LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 4
Gandacel spune:
Silvia, nu stiu despre ce surpriza vorbesti. Si n-am facut caz, sper ca nu ma intelegeti gresit. Am incercat sa fac o propunere destul de concreta si am rugat sa nu mai mangaiem pe cele care dau si sa le infieram pe cele care (din motive obiective sau subiective) nu o fac. Poate una din voi intinde o mana de ajutor celor care vor sa dea (si mai putin) dar nu pot ajunge la banca!
Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)
osteffy spune:
Am mai intrat si noi .........greu ,dar nu ne mai ajunge timpul si de cand merge mereu trebuie si mai rau supravecheat .
Uitati si un filmulet cu RARES mergand .Sper sa va placa .........
http://s73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/?action=view¤t=Raresmergand-1.flv
va pupicim
stefi
mara95 spune:
Ina, multumim de retete!
Fetele care au intarcat:dupa ce v-ati hotarat, v-ati mai muls, macar cate putin, progresiv?
anda77 spune:
gandacel, incalificabil.cam cata rautate trebuie sa ai sa diseci e-mailul (deci l-ai citit de cateva ori) si sa intrebi naiva: care surpriza? nu trebuia sa dau amanunte pe forum? tztz. Nu am cuvinte sa caracterizez interventia ta. concluziile referitoare la ego tineti-le pentru tine, sunt false.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Gandacel mai bine ai reedita mesajul sa nu se intzeleaga despre ce e vb ca....totusi se vrea o surpriza si tu strici toata surpriza. Plsss macar pt noi care vrem sa ajutam si care putem sa o facem....nu ne strica surpriza. Fii buna si sterge mesajul sau rescrie-l fara sa se intzeleaga despre ce facem noi!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
bb_alinus spune:
Mai fetelor eu nu va inteleg!
Adica la mesajul agresiv al Andei toate bune si frumoase, iar cand cineva se gaseste sa spuna exact ceea ce crede sariti in sus! Pai bine Anda, chiar tu vorbesti de rautate? Hai sa fim nitel obiective...ca iar m-am dus sa recitesc mesajul tau de ieri!
Silvia, eu zic ca acest caz a devenit public prin insasi persoanele care l-au initiat deci nu are rost sa ne apucam sa raspundem pe privat la un mesaj care a fost postat aici.
Nu mai spun nimic ca nu vreau sa se imparta cvasigrupul asta in 2 tabere.
Eu o sa caut alta modalitate sa ajut asa ca va las cu bine.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
anda77 spune:
alinus, cam care a fost rautatea mea: ca am spus verde in fata ca la un apel umanitar raspund 3 fete din 80? dar in schimb toata lumea este plina de sensibilitate de cand s-a nascut topicul asta? si se dau linkuri la povestiri grele, cu cancere, cu e-alea, dar la un apel fug care incotro? n-am spus nimic neadevarat!!!! adevarul doare, asta e problema. cam unde este rautatea?
efectul: am primit o multime de mesaje pozitive in urma apelului, lumea ori uitase ori amana din motive obiective, dar pe care eu nu le stiam. si fetele au inteles ca faceam o revenire, in forta e adevarat, pentru ca nu existau raspunsuri.
gandacel intelege sa interpreteze actiunea cum poate ea! eu zic sa fie surpriza din partea unui grup, tocmai de-aia, ca sa nu nominalizam si sa nu ne trecem numele pe forum, si ea zice ca e vorba de ego...poate al ei are grave probleme. plus ca, din multumirea interioara pe care i-ar da-o stricarea unei actiuni la care nu vrea sau nu poate sa participe, intelege sa nu se mai fereasca in exprimare, cum a facut toata lumea pana acum, si detaliaza toate amanuntele pe forum. asa, in bataie de joc... si p-orma face pe nedumerita: ce era surpriza?
mai mult de atat nu pot sa punctez din mesajul respectiv ca nu-mi permite bunul simt.
cu asta am inchis ca m-am enervat rau. dar rau de tot. multe caractere intalnesti, dar unii nu stiu sa stea in banca lor...
alinus, faci cum crezi cu ajutorul, gandacel identic.
cine a inteles ideea frumoasa cu grupul de mamici, va proceda in consecinta, cine vrea altfel, va da altfel, cine nu vrea deloc sau nu poate, ca n-a zis nimeni niciodata ca trebuie sa dea toata lumea, ii solicit respectuos (dk mai am asa ceva pentru unii) sa nu mai atace actiunea. eu nu mai pomenesc de asta pana la sfarsitul lunii, o sa coresponedez pe mail cu fetele.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
crissy77 spune:
Osteffi, dar flacaul tau merge foarte bine. Si fata mea si-a dat drumul de vreo 2 zile dar e caraghioasa rau. Merge cracanata si cu mainele ridicate. Le agita ca sa-si mentina echilibrul.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Poze 10-11 luni
bb_alinus spune:
Profit ca inca mai doarme miss: Anda in mesajul tau ( deja celebru ) te legai de frecatul paturicilor prin parcuri sau te legai de cele care se interesau de "curul rosu" al bebilor, parca asa ziceai, ori mie asta mi se pare rautate si jignire din partea ta, ca dupa luni de zile in care s-a legat o prietenie intre voi cele ce va intalniti sa arunci asa cu vorbele.
Tu nu ai dreptul sa iti versi oful prin asemenea cuvinte pentru ca nu cunosti pe toata lumea de aici si nu stii cum interpreteaza fiecare. Parerea mea ca in asemenea situatii ai nevoie de mai mult tact in a sensibiliza lumea la un ajutor umanitar iar daca nu te pricepi stai deoparte.
Gata, s-a trezit miss la tanc ca cine stie ce mai sciam!