Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 27
adela2006 spune:
marybell chiar voiam sa intreb si eu de vaccinu asta cand se face ; eu una il voi face dar nu stiam exact cand ; dar de ce nu ti-a dat prenatalul de acum ca e prea devreme sau de ce ?
pusi
oana_bucur spune:
Mihacarm nu e acelasi lucru...unguentul de galbenele are alta consistenta...este translucid-galbena (daca vrei...seamana un pic cu vaselina dar este mai groasa) si de regula se ambaleaza in cutiutze micutze, jumatate cat cele obisnuite cu crema de fata.
Sincer nu cred sa fie mai mult de 20 mii in farmacii sau in magazinele naturiste...daca ma insel, scuze.
Oricum pana ti-o achizitionezi poti sa te mai dai si cu crema de galbenele...nu are efect la fel de rapid dar rau nu iti face.
Marybell si eu tocmai am cerut doctoritei de familie sa-mi faca actul ptr prenatal din 10 nov dar n-a zis nimic desi e prietena de familie. Joi cand vorbeste sotul meu din nou cu ea o sa o intrebe...eu recunosc insa ca indiferent daca mi-ar zice ca se face...nu l-as face pana nu as vorbi cu ginecologul meu.
Cred ca poti sa il deranjezi si tu pe al tau ptr a-l intreba despre asta...imi pare destul de important.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
oana_bucur spune:
Gabriela_s...caruciorul are optiunile care ma intereseaza si pe mine. De unde l-ai achizitionat?
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
adela2006 spune:
ma uitam acum la mamici de nov-dec si am vazut ca din 16 nasteri 11 sunt cu cezariana si ma tot intreb oare eu cum o sa nasc ?????
si pe langa asta am de gand sa dau banii inainte la doctorita daca intervine ceva si trebuie sa-mi faca cezariana ce naiba fac ii cer plicu si mai pun in el sau ii dau altul ?
asta ca sa vedeti ce probleme mari am eu la ora asta 

cred ca ar fi mai bine sa ma bag in pat
pusi
30+
alexia maria
gabriela_s spune:
oana,eu l-am luat de la cei de la babycomfort cand au fost la baby-expo.dar poti comanda si online .in magazine nu am vazut decat graco,chicco...mie asta mi-a placut.
fetele,in leg cu vaccinul,o sa il intreb pe taica-meu si va spun.el mi-a propus mie sa imi faca un antigripal(bine,nu din astea romanesti de la care mai rau faci boala)dar cum sunt speriata de bombe am zis ca mai bine nu...
cat despre cotizatia in caz de cezariana,de ce sa ii dai plicul inainte?eu dau la sfarsit,si asta in functie de cat de multumita sunt.in rest,cotizez destul din salariu pt minunatele servicii medicale din romania!
iar asistentelor ,daca vad ca sunt scarboase,clar nu le dau nimic.
nu e vina mea ca au facut doar postliceala de asistente si acum au salariu de 3 mil (desi nu e chiar 3 mil),nu trebuie sa le suport nazurile din cauza asta.meseria se respecta![]()
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
31+
aelita spune:
helenutza "oauuu, am citit ca la "mai-iunie" e o viitoare mamica de tripleti...mama mia! misto...cred!"Ce frumoooss!!! felicitari.cum se cheama mamica?sa dea dumnezeu sa se nasca toti trei sanatosi !
maria
,eu nu am auzit de masculinizare a fatului.poate se refera ca daca faci inainte tratament,e posibil sa faci baiat.dar din moment ce e fata,ce masculinizare sa mai intervina??
loremunteanu "voua de ce nu v-a iesit buricul afara? Ia sa va iasa si voua...
"
nici mie nu mi-a iesit de tot in afara.mai are un pic.
roandre,cate saptamani ai?scrie la mesaj,sa ne orientam.ai grija de tine,stai in pat de acum incolo,nu risca!
maria,hehe cum sa nu mai putem sa facem sex? ce vorba e aia?
nu ii face rau bebelului,sexul!
dimpotriva,contractiile alea uterine de la final,cica ii fac bine,un fel de masaj acolo ..si daca mamei ii e bine,normal ca si lui..
sa stea linistit,ca nu ajunge la copil orice ar face!
