Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 28
gabriela_s spune:
anis,eu am probleme cu coloana,iti dai seama...
.mie mi-a placut si carutul asta,pt landou. se face si sport,dar cand incepe bebe sa stea in fundulet ii iau unul sport de la chicco (am ochit ceva dragut deja).stiu ca sunt usurele si se pliaza imediat.pana una alta o sa fac muschi![]()

oana,si pe mine ma mai apuca asa nostalgia...si tot speriata de bombe raman,desi am ajuns si la 20 sapt cu bine,si la 30...pana nu ma vad cu bebe sanatos in brate nu am pace
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
31+
aelita spune:
fetelor,despre scoica si landou.nu va uitati la forma.,poate vi se pare scoica indoita,dar asa trebuie,pt ca sunt pt masina.uitati-va sa fie omolgate.si landoul si scoica,sa fie omologat ,se da o carte ,stampila,tot ce trebuie.numai alea sunt bune pt masina,special facute si testate.
sunt multe si de chicco,unele modele,care nu sunt omologate.trebuie cerut asa ceva,sau intrebat prin fete care stiu.
scoicile asa sunt ele,curbate,sunt testate si sunt special pt sugari.nu le fac rau.
32+
pako spune:
Gabriele,nu am inteles daca ai cumparat caruciorul....asa am eu, cumparat din Germania de la ToysRus...intradevar are niste roti foarte trainice, e putin cam greoi caruciorul(noi l-am botezat "calu'")dar e complex.Eu pentru bb2 m-as orienta la altul mai usor ca stam la etajul 3 plus ca nici nu-mi mai incape in portbagaj...inainte aveam o skoda octavia si era ok.
Asa ca daca il vrea cineva io il vand....
Patutul e frumos si practic ca-l poti lua dupa tine in vacante....
Felicia
ylilimic spune:
Iata-ma din nou pe metereze! GReu a fost sa va ajung din urma! La inceput am crezut ca e forumul de vina dar cred ca si PC-ul meu cel vechi din primul razboi mondial face figuri si i-am zis sotului sa renunte sa-l mai repare. Intristata fiind (va spun imediat si de ce) a cedat si a inceput sa-mi listeze la birou mesajele voastre sa stiu ce ati mai facut... Pana la urma a formatat/reinstalat tot si pot spune ca voi reintra in normal.
daconst, catalina, cristiana70,adela2006,aelita, sunteti foarte dragute ca ati observat atat de prompt revenirea mea pe planeta burtoaselor! Multumesc! 
Ce am facut in ultimul timp? Am inghetat de frig in casa; boii de la firma furnizoare spun ca atat meritam pentru cate grade sunt afara! Cert e ca in casa temp nu depaseste 17-18 grade chiar si ajutata cu convector electric. IN seara asta a inceput sa se schimbe ceva si poate ne-o fi si oua mai bine! Am fost la control sambata si am venit bosumflata rau de tot "In conditiile astea, dupa cum vad eu, nu ai sanse sa duci sarcina pana la termen" imi rasuna in urechi vocea doctorului. "Ca ai sa faci un copil de 1,5 kg nu e treaba mea, dar dupa aia sa nu te plangi de imunitatea scazuta ca ai avut si tu contributia ta". Am 1,60, 54 kg (am luat doar 5), bebe are 1,300 si se dezvolta normal, e f.vioi, tot baiat. Cica trebuie sa balotez mai multe proteine de provenienta animala! Si mie nu-mi sta gandul la mancare nicicum! Colul e prea moale, copilul e prea jos... firul de la cerclaj nu se rupe insa tesutul nu este de cea mai buna calitate (daca era nu faceam cerclaj) si sunt riscuri sa se rupa mai devreme... Dr. ramane la parerea ca un col scurtat nu mai are evolutie reversibila, si contractiile pe care le amintiti voi (burtici intarite) nu sunt din cele ingrijoratoare (e drept ca nu seamana deloc cu cele din travaliu). Mi-a dat si 3 injectii cu GRavibinon, m-am ales si cu o candidoza care imi provoaca mancarimi la dansa...
maria72 - utrogestan am luat si mai mult decat acum, insa dupa ultimul control iau 2+2 / 1 sapt, apoi 2+1 / pana la loc comanda.
marybell - vaccinul antitetanos se face pentru a elimina riscul infestarii in timpul manevrelor chirurgicale din timpul nasterii. La prima sarcina med de fam nu mi l-a facut (nu avea nici asistenta, nici vaccin) dar acum nu scap.
gabriela_s - imi place carutul, dar cred ca are totusi cam multe kg. Al meu avea cam 7 kg si cand Matei a facut 7 luni am trecut pe sport ca ma terminase fizic. Si nu facusem cezariana!
Duminica am avut petrecerea de 2 ani a lui Matei, cu pitici si mamici, cu jucarii si urlete, cu tort si firimituri, frumos, ce sa mai zic! De luni trebuia sa ma intorc la serviciu, insa am bagat un concediu medical de urgenta (platit 100%). De lunea urmatoare voi intra in prenatal (ce ciudat suna dupa 2 ani de stat acasa!) desi ginecologul spune ca legea permite prenatal de la 28 de sapt, med de fam spune ca abia de la 32 de sapt?! Care dintre ei o fi avand dreptate? Nu ca mi-ar pasa prea mult, am gasit o solutie de mijloc.
