avut sedintza cu parintzii pana la 19 asa ca apoi cumparaturi si nu mai puteam,nu imi mai simteam picioarele.
Astazi am citit tot ce ati scris si ma bucur ptr vestile bune,marti avem si noi programata morfologica asa ca abia astept.
Va pup si spor la scris.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Felicitari Andra pt carnet

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

RALUALEXANDREI,felicitari pt carnet.....
Acum trebuie sa facem chef,nu?......

Mihaela19+

Mergi la inceput