FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna seara fetelor!
am tot intrat sa va citesc dar nu am scris la fiv, de fapt n-am mai scris demult nici la alt subiect.
cred ca fiv-ul ma asteapta si pe mine si devin din ce in ce mai interesata de acest subiect, chiar daca mi se pare deocamdata foarte greu de infaptuit si din punct de vedere financiar.
am citit lista aceea cu ce trebuie sa faci sau nu dupa ET. m-a mirat f tare faza cu indulcitorii. de ce sa nu bei light sau cafea cu indulcitor? eu beau zilnic cu indulcitor...e posibil sa dauneze fertilitatii? daca da...ma speriati. beau de ceva ani asa...cafeaua. of...
liana sper din tot sufletul sa ma ajuti cu niste sfaturi...nu stiu daca te-ai programat, sau unde, dar o sa-mi fac timp sa intru mai des sa vorbesc cu voi. am avut o perioada grea cu tata, din pacate s-a stins...:((
va pup si va tin pumnii!
aaaaaaaaaa, sunt multe reusite la unguri?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis primit..notat..si asa cum ti'am spus o sa te sun si eu..
danotino imi pare sincer rau pentru tatal tau..
eu te ajut cu mare placere..cu tot ceea ce vrei..mi'ar fi placut sa ne intalnim in alata parte nu aici..dar daca asta e mama..nu avem ce face..stii cum zic io..capuu sus si inainteee..
eu am ales in final ungurii..pentru ca sunt corecti si pentru ca au multe reusite...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Liana iti tin pumnii ! Vad ca sunteti multe care veti primi de la Mos Craciun un sau ! Doamne ajuta
Pis tu cum de n-ai luat AC ? Am si eu analizele hormonale si medicii mi-au zis ca-s bune... Cine stie... Ce-as vrea sa scap si eu de AC !
Mirabela mersi frumos pt site ! Chiar m-am uitat si am ramas surprinsa de conditiile pe care le ofera. Tu ti-ai facut greu rezervare ? Eu vreau pt saptamana urmatoare.
Pussi am intrat pe mai multe site-uri romanesti si n-am gasit nici unul in care ananasul e nerecomandat in perioada sarcinii, in schimb am gasit mai multe care recomandau branza tare in loc de cea moale ...
Va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata!!!

sunt suparata, m-am ingrasat 5 kg de cand m-am lasta de tigari si nu stiu ce sa fac... sa tin cura de slabire??? nu am tinut in viata mea si nu stiu daca e momentul pentru mine, poate m-am ingrasat si de la AC si mai iau si Elevit.. dar daca o continui in ritmul asta o sa pun 10kg inainte de ET si nu ma mai incap hainele... cat o sa fiu in sarcina???? nu stiu ce sa fac

ioana eu l-am intrebat pe dr. daca are un regim alimentar pe perioada dupa Et si mi-a zis doar o alimentatie sanatoasa... asa ca nu stiu ce sa cred despre ananas Tu cand mergi?? si in legatura cu Ac eu stiu ca Zadori le da celor care au pana in jur de 35 de ani... peste nu. In schimb Krisan are alta schema de tratment si in general nu da AC...

Pis, Liana ep mine de ce ma excludeti din scimbul vostru dwe nr. de tel.???

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Liana am primit si eu PM tau si l-am notat in agenda...sigur ai sa ma gasesti la sfarsitul lui noiembrie la Szeged...dupa calculele mele voi avea punctia cam pe 4-5 decembrie, asta daca totul decurge bine...deci probabil de abia pe 10 voi pleca spre Bucuresti...Mi-ar place foarte mult sa ne cunoastem...
Ioana eu nu am primit AC pentru ca am o varsta destul de mare, 39 ani, si doctorul mi-a explicat ca odata cu varsta ovarele lucreaza mai lent si nu vrea sa le mai inhibe dar avand si analize hormonale bune .
Pussi iti trimit pe PM numarul de telefon...si te rog nu tine cura de slabire inainte de procedura ...lasa organismul sa fie destins ...si ce daca te-ai ingrasat , oricum ai sa te mai ingrasi de la sarcina si ai sa rezolvi treaba asta dupa nastere...

Crinuta sunt in posesia a 11 seringi si ghici ce culaore are acul...maro...

Fetelor ma duc sa ma programez pentru EKG...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

felicitari andicu, ma bucur pt.tine din toata inima, eu chiar daca nu am mai scris v-am urmarit mesajele, in ianuarie la sfarsitul lunii, pe 30 ian., mai concret ca este si ziua mea, incerc sa-mi fac si eu o programare, din motive financiare nu am mers pana acum si poate ca m-a descurajat si rezultatele verisoarei mele, care dupa cum v-am spus dupa o stimulare destul de puternica i a- ajuns la maturitate doar un ovul, desi are 26 ani, va pup si succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ce faceti dragutelor???? sunteti toate la Szeged?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

nu-mi raspunde nimeni la faza cu indulcitorii?
liana, asta e "norocul nostru". eu nu cred c-o sa ajung anul asta la szeged, poate in primavara...din motive financiare. dar sunt prevazatoare si vreau sa strang date, impresii si sa ma bucur de reusitele voastre.liana poate imi trimiti un pm cu nr tau de tel si te sun de la serviciu. :)
n-am citit chiar tot la fiv, sunt multe reusite recent la szeged?
va pup si va doresc o seara placuta!
please , sa-mi raspundeti!

danotino

Mergi la inceput

danotino la faza cu indulcitorii nu stiu. Referitor la Szeged: si eu am studiat problema 8 luni pana m-am hotarat sa-mi fac programare.. si apoi restul, asa ca .... ai tot timpul... In legatura cu reusitele... aici nu stiu exact cate fete suntem, cate scriem , cate ne citesc si nu sriu... se informeaza doar... ce pot sa-ti spun clar e ca 70% din clientela celor de la clinica din Szeged sunt romani... te miri de unde...si care au ajuns acolo ca "au auzit ca acolo sunt sansele cele mai mari"... cred ca fiecare in parte are sansa lui , mai mare sau mai mica.... dar acolo esti tratat de niste Oameni care stiu ce fac... si care isi dau toata silinta sa-si faca treaba cat mai bine si tu ca si client sau pacient sa pleci multumit sau in cazul nereusitei sa te intorci tot la ei pentru o noua incercare avand convingerea ca s-a facut totul cu maxim de profesionalism si tot ce s-a puput in coceperea acelui BEBE pe care il asteptam toate..

PUSSI

Mergi la inceput

Pis ti-am trimis PM

Lachi am trimis pe altii la Szeged... maine seara iti spun ce si cum

PUSSI

Mergi la inceput