Daca poate careva, sa-mi scrie in 2 vorbe un PM cu ce s-a intamplat la mamicile de nov-dec, mai ales ca am citit ca s-a intamplat la Cta si eu tot acolo urmeaza sa nasc.
Ar mai fi multe de spus dar sper sa recuperez in zilele/mesajele urmatoare.
La multi ani tuturor ce poarta numele de Mihail si Gavriil! Maine seara iar nu voi sta pe acasa, caci am una bucata mama Gabriela si mergem la ea sa ne cinstim!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
ylilimic spune:
Sa-l ia naiba de forum, am scris o ditai pagina si zice ca nu mi-a trimis mesajul. E foarte tarziu si daca intr-adevar nu a intrat, va rescriu vestile despre mine MAINE, adica azi, dar cand s-o lumina de ziua.
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Messa spune:
gabriela_s, da, eu am carucior asa! ATV, nu alta! Bine ca eu nu am lift, si stau la parter.
Bai ma seaca astia cu reclamele cu zgomote!!! Cine naiba i-a facut pe astia webdesigneri si flasheri ca ma apuca spumele! Cum sa nu ii explici clientului ca zgomotele alea infecte induc de fapt o stare negativa publicului tinta!!! Era sa pic de pe scaun, am crezut ca ii aud inima lui bebe si eram socata, cum naiba se aude asa tare, m-a si speriat ca poate cine stie ce a patit, si cand colo era in headerul site-ului o bashitura de ford din ala mititel si prapadit sa nu dai nici mucii pe el, dar sa dai bani, ca nu are spatiu si e facut la mantuiala, eftin ca braga... da-i bate inima, dom'le, ce sa-ti povestesc!
aelita spune:
quote:
Originally posted by Messa
gabriela_s, da, eu am carucior asa! ATV, nu alta! Bine ca eu nu am lift, si stau la parter.
Bai ma seaca astia cu reclamele cu zgomote!!! Cine naiba i-a facut pe astia webdesigneri si flasheri ca ma apuca spumele! Cum sa nu ii explici clientului ca zgomotele alea infecte induc de fapt o stare negativa publicului tinta!!! Era sa pic de pe scaun, am crezut ca ii aud inima lui bebe si eram socata, cum naiba se aude asa tare, m-a si speriat ca poate cine stie ce a patit, si cand colo era in headerul site-ului o bashitura de ford din ala mititel si prapadit sa nu dai nici mucii pe el, dar sa dai bani, ca nu are spatiu si e facut la mantuiala, eftin ca braga... da-i bate inima, dom'le, ce sa-ti povestesc!
mesaaaaaaaa,ne faci de nastem,dracului,mai devreme !!! cu umorul tau!
ylilimic,te mai sperie si el ,sa te faca sa mananci! nu o lua chiar in tragic.stii ca unii sunt mai duri la vorba!o sa fie bebe bine,ai sa vezi!
32+
Messa spune:
Aelita, s-o creada ei bebeii ca ies mai devreme din burtile noastre si s-o credem noi ca ii scoatem pe unde i-om scoate asa repejor, pai astia trebe sa stea nene noo luni la cald si umezeala, ca semintzele, sa poa' sa creasca dupa aia uiiiite-asa! Lasa, ca daca radem nu e bai, exersam muschii burdihanului, sa revina tonusul mai repede dupa nascut, ca doar nu vrei sa ramanem cu suncile atarnand si sa nu ne mai vedem niciodata, decat in oglinda, care ce-are, adica piersicutele, gogoselele, prunicile, pasaricile si hultanii (zic si hultani ca la mine banui ca asa s-a facut la cat de tare ma indrept catre suta de kile... ce hultan, cred ca e condor plesuv, ca am ras-o cum am prins-o!). Asa ca radem acuma cat mai putem ca dupa aia o sa ne sune oracaielile in creieri, sa vezi drace daca o sa-i mai arda vreuneia de ras, desi la cat de dusa cu pluta sunt eu macar din cand in cand as fi in stare sa fac haz si de necazul cu colicile! Na, ca in seara asta n-am nici somn, nici minte, sunt razna, cred ca de la orezul cu lapte mi se trage, am dat in mintea copiilor, saptamana trecuta am fost pe gris si saptamana viitoare poate trec la pasate. 

aelita spune:
Messa,trezesc si casa si vecinii cu rasul!!
nene,Creanga era mic copil!
hai,ca mai inveselim fetele astea pe aici,sa nu ne mai stresam atat de una ,de alta.
ei,tu acum te gandesti sa treci la pasate?
pai eu am avut de mult perioada cu mere rase cu biscuiti pisati.ce mai mancam,castroane ,castroane,am tinut-o asa pana mi s-a acrit,sau am uitat..
iar incep cu noptile,usor usor...abia ma reglasem si eu la creier..
m-am pus pe tricotat,ce sa fac si eu.in timp ce ma uitla filme,in miezu noptii.
32+
Catalina spune:
Neata fetele,
Aelita, vad ca iar suntem colege de suferinta. Io de vreo ora bantui si incerc sa nu ma gandesc cat de foame imi e. Ieri am fost pana la magazinul Titan si m-am vazut intr-o oglinda din aia intreaga (ca acasa nu am) si m-am speriat. Oricum, ieri am mancat de vreo patru ori ... .
Vad ca s-a trezit si puiul meu. Ieri seara a facut o tumba cam ciudata. Cred ca iar s-a sucit cumva.
Hai sa aveti o zi buna
Cata 31+