Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sa inteleg ca din regnul balenutzelor se desprinde clar o specie???
cea balenuztelor somnoroase....care dorm neintoarse???...ma inscriu si aici si candidez la fonctiunea de balenutza motzata cu somnul cat casa

pup si zi buna!!!

Alinuk 27+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna dimineata !!!
vorbaretelor!!! scriti - am inebunit tot sa citesc din urma!!!
raspunsuri:
Daconst - draga nu o sa ma mir chiar deloc ca o sa am copil neastamparat - si asa o sa-l am!!! Ca dupa cum se zbenguie in burta e sigur!!! Dar de ce ma mir - e ca ma-sa!!!

Marinar sa stii ca chiar eri am fost eroica de nu am mancat toata ziua - dar nu am mancat ca nu aveam ce ca nu am adus si de plecat nu am avut timp - deci.... dar sa stii ca e bine din cand in cand sa te mai opresti din ritmul inebunit cu mancarea!!! Nu scade din curu lu aia mica - stai linistita!!! In schimb seara am facut comanda la chinezesc si mi-am luat la pachet pui fasii cu bambus si nu mai stiu ce si cu orez cu legume - e o nebunie!!! cam iute - dar ce mai conta - aaa si azi de dimineata am facut analize la pipi si sange - i-a sa vezi ce bune iese cred ca dupa mancarea de aseara !!!!

Alinus 25 dormi fata pe spate ca nu se intampla nimic!!! Atunci cand nu se oxigeneaza uterul (ca despre asta e vorba atunci cand dormi pe spate) ti se face rau, te ia cu transpiratie, cu ameteala, stare aproape de lesin!!! Asa am patit eu odata si mi-a explicat dr. ! Dar atata timp cat tu te simti bine inseamna ca inca nu ai ajuns la faza de neoxigenare!!!

a apropo de somn - hai ca am dormit tun, acum ca al nostru e plecat si santem acasa singure - fete mari!!! Am privit noul episod la Lombarzilor, 8 la B1tv (e misto filmul - familii din ziua de azi) si apoi nanica, la 10 deja eram pe alta lume dar am primit SMS de la o prietena sa dau la Otv unde normal scandal mare cu Prigoana si doamna lui, cu amanta (Stralucirea sau nu stiu cum o chiama - un nume de tigani)- dar nu am rezistat mult asa ca dupa un sfert de ora deja dusa!!!

sa va purtati bine azi si sa nu exagerati!!! (cu mancarea normal)

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Buna dimineata !!!
vorbaretelor!!! scriti - am inebunit tot sa citesc din urma!!!
raspunsuri:
Daconst - draga nu o sa ma mir chiar deloc ca o sa am copil neastamparat - si asa o sa-l am!!! Ca dupa cum se zbenguie in burta e sigur!!! Dar de ce ma mir - e ca ma-sa!!!

Marinar sa stii ca chiar eri am fost eroica de nu am mancat toata ziua - dar nu am mancat ca nu aveam ce ca nu am adus si de plecat nu am avut timp - deci.... dar sa stii ca e bine din cand in cand sa te mai opresti din ritmul inebunit cu mancarea!!! Nu scade din curu lu aia mica - stai linistita!!! In schimb seara am facut comanda la chinezesc si mi-am luat la pachet pui fasii cu bambus si nu mai stiu ce si cu orez cu legume - e o nebunie!!! cam iute - dar ce mai conta - aaa si azi de dimineata am facut analize la pipi si sange - i-a sa vezi ce bune iese cred ca dupa mancarea de aseara !!!!

Alinus 25 dormi fata pe spate ca nu se intampla nimic!!! Atunci cand nu se oxigeneaza uterul (ca despre asta e vorba atunci cand dormi pe spate) ti se face rau, te ia cu transpiratie, cu ameteala, stare aproape de lesin!!! Asa am patit eu odata si mi-a explicat dr. ! Dar atata timp cat tu te simti bine inseamna ca inca nu ai ajuns la faza de neoxigenare!!!

a apropo de somn - hai ca am dormit tun, acum ca al nostru e plecat si santem acasa singure - fete mari!!! Am privit noul episod la Lombarzilor, 8 la B1tv (e misto filmul - familii din ziua de azi) si apoi nanica, la 10 deja eram pe alta lume dar am primit SMS de la o prietena sa dau la Otv unde normal scandal mare cu Prigoana si doamna lui, cu amanta (Stralucirea sau nu stiu cum o chiama - un nume de tigani)- dar nu am rezistat mult asa ca dupa un sfert de ora deja dusa!!!

sa va purtati bine azi si sa nu exagerati!!! (cu mancarea normal)

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 29 sapt si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

buna dimineata fetelor!
nu merge nimeni la cursuri pt. gravide? n-am citit nimic si m-as duce sa invat ceva!
de kg nu mai scriu, am 12kg[papica la 27 saptamani, dar ma simt ok.

Urez "LA MULTI ANI CU SANATATE SI BEBELUSI FRUMOSI" Mihaelelor si Gabrielelor!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Liuda draga m-ai linistit. Deci e ok, pot dormi pe spate. Merci de raspuns.

Mediterana nu cumva maine e Sf. Mihail si Gavril? Ca am intrebat si eu la servici si fetele mi-au spus ca e maine.

Alina25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Cristiana, baga si tu o cafea, durerile de cap sunt de regula de la scaderea de tensiune... Si io am rar..

Am pus si eu datele de contact in adresa comuna de e-mail, am pus si telefonul mobil al sotului just in case..cand o sa nasc poate nu raspund..

Aventura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

neata burticoaselor
Shine La MultiAni!sa-ti dea DD sanatate multa tie si lui bebe, si fericire..
fetelor eu stiu ca maine e Mihail Si Gavril ca de am si de unu si de altu in casa, barbata-meu (MIhai) are un frate geaman (gabriel) deci e cla r ca stiu.

Anis sunteti niste frumuseti, iar Ingrid o scumpete.

in alta ordine de idei, se mai trezeste cineva dimineata cu durere de bazin si am inpresia ca trage cineva de el in toate partile si inghinal de parca a-si fi stat toata noaptea cracita, da eu sunt fffte cuminte .

va pupam dulce

nadiutapm 25+
http://new.photos.yahoo.com/petcov_nadia/album/576460762331226805

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Va pup burticute si scuzati-mi absenta!!!!De fapt nimeni nu a intrebat de mine....
Sambata la 3.30 dimineata am avut o surpriza...mi-a venit sotul acasa pe neasteptate si tocmai de aceea nu am putut intra decat astazi.A plecat ieri dimineata insa cu avionul de 6.oo.Si acum suntem tot singureiMaine este ziua noastra (ne chema Mihai si Gabreiela) si ma enerveaza la culme ca nu a putut sat si el ca tare nu am chef de musafiri sa stau in picioarele lor si mi-e si tare lene sa ma duc in oras sa cumpar d-ale gurii ca sa ii servesc!!!
Ca pt mine cel mai important e stu si bineinteles bb.Daca sunt cu ei nu mai am nevoie de nimeni!!!!Cat ati mai putut scrie!!!!Dar v-am citit pe toate!!!
Mihacarm, nu stiu daca am reusit sa iti multumesc pt mail si sfaturi
Catalina eu am 1,66 si in prezent 68 de kg;am plecat de la 55-54kg.Sotul a fost mai uimit de burdihan decat de suncile mele pe care cred ca mi le estompeaza burdihanul.Cat despre dormit cred ca am un somn ok ma trezesc o data pe noapte pe la 3,4,5 sau 6 ma duc sau nu la baie,sau pap o banana siu adorm la loc.
la capitolul alunite.Am una pe spate langa omoplatr care ma jeneaza tare daca port sutien a crescut in 2 luni pe perioada sarcinii este rosie si mare,urata!!!
la intalnire nu stiu daca pot ajunge ca nu are cine sa ma duca,daca merge cineva din Pitesti poate ma ia si pe mine!!!
Salina pe burtica,ce face bb tau?mai avem putin si...gata la scutece
Amaya felicitari pentru bebelica ,parca tu ne dadeai acel program cu calculul greutatii in functie de datele de la eco?le-am trimis si eu ca nu m-am descurcat cu calculatorul dar nu m-a ajutat nimeni!!!
Va pupic acum si ne auzim mai pe seara!!!
32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna dimineata
am inceput programu de concediu ma culc tarziu si ma trezesc tarziu si e atat de bine
maria72 eu am luat la inceput utrogestan pana prin sapt 15 parca si am mai luat acum vreo doua saptamani cand am avut contractiile dureroase acum nu mai iau

ylilimic bine ai revenit ma bucur ca esti bine chiar ma intrebam unde ai disparut

oanabucur si eu sunt ( sau ar trebui sa fiu ) la regim si am intrebet medicul daca am voie cereale cu lapte ca nu am de gand sa renunt la cini-mini si mi-a zis ca am voie dimineata la micul dejun

alinus eu ma pun sa dorm pe o parte dar ma trezesc tot pe spate si sotu zice ca dorm numai pe spate ( si cica mai si sforai de numa )

cristiana daca nu merge cu cafeaua cred ca poti lua un paracetamol dar incearca intai cafeaua

azi mergem la plimbare cu o prietena sper sa nu ploua ca e tare urat afara ; maine am programare la doctor abia astept sa vad cat a mai crescut bebelina

pusi 30+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Shine La multi ani!!! Sa-ti dea Dumnezeu un an precum ti l-ai dori...sa-l savurezi cu zambetul pe buze.

Buna dimineata, fetelor. Mi-am terminat si eu ritualul cu actimelul,cafeaua si mersul la toaleta...bineinteles ca am binevoit sa ma si cantaresc si ma simt multumita ca in ultimele 2 saptamani practic am stagnat la kg (in timp ce bebe a crescut ciar binisor). Asta e bine...sper sa o pot tine tot asa.
Aelita in general nu este o crestere mare in kg cea pe care o am eu...insa este mare ptr situatia in care noi trebuie sa depunem eforturi sa ne apropiem cat mai mult de termen.
Maria eu am luat utrogestan pe cale vaginala doar incepand cu luna 4 de cand au inceput problemele si de vreo 2 saptamani iau cu o pilula in plus fata de pana acum (adica 3 pe zi)...si probabil ca o sa iau pana la "livrare". Cu toata oroarea mea de pastile in timpul sarcinii (oricum am ajuns sa iau o gramada...asta este) la utrogestan nu am retineri datorita continutului (ulei de arahide si lecitina din soia)...nu-mi suna deloc periculos.
Mai degraba mi-as face probleme ptr gynipral pe care il iau la 4 ore de vreo 2 luni si continui tot asa...
Asadar...e la latitudinea doctorului...
Daconst la nume am fost destul de ...intarziati. Eu aveam de multa vreme numai nume de fetitza iar nume de baieti nu gasisem macar unul care sa-mi placa. Cu putin timp inainte de a afla sexul bebelului am citit pe undeva numele de Teodor si mi-a sclipit ptr prima data altfel (desi cunosateam persone cu numele asta care mi-au displacut). De atunci am mai luat vag in considerare Tudor (prea scurt ca si numele de familie si rimeaza cu el), Eduard( prea gingas totusi ptr un baiat), Mihnea (prea rigid si deloc slefuit) si Robert (la care oricat am asteptat n-am simtit nici o sclipire). Asa ca am revenit treptat la prima varianta in ideea ca daca tot astept un semn din partea lui putza poate ca l-am neglijat si el si l-a ales de la inceput. Asadar daca nu intervine ceva nou va ramane Teodor.
Amaya nici nu ma mira sa vad ca tu ai ales varianta feminina a numelui ...la h m-am gandit si am renuntat caci poate creea greseli in acte pe mai tarziu...si stiu din experienta cum este cu micile greseli ptr care alergi de nebun. Daaar h-ul suna si arata bine acolo.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

28+

Mergi la inceput