Mamici de martie-aprilie 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 8
ralualexandrei spune:
La multi ani tuturor celor care-si serbeaza ziua astazi!
De la noi nici o nouatate cu exceptia examenului de maine.Mami si cu bb din burtik maine asa ca tineti pumnii.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 20+ album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
Tzuna, imi pare rau ca nu se rezolva totul repede si fara amanari. Sper totusi sa vina si ziua mutarii cat de curand.
Iti raspund repede ce am gasit: LVW=Lateral ventricle width.
Inca nu am gasit limite dar mai caut. Din ce zice denumirea asta este vorba cred despre masuratoarea unui ventricul (al creierului). Stiu ca se masoara dar nu stiu ce limite ar tb sa aiba. Iti mai zic daca mai gasesc ceva
roxana 20+
martutza spune:
Buna seara.
Sper ca petreceti toate si nu stati pe net ca mine.
Am fost la eco si doar cele care au trecut prin asta stiu ce am simtit cand am vazut pentru prima data primele imagini cu puiul meu.Este un Baietel dulce de 416 grame care se scarpina pe nas sau statea cu degetul in guradupa cumsustine ca a vazut sotul meu.Eu nu voiam decat sa stiu ca totul e bine si dr mi-a confirmat:baiatul e bine cu o precizare am arterele cam ingrosate si trebuie sa fiu atenta la greutate si la tensiunea arteriala.
Le rog pe cele care au auzit de asta sa-mi dea si mie detalii despre riscurile pe care le presupune aceasta situatie.
Luni ajung la dr meu gineco si il intreb dar pana atunci......
Va pup pe toate si va doresc sa aveti numai ganduri pozitive
Marta 21 s+1 zi (asa scrie pe eco)si bebe.Va rogsa puneti si la mine un carucior albastru.
marta
Sori1980 spune:
Buna Ela, bine ai venit printre noi. Si pe mine m-a incercat o raceala de vreo 2 ori, dar am alungat-o cu ceai de musetel cu cate o felie de lamaie si miere de albine. Imi mai face sotul si in fiecare dimineata cate un pahar de suc de portocole, vit. C ajuta. Si ceaiul de tei e bun, dar mie imi da somnolenta, si si-asa sunt adormita tot timpul acum, asa ca eu nu prea mai beau . Sanatate!
Pupici,
Sori 16+5
Rebiana27 spune:
Andra, bafta multa maine! Sa-i da gata si la teorie si la practica! Asteptam numai vesti bune si asa vor fi cu siguranta!
Gore78, eu nu stiu daca te-am apelat cum trebuie in mesajul anterior. Ti-am zis Clara ca asa am vazut din fuga in partea de jos a mesajului insa dupa aceea am vazut Ela la semnatura. Oricum ar fi, bine ai venit printre noi!
Rebiana 18+
raluca22 spune:
tuturor celor care serbeaza ziua numelui astazi!
Felicitari fetelor care au aflat ce au in burtika!
23+3
magdutah spune:
La Multi Ani !!! si din partea mea tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor!!!
Sper ca ati avut o zi frumoasa ... buna, ... sau
Noi suntem bine, am avut o zi mai aglomerata ... studentii au fost azi mai inceti decat de obicei, dar trecut si ziua asta !
Bun venit noilor mamici ... sa aveti parte de sarcini usoare... ca de altfel toate -le
Pupici si pe curand ...
Magda 19+
Sper ca data viitoate sa reusesc sa postez si eu niste poze cu burtica mea!
cria_bv spune:
Neata burtici,
Ela pentru raceala eu imi fac lamaie taiata bucati si cu miere si o mananc asa. E cam dar decat pastile.
Bafta Andra la examen sa-i dai gata.
Ce de baietei, dar mai au timp fetele sa recupereze.
Va urez o zi buna
Cria 15+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev117pr_.png
Selene spune:
Buna dimineata!
Gore78, bine ai venit! Sa stii ca si eu sunt mai mult cu cititul decat cu scrisul...
In legatura cu raceala, mie mi-a trecut cam intr-o saptamana, cu stat in casa la caldura si mult ceai cu miere si lamaie. Cam asta e singurul tratament sigur... Cica se spune ca raceala trece intr-o saptamana cu tratament si in 7 zile fara tratament
Rebiana - tu parca intrebai de crema pt burtici. Eu mi-am cumparat o crema anti-vergeturi de la Chicco. Nu stiu cat de mult isi face efectul anti-vergeturi, dar nu ma mai mananca pielea. Am inteles ca alte fete isi dau cu ulei de masline...
tuturor!
AMR pana apare martisorul...