Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana facem clubul balenelor adormite.

Maria,eu nu am luat niciodata utrogestan...aici nu se dau medicamente de sustinere,deci nu te pot ajuta.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Aventura ff frumoasa burtika ai, iar tu...nu mai comentez. de cenu mai ai numele trecut la semnatura, numele puiului tau???????

Oana bine ca ai aparut. felicitari pt grasuntel!!!

Shine la multi ani!!!

Liuda nu credeam sa aud de la tine ca nu ai mancat toata ziua. ai grija fata!

Messa pai ce somn e ala cu trezire la 20.00, de frumusete
?????????

Anis superbe toate trei fetele din poze!

Maria eu am luat utrogestan pana la 4 luni. atat.

Alinuk multam de gandurile frumoase transmise la mamici de noiembrie-dec.

si eu intru tot in categoria celor care dorm neintoarse, cu excaptia vizitelor la wc. si nu am nevoie nici de perne sub burta, intre picioare sau mai stiu eu pe unde.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna dimineata la balenute!
Shine . Sa ai parte de o nastere usoara si de un bebe sanatos.

Maria 72 eu am luat Utrogestan pana la 13 saptamani. Atat mi-a spus dr. sa iau.

Mai fetelor, ai voie sa dormi pe spate sau nu? Ca ieri mi-a spus o cunostinta sa nu mai dorm pe spate ca nu se oxigeneaza nu stiu ce ... Azi noapte m-am chinuit sa dorm pe o parte si pe cealalta, ca eu parca mai bine dorm pe spate.

M-am uitat si la poze, felicitari tuturor fetelor pentru burticute. Sunteti tare dragutze. Eu sunt tare

Alina25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

'Neata! Eu sunt Lilisor, daca va mai amintiti de mine!
Am intrat sa va salut, sa va spun ca mi-ati lipsit, ca de azi ma apuc de citit din urma de la cap 30 (ati scris ceva!) si sa urez lui Shine

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 28+ (30 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Mai, YLILIMIC, dar pe unde ai umblat atata vreme, ca nu ai aparut de tare multa vreme! Bine ai revenit! Am in minte multe fete care nu au mai scris de mult, imi fac griji pentru ele.

DACONST, mi-a spus o mamica ca daca dormim bine noaptea, si bebe nu e agitat, atunci ritmul asta se pastreaza si dupa nastere. Sper din tot sufletul!

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Lilisor mama cum sa nu te tinem minte? Chiar vroiam sa pun intrebarea unde esti. Zi-ne ce ai mai facut, cum mai esti?

Cata 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Cristiana,sa te auda DD!

Ylilimic,bine ai revenit!
Te asteptam cu povestile.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Feteloooor!! Hop si eu la cafelutza

Shine fata draga! Sa fii fericita si iubita!

Cum adik categoria pana mai fetelor, am luat 8-9 kg pana in sapt. 26...Nu prea se vad insa ca sunt inalta dar credeti-ma ca io le vad

Marinar, nu mai am numele puiului la semnatura ca inca nu ne-am hotarat 100% care va fi numele . Mai avem 3 luni...

Cristiana, sa pui poza cand e gata comoda..

Aventura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

cristiana70, chestia cu gratiile la patutz e mai mult pentru parinti, nu pentru bebe - ca sa se asigure mami si tati ca bebe nu o sterge englezeste din patutz si ca nu se trezesc cu el in sufragerie la ora 2 noaptea cand ei il cred adormit si... se uita la filme teoretic, ar fi suficient ca patutul sa fie pozitionat mai jos, mai aproape de podea, si langa el, pe podea, sa fie pusa o salteluta subtire. Cartea mi se pare foarte interesanta, desigur sunt pe acolo si lucruri cu care nu sunt de acord, dar in mare cred ca e cea mai ok.

marinar, ce somn de frumusete? e somn de "pe-apucatelea", in functie de cum ma lasa zgatia asta mica din burtica sa dorm sau ma trezeste.

Mai, terminati cu aia ca daca dormi bine noaptea o sa doarma mormolocul frumusel si o sa fie cuminte si daca nu dormi bine o sa-ti scoata peri albi, ca nu ma mai joc! Eu sper sa se zbantzuie acum si sa doarma atunci, ca altfel vi-l aduc in vizita astora care ziceti ca dormiti asa bine si vi-l las pana ii trec colicii, sa stii! Si ii iau pe ai vostri, ca-s cuminti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MESSA, pai nu ma refeream atat la gratii, cat la protecttile acelea din burete, invelite cu material, puse in jurul patului.

Ajutati-ma, va rog, ma doare capul de azi-noapte, am voie sa iau ceva? Unde e CLEOPICIU, am studiat lista ei dar n-am gasit analgezice.

Sigur ca pun poze, AVENTURA, trebuie sa-mi pozez si burta, sa vezi ca nu esti singura pe lume!

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput