LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ando, unde vazushi tu pozele cu camera micului virinel? Ca in liberatea io n-am gasit.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Un sincer La multi ani! pentru anisorul implinit urmatorilor copilasi: Sarah, Bianca-Maria, Stefania-Iulia, Daria-Virginia, Teodor, Andrei-Ciprian, Smaranda-Ioana, Daria-Ioana, Daniel-Patrik-Nicholas, Alexia-Mihaela, Luca-Octavian, Alice-Antonia, Raluca-Ioana sa creasca mari, frumosi,sanatosi, destepti si sa-si bucure parintii !

Adelina si Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Fetelor va multumim din suflet pentru urari !!! pentru fetele suparate , eu zic ca nu are rost ...

Mami de noiembrie , am vazut ca in listuta unul dintre prenume este gresit , cand ai timp daca ai putea sa-l corectezi :este vorba despre Nicolas .mersi

Noi petrecerea de un an am facut-o la socrii ,adica in familie fara nasi ,fara prietenii pt ca doream sa profitam singuri de copil .Saptamana viitoare vom invita nanii acasa si apoi basta .

Revin in forta maine , acum ma duc sa pregatesc bagajele .

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Am fost si am citit la evenimente ,

MI-au DAT LACRIMILE ,va multumim din suflet

va pupacim cu drag,

o sa pun si niste poze in albumul comun

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

uite ripley, in asta, io am citit jos la mama de dimineata:))
http://www.libertatea.ro/usr/main_news/2006/11/05/1.pdf

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

ANDA as vrea sa te intreb(asta pt ca tot ne-ai incurajat!)daca poti face astrograma fara ora nasterii,nici macar aproximativa.
Daca spun o prostie sa nu rizi ca-s tare afoana in materie.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Piticul a adormit, dar nu stau mult, pentru ca aranjez prin casa! Inca!!! Si mai e mult, iar ziua lui Bogdan se apropie asa de repede, ca aud tropaitul in cap!

Ina, iti scriu PM pentru diaree si sper ca pofosica sa se faca bine repede. Voi... la fel, dar nu stiu cum sa va "tratez"... Un lucru mi se pare minunat in povestea ta despre cat de rau va este si v-a fost: daca dupa atata rastit la bocanci si diaree nu s-a intamplat nimic cu bebeul din burtica, atunci iti dai si tu seama ca tu si bebica mic sunteti rezistenti si veti ajunge cu bine la termen!!! Cand ai timp, da-mi un PM cu nr. tau de telefon, ca poate reusesc sa te si sun.

Anda, ai gresit (zic eu) cu mesajul tau umanitar, cel de pe forum, nu cel de pe e-mail... Faptul ca ai infierat pe cele care nu contribuie cu bani la sanatatea copilului respectiv nu poate avea alt rezultat decat cearta. La tot pasul intalnim anunturi umanitare (TV, ziare, internet...) si peste tot fiecare contribuie in masura in care se intalnesc mai multi factori concomitent: sa isi permita la momentul respectiv, sa ii fi sensibilizat cazul in sine, sa aiba posibilitatea sa dea curs dorintei de a contribui (adica sa mearga la posta, la banca sau mai stiu eu unde...). Si gandeste-te acum si tu daca ai vazut pe undeva trecute numele celor care au contribuit (atata transparenta nu foloseste decat satisfacerii orgoliilor) ori daca ai vazut ca cineva sa arate cu degetul in mod public pe cei (majoritatea) care nu au miscat nici un deget sa sprijine... Poate acum contribuie doar trei dintre noi, poate data viitoate una, la alt caz poate dau toate... Chiar e necesar sa dezbatem public ce si cum?! Apropos de cumparat maieut pentru copil de banii astia: ai lansat o suma, care era 500.000-1 mil lei vechi! Poate daca lasai la latitudinea fiecareia suma, veneau 20 cu cate 200.000! Uite, noi avem lista de cumparat pentru Bogdan si n-am apucat sa luam nimic. Toate maieurile, toate body-urile ii sunt mici (nu glumesc), la fel pijamalele, nu are ciorapei, nu are incaltaminte, nu are haine de iarna... nu avem bani acum. Ne gandim cu compasiune la parintii respectivi. Si sincer 200.000 as fi dat, insa stii cum? Venind cu caruciorul (nu cu patura) pana la una din voi, cele care strangeti banii. Faceati voi o lista ca sa stiti care cati bani a dat si depunea una singura (cea care are drum la banca) pentru toata lumea. Nu era greu nici dpdv material, nici al drumului... Asa... uite eu zic public ca la cazul asta nu pot contribui, din motive de circumstante nefavorabile!
Daca reusim sa schimbam ceva, anume ne intalnim in parc intr-un week-end, pana la sfarsitul lunii, dau banii in mana unei mamici care depune pentru noi simbolica suma de 200, poate chiar 300.000...
Ok? Si nu pun la indoiala buna credinta.
Hai sa nu mai aruncam cu pietre din orice motiv care se iveste.
Pupici la toate lumea si plimbare placuta, ca pare frumos afara, pentru cei care nu sunt tusitori ori mucosi!

Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Danida, Elise a avut o perioada cand plangea si nu statea la baie. Am trecut-o cu bine strecurand cateva din jucariile preferate in baliutza (jucaria preferata: sticluta cu sampon). A mai contribuit si tati distragandu-i atentia (cantat, strambat...).
Ina, sanatate multa la toata familia. Imi pare rau ca nu stiu ce sfaturi sa-ti dau.
Oare de ce lucrurile rele sa intampla oamenilor buni?

Eu astazi am fost cu Stefan si Elise la biserica. S-a re-sfintit biserica pentru ca a fost renovata si doar la sfintire femeile au voie sa treaca prin altar. Am stat o ora la coada dar am facut un lucru care nu cred ca o sa-l mai fac vreodata. Elise a stat cumincioara (mai erau si alti copii care plangeau) iar la un moment dat a adormit. Acum stau ca pe ace ca erau multe batranele pe acolo; care tusea, care stranuta... Sper sa nu fi pescuit vreun virusel.
Si acum va intreb: ce parere aveti despre impartasanie? Eu as duce-o pe Elise la impartasit dar mi-e cam teama, ca preotul foloseste aceeasi lingurita pentru toata lumea. Si vin multi oameni bolnavi... Daca s-ar putea merge cu lingurita de acasa... nu as mai sta pe ganduri. Elise a fost impartasita doar la botez si la o saptamana dupa; de atunci am mai fost in biserica dar am inchinat-o la icoane si atat.

Cristina Negara cu
Elise-Stefania
, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

gandacica mama,hai totusi sa nu mai facem caz public,aceste discutii tb purtate oricum in intimitate,doar am zis ca e o surpriza,ce naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Multumesc Ripley,Bianca_mo, BIc,Dordia,Gandacica,Negaracristina!

Am cautat prin arhiva personala si postez regimuri pentru diaree - in cazul in care cineva are nevoie (sper ca nu!) vreodata:

"Lavi “
Regimul de diaree cuprinde: (la varsta asta)
-cereale si fainoase: orez, macaroane, cereale pt bebei (fara lapte), paine prajita... (sticksuri, grisine la copii mai mari)
-fructe: mar copt, banana
-legume: morcov, albitura, dovlecel (eu am adaugat conopida si broccoli desi nu e "la carte"); masline la copii mai mari
-carne fiarta
-lactate: branza de vaci, cas, telemea, cascaval (daca i-ai dat pana acum); iaurt cu zeama bine scursa (zeama contine lactoza care e laxativa)”

Mucilagiu de orez- 50-80-100 g (3-5-7 linguri) orez spalat bine este lasat sa stea 12 ore intr-un litru de apa rece; se fierbe apoi 2-3 ore la un foc moale, in apa in care a stat. Se trece de 2-3 ori printr-o sita deasa, zdrobind foarte bine boabele. Se completeaza cu apa fiarta pana la 1 litru (pentru dilutii de lapte sugari trecuti de 2 luni).
Apa (zeama) sau decoctul de orez 30 g (2 linguri) de orez se spala bine si se lasa 2-3 ore intr-un litru de apa; se fierbe apoi cu apa in care a stat, la un foc potrivit, pana ce apa scade la jumatate. Se strecoara printr-o sita foarte deasa, curata, fara sa se terciuiasca boabele. Se completeaza cu apa fiarta pana la 1 litru. Se pastreaza la rece. Se prepara zilnic praspata. (pentru dilutii de lapte sugari din prima si a doua luna). Se refera la dilutia laptelui de vaca, cum se dadea pe timpuri.

Va pup pe toate,ma duc la datorie,

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput