Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
aelita spune:
Aventura,ce frumoasa esti! si fetita!si burtica!
anis,hai ca mai e un pic pana miercuri,si te linistesti!
oana,eu si cu fulgii aia cam pun pe mine! ca inainte nu mancam atatia,sau deloc,si acum la fel,nu imi ajung! nu stiu ce scrie pe ei,dar te cam ingrasi de la ei.ori reduci portia,ori doar laptele
.Imi pare rau ca trebuie sa treci la dieta,cred ca e greu ,dar apoi te obisnuiesti.
mie nu mise pare ca ai pus mult,dar medicul stie mai bine,in functie de sanatatea ta.
gabriela,am vazut filmultetele cu bebitza in burtica,e bestiala cum loveste cu picioarele!!!
oana bucur,si eu m-am destrabalat ieri cu cateva degete de vin roshu,si mi-am revenit ca prin minune!
mihacarm,e vorba de un surplus de 12 kile.,intre bebe,lichid,etc etc.
lasa,nu mai citi pe nicaieri..e o tragedie,vreo doua..dar stai linistita..
alinuk,bai ai facut foarte bine ! esti de apreciat pt ca ai scris acolo,la fete.e clar ca acum sunt speriate,dupa bucuria imensa de a veni pe lume 15 copilasi pana acum..acum sunt toate triste,e normal..
moaaaaaaaaama ANIS,CE SEXOASAAAAA!!!
Si pe Ingrid daca nu o mananc eu cu ochisori ,cu fulgi cu tot,biine!! e scumpa de ma topesc dupa ea!
32+
mihacarm2002 spune:
aelita, prea tarziu. Am citit si m-am deprimat teribil. Dar am spus ca mergem cu Dumnezeu inainte. Nu putem decat sa ne rugam si sa speram ca totul va fi ok.
M-a impresionat poate si din cauza ca e constanteanca de-a mea iar dr e unul dintre cei mai buni din Cta!
Legat de kg (parca nici nu mai imi pasa) dupa nastere te esti mai usoara cu 12 kg? Eu calculasem max.6
Ma duca sa prind 2 h de somn!
Mihaela 26+ 
Catalina spune:
Neata fetele,
Ce faceti? Banuiesc ca nu ati facut ochi la ora asta. Io m-am trezit acum vreo ora si am spalat neshte vase, am mancat, acu beau o cafea.
Toata noaptea mi-am visat puiul, acuma imi e asa un dor de el, mi-ar fi placut sa mai dorm sa il mai visez. Nascusem super usor si apoi il tineam in bratze dar era deja marisor. Si chiar si in vis simteam in suflet frica aceea ca cineva ar putea sa mi-l ia. Clar, m-au zguduit si pe mine serios povestile fetelor de la noi-dec. Mi-au aratat inca o data ca sunt atat de mult lucruri pe care nu le putem influenta cu nimic, cat de mici suntem si la mila lui Dumnezeu ... .
Sper sa avem cu toate o zi buna si sa auzim numai de bine.
Oana, iti doresc rabdare multa si sarcina la termen. Sa ai grija de tine si de putza.
Va pup mult,
Cata 31+
ALINATXA spune:
Vad ca se circula pe la gravidute insomniile ca sa zic asha.Ufffff nashpa rau.Eu m-am culcat pe la 3 chiar 3.30 si iata ca la 7 fara un sfert eram in picioare.Am baut si un kg cred de ceai de tei si sufletu ca tot haotica sunt.
Si eu sper la o zii buna si nu numai.Sper la inca 3 luni de acum incolo bune.Sau ma rog atata cat mai dureaza sa nastem toate cu bine si usor.
25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Daconst spune:
Neatza buna la burtici!
Eu stau tare bine cu somnul...adica dorm neintoarsa.La 10 seara pic de somn si la 6-7 is drepti.In rest nu ma pot plinge.Sa nu ma luati la bataie.![]()
Shine,La multi ani fericiti!
Anis,tare sexoasa esti...imi place cum arati.
Alinuk,multumim ca ai scris in numele nostru ca eu una nu ma pricep deloc la vorbe in situatiile astea desi mi se rupe inima cind citesc.
Oana,felicitari pentru putza...nu stiu de ce ma gindeam eu ca e fetita.Te-ai gindit la nume?La noi pina acum s-a schimbat de vreo 3 ori.Deocamdata am ajuns la Paul sau Leon,dar mai e vreme sa ne sucim.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+ 
cristiana70 spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani 
SHINE! Sa fii sanatoasa, si tu si bebe, sa ai nastere usoara!
AVENTURA, dar sa nu crezi ca am lasat-o balta, aseara am cumparat blaturile pentru comoda, din lemn natur, trebuia acum sa-i facem piciorusele fiindca o vreau cu mai multe raftulete, iar tati are tema de proiectare si executie. Tare mandru e, am luat si vopsea sa fie albastra ca patutul. Iar cand n-o mai trebui la infasat o fi buna la altceva, de exemplu pentru jucarii.
ADELA, azi trebuie sa sun in Timi, am comandat niste discuri de polizor mai deosebite, cand merg dupa ele punem si de intalneala, unde vrei tu. Trimite-mi te rog pe PM un numar de telefon, si sa vezi de n-o luam inaintea fetelor de la capitala. Cu ALINA.A, chiar asa, ce se intampla?
MESSA, ai citit si tu cartea? Am cam ramas uimita cate informatii sunt acolo, mi-a fost recomandata drept una dintre cele mai "sanatoase" lucrari de gen. De exemplu, cand vine vorba de patuturi, scrie ca sunt inutile protectiile alea laterale dupa care noi ne dam in vant, fiindca: 1-obtureaza vizibilitatea bebelasului 2-poate sa se catere pe ele 3-pot sa-l sufoce. Acum chiar stau pe ganduri daca sa le mai fac sau ba.
DACONST, tare ma bucur ca esti bine, nu te mai juca cu greutatile. Uite, iti promit ca nici eu nu mai fac prostii.
cristiana 26+
David Cristian
criss68 spune:
am vazut ca ati fost si azi noapte cateva de planton! Si eu m-am trezit pe la 4, v-am citit, am mai vazut poze, dar nu am avut rabdare sa scriu nimic. Am niste dureri groaznice de reumatism (din astea am mai avut), dar durerea de la un san ma omoara. Si in afara de paracetamol nici nu m-am riscat sa iau nimic. 
Iar acum e musai sa ies.
Sa aveti o zi buna
criss
29+ cu 
cristiana70 spune:
DACONST, ma bucur ca mai doarme cineva asa ca si mine
, in afara pauzei de pipi obligatorii, dorm ca un urs, la zece seara ma apuca moleseala, ma cuibaresc in pat, mai fac un rebus (sa iasa bebe destept ca ma-sa!), si-apoi mi se rupe filmul.
cristiana 26+
David Cristian
maria72 spune:
Neatza burtici!
Abia am timp sa va citesc ca sunteti tare harnice.
Am si eu o intrebare pentru toate: Cat timp mai luati utrogestan?(care ati luat) Eu sunt in saptamana 28 si inca mi-a mai dat 60 capsule (adica inca o luna)
Aelita, mai, de unde ai luat patutul si cat ai dat pe el? Ca eu nu gasesc decat niste porcarii chinezesti la 7 mil si nu sunt bune decat pana la 5-6 luni, maxim.
Va doresc o zi buna si ma apuc sa recuperez cu cititul!

, dar......nu inteleg nimic