Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Rebiana27 spune:
Andra felicitari pentru obtinerea carnetului! Eram sigura ca totul va fi foarte bine!
Azi am facut putina abstractie de lenea mea deja obisnuita si am trecut pe la bucatarie... Abia acum am scapat de acolo, ca doar vine week-end-ul si ne trebuia .
Si la mine se misca bubulina/bubulinul, si asta cam de pe la 14-15 saptamani. La inceput cu miscari firave insa acum ceva mai puternice. Oricum am inteles ca sunt bebei la care se simte miscarea pe la 20 de saptamani asa ca nu fiti ingrijorate cele care nu ati simtit inca placerea primelor miscari. Si eu am zile in care nu simt nici o miscare si zile in care parca ar fi o armata la mine in burtica si stiti ce... de cate ori vorbesc cu micul karatist se opreste de parca ar vrea sa ma pacaleasca. Smecherul/smechera!
La echo morfologica sunt si eu programata pe 29 noiembrie si de-abia astept sa-mi vad bulinutza pe care deja o iubesc enorm!!! Sper numai ca totul sa fie in regula.
Sori ce ziceai tu cu lenea aia... ca eu una ma duc sa ma arunc in pat, nu sa dorm dar sa trandavesc.
Va pupic pe burtici!
Rebiana 19 fix
tzuna spune:
Buna fetelor! Va multumesc pentru incurajari si pentru site-uri (mai ales lui KRISSY). Ieri seara am gasit si eu mai multe informatii pe net, toate in engleza bineinteles. Teoretic lucrurile nu sunt prea grave acum. Adica intr-adevar valoarea pentru LVW este 6.7 mm (in loc de 5 si ceva cat era bine sa fie). Ideea e ca ea trebuie sa ramana sub 10 mm pana la 35 de saptamani si eu am abia 22. La complicatii nici nu vreau sa ma gandesc. Tot pe site-ul care l-am gasit eu scria ca de recomanda urmarire ecografica si amniocenteza. Mi-e asa frica pentru marti cand ma duc la control.... Sper sa nu fie nimic grav si bebe sa fie sanatos ca va fi singurul copil si ni-l dorim atat de mult... si nu vreau sa fac amniocenteza ca pot aparea unele complicatii si pentru ca .... eu vreau copilul, il simt miscand si ce as mai putea face chiar daca e ceva mai grav? Mi-e ata de frica dar incerc sa nu ma gandesc prea mult ca sa nu-l sperii pe bebe si pe sotul meu. Din fericire (acum ma bucur de lucrul asta) sunt in continuare foarte ocupata si chiar nu prea ma gandesc. Ma mai apuca disperarea si mai caut pe net dar apoi imi trece. Poate zice-ti si voi o rugaciune pentru bebe ca sa fie totul bine.
Va pup si va imbratisez.22s
RaisaFudulu spune:
Tzuna
Iti tinem pumniii si tu trebuie sa gandesti numai pozitiv.
Nu uita ca ne ai pe toate alaturi de tine si asta seara cand imi spun rugaciunea o sa o spun o data si pentru voi
Incearca sa nu-ti faci singura ganduri negre si ai sa vezi ca pana la urma totul va fi ok Fruntea sus mamico.
Pupici pe burtici
Raisa 16+
magdutah spune:
Tzuna capul sus si lasa cele ganduri negre !
Mai spunea cineva aici ca sunt unii doctori care nu fac decat sa te sperie! Eu sunt linistita ca al meu nu a masurat nici pliul nucal, nu mi-a spus pana acum nimic nici de amniocenteza, nici de morfologie fetala (30 minute mi se pare un pic prea mult ptr. un BB de cateva sute de grame). Mi-au luat doar sange pentru alfa-fetoproteina (AFP), toxoplasmoza, rubeola, fier... Si daca AFP ar fi iesit rau citisem eu ca e necesara amniocenteza ... Insa tot de la voi mamicilor am invatat ca acest test nu e concludent si mai are si risc de avort! Cine isi doreste asa ceva? Poate ca alte mamici de aici or sa ma considere ignoranta... insa imi ajunge sa citesc mereu cate griji isi fac toate mamicile care sunt nevoite sa faca astfel de teste ... In final toate au trecut cu bine de teste ... si atunci imi pun intrebarea: cui ii foloseste atata stres si atatea grji ?