Shine,
sa petreceti bine!
Messa "Fetelor, mi s-a intprs bestiunea cu capatzana fix in... pix, si cu fundul si cracii in sus, numa' bine sa-mi dea shuturi la ficatzi, dar macar de cand si-a varat capatzana intre oasele bazinului ma mai misc si eu cat de cat normal ",
ca de obicei,ma satur de ras cu tine!
mariana,pai doar nu iti inchipui ca pierzi 12 kile intr-o zi,ca inseamna sa te desumfli ca balonul! ideea e ca cele 12 kg nu sunt grasime,deci se dau jos fara urmari.e o perioada in care uterul se retrage,deci pierzi kilul in plus,cand apa din corp se mai retrage,mai pierzi si de acolo,sangele,etc....deci in timp,dar ceva mai repede decat grasimea!
kateryna,arati bine!
mihacarm ia crema din aia pt bebe,mai buna ca pudra,e o crema care ramane alba,nu intra toata in piele,ramane strat alb unsuros.sunt special pt bebelusi.orice marca.stii ce spun?ca sipt bebe,eu nu am sa folosesc pudra,am sda dau cu crema aia care lasa un strat gros de protectie mai bun ca pudra. mustelae f buna.
sau cum zice oana,cu crema de galbenele.
sau eu imi dadeam dupa epilat cu o crema,tot asa ramanea alba pe piele,era pt alergii usoare,pt muscaturi de tantari..etc..cauti ceva ce e permis in sarcina.dar sa fie dina sta de intra greu in piele,sa ramana sa protejeze.
si sa nu te frece si chiloteii!ia neaparat bumbac in perioada asta de iritatii.si spala-te cu ce pana acum nu iti facea rau.
nici eu nu folosesc sapunuri normale.
adela "mi se pare mie sau cele care nasc normal pierd mai multe kg decat cele cu cezariana ? sau depinde de cat ai luat in timpul sarcinii ?
"asta nu stiu..poate stiu fetele.
gabriela,frumos patutul!
R Marce,analizele alea mi le-au facut in primul tirmestru.
32+
anis spune:
Gabriela, e misto patutul.Dar caruciorul o sa te rupa.O vecina de a mea a avut ceva f asemanator,cand avea bb 5 luni si-a luat altul.
Eu am luat un model de la CAM , are si landou si scaun scoica care nu e abrupt,a sta e f important, intr-adevar e ceva mai scump, dar mi-a fost super bun.Acum fiecare stiti voi ia ce ii face cu ochiul si buzunarul.
Adela, cu pierdutul kg depinde stricit de materialul pe care il ai .Eu am luat 20 si am pierdut 5 doar la nastere, ca restul erau de la prajituri si altele ![]()
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Multumesc, Gabriela. Ma uit la semnatura ta de 31 de sapt si-mi amintesc inceputul capitolelor noastre...de tine, de Adinush...![]()
Si acum iata-ne...suntem aproape de ultima suta de metri...Doamne! ce repede a trecut timpul...
Noapte buna, fetelor..somn usor si vise frumoase.
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+ 
anis spune:
Adela ,daca e dat lovele, oricum ii dai dr dupa ce nasti ,nu inainte.Lasa-l sa-si faca treaba si dupa aia dai.Eu asa am facut.
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
oana_bucur spune:
Anis la ce te referi cand spui ca nu e abrupt?
Poti face poze la carucior, eventual landou si scoica?
Erau 3 in 1?
Manerul se poate muta din spate in fata?
Si sa inteleg ca era mai usurel caruciorul?
Cat a costat?
Scuze ptr pleiada de intrebari...imi raspunzi in masura in care reusesti...
Haine bebe
Burtica
Eu si Noi
28+