Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene spune:
Karra da, sunt din TM. Ti-am trimis pe PM id-ul de messenger. Poti sa ma contactezi oricand.
-
AMR pana apare martisorul...
madmat spune:
Phili sunteti bine tu si bb?
de mult nu ai m_mai scris.
sper sa fiti sanatos amandoi.
madmat19+
ellamiss spune:
Mai fetelor,da' harnicute mai sunteti!Ati ajuns si la capitolul 9.Ia spuneti la cate saptamani ati simtit voi ca a miscat bebita?Eu sunt cam ingrijorata.Nu am mai fost la eco din 12 octombrie si a cam trecut si ma mai duc la eco pe 9 dec.Parca mi-e prea bine.Nu ma mai doare nimic, nu mai am nici un simptom si mi-e tare frica de linistea asta. La voi a miscat deja?
ELLA 16 sapt.+ 4 zile
ellamiss spune:
M-as mai duce la o eco saptamana asta.Din cate am citit ecografia este inofensiva pentru bebe.Ce sa fac? A trecut cam mult timp si nu stiu nimic de el.
ELLA 16 sapt.+ 4 zile
ellamiss spune:
Andreea20,unde ti-a inregistrat pe cd si cat a durat inregistrarea? Eu am sunat pe la toate centrele si mi-au spus ca inregistreaza numai pe caseta.
ELLA 16 sapt.+ 4 zile
Andreea20 spune:
ellamiss,eu am fost si mi-am facut eco la centrul de diagnostic si tatament Victor Babes la doc. Stefanescu Claudia (super draguta)mi-a inregistrat pe cd si mi-a dat si o gramada de poze.
inregistrarea nu e foarte lunga, 3-4 min dar mai sunt si foarte multe poze pe cd
dani7asi spune:
felicitari ralualexandrei ptr carnetacum esti sigura ca vei ajungwe in timp util la spital cand va veni bb-lushul!
ellamiss nu te ingrijora ptr faptul ca te simti prea bine,perioada asta se numeste "de miere" in sarcina.nici eu nu am probleme.doar seara cand vin de la munka dupa 12 ore ma doare mijlocul de nu ma mai pot intoarce de pe o parte pe alta.in rest daca nu ar fi burtica..........
17+,6 ani[anda]
madmat spune:
ELLAMISS dupa parerea mea poti sa stai linistita eu am simtit pe bb miscandu_se la 19s fix.
asa ca nu_ti face probleme.
si pt eco mi se pare distanta prea mare ca nu ai fost.
eu ma duc la eco in fiecare luna.
va.
madmat19+
loina_ln spune:
am intrat sa va spun
am si eu ceva nouatati...cred ca l-am simtit pe BB aseara .a fost asa...ca o falfaire de fluturas...ma asteptam la ceva mai puternic. sper ca BB a fost.... astazi..nimic, liniste totala.cred ca nu ii place la ora asta in burtica pt ca stau ghemuita la birou de dimineata de la 8 si cred ca micutul nu are loc. l-am simtit aseara cand stateam intinsa in pat. am sa stau si in seara asta asa...linistita cateva ore sa astept ceva..miscare.
acum am 18s+ sper ca nu e o problema daca nu il simt fff bine pe BB.
cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"