Te pup Tzuna si iti doresc toata linistea din lume sa treci cu bine de toate incercarile. Dumnezeu o sa aiba grija de toti BB-ei!
Sper ca nu am suparat pe nimeni ... sunt doar niste ganduri ale uneii viitoare mamici!
Pupi tututor, Magda 19+4
BiancaM spune:
Servus, burticilor!
Pe la noi nu s-a mai intamplat nimic nou. Doar s-au intors caldurile.
Cred ca l-am simtit si eu pe bebe, dar n-as baga mana in foc ca a fost bebica(asa ne place sa-l alintam).Asta a fost ieri dimineata. Am asteptat seara sa vedem cum reactioneaza la muzica puternica, dar nu s-a intamplat nimic . O fi un bebe care doarme in galagie.....
Noi am fost aseara la spectacol la Riverdance
http://www.youtube.com/watch?v=1IlnFW-K_FE&mode=related&search=
A fost ceva de neimaginat.
Un sfarsit de saptamana placut!
19+4
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
karra80 spune:
Tzuna pt tine si pentru cel mic sa fie bine.
Te pup si ai grija de tine....
Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos
elyanne spune:
Tzuna trebuie sa fie bine. Eu zic sa gandesti pozitiv ca sa nu superi bb-le. Suntem alaturi de tine si o sa punem o vorba buna la Doamne-Doamne pentru tine si bb-le din burtica.
N-am mai scris... n-am mai avut timp si nici noutati. Dar va citesc mereu.
si aveti grija de voi.
S-a mai nascut o stea
adelyna spune:
Tzuna,sincer stiinta asta ne da peste cap,cu cat stii mai putine cu atat iti merge mai bine (gandeste-te la mamicile fara situatie financiara care ajung la medic doar atunci cand nasc si au copii sanatosi).Nu te mai gandi la nimic rau legat de sarcina,roaga-te mult si ai sa vezi ca totul va fi bine .
19+ si Natalia 4 ani
Rebiana27 spune:
Tzuna ma alatur si eu fetelor care-ti sugereaza sa nu te stresezi prea tare pentru ca faci rau copilului. Stiu ca situatia e incerta dar vei vedea ca Dumnezeu iti va da un copil frumos si sanatos de care va veti bucura tu si sotul tau. Sper ca marti doctorul sa va confirme faptul ca totul e in regula. Ne vom ruga toate sa fie bine pentru tine si bebita. Te !
Despre mine... incep sa mi se umfle mainile si picioarele. Aseara am remarcat ca nu-mi pot scoate verigheta de pe deget decat dupa ce ud degetul (fapt care nu mi se intampla). Exista vreo sansa sa treaca pur si simplu sau asta e abia inceputul? Daca stiti ceva care m-ar putea ajuta va sunt recunoscatoare!
Rebiana19+
gabdyd spune:
Buna tuturor,
ce activitate intensa si cate mamici de martie/aprilie!
Se vede cine a avut "activitate" in concediu.
Si eu sunt tot mamica de aprilie 2007, cred... Pe noi ne-a luat prin totala suprindere bebele (nr. 2) astfel incat nici macar nu mai tin bine minte data ultimei menstruatii. Dar dupa eco si alte analize bb trebuie sa vine undeva in aprilie, se pare ca pe la jumatatea lunii.
Am si eu o intrebare pentru voi,
am auzit ca din ianuarie se va putea naste in apa in Bucuresti, la Elias, in colaborare cu CM Unirea.
Daca nu, inteleg ca exista inca optiunea cu nasterea la Rupea (sau Victoria) cu dr. Baiulescu.
Voi stiti ceva concret?
Pupici tuturor si sanatate la bbei,
Dianasi Julie (3 anisori)
cde