FIV in Ungaria 4

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis nu prea am reusit sa intru pe forum azi si ieri ca mi-a mers rau internetul. Acum parca incepe sa mearga bine, dar sa vedem.... Nu stiu ce sa zic cu acele nedetasabile, eu sunt "obsedata" sa schimb acul cu care am tras medicamentul cu cel cu care imi injectez. Poate vei gasi ace potrivite in Ungaria, daca nu gasesti nici cum aici. Cand vrei sa ma intrebi cu injectiile, linistita
Liana AC se iau unul pe zi. Le-am luat dimineata. (Eu am luat din ziua 3 pentru ca asa mi-a spus dr..) Bafta!
Ioana ma bucur ca s-a rezolvat cu programarea.
pentru toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Pis nu te mai agita cu acele, mie mi-au dat de la clinica si ace si seringi pe suprefact si erau ace si in farmacie, seringile nu erau asa bine gradate..Daca tot stai la Szeged poti sa mergi la clinica sa-ti faca injectiile, eu cred ca sunt dragute si au sa-ti faca Cand pleci???

Liana eu am luat din a doua zi de CM ca si tine, cate 1/zi, si... am mers in a 10 zi de CM la control... eu o sa iau in final 18 pastile de AC( am citit pe foaia de tratament ca se dau intre 18 si 28)..

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Liana eu nu am luat nicioadata AC...dar dintre fetele care au luat...stiu ca incep in a 2 sau a 3zi de CM si o pastiluta de zi...ce-tie si cu ziua asta 2 eu incep tratamentul in ziua 2 de CM...

Crinuta

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

crinuta ..pussi va multumesc..asa o sa fac acum astept sa vina,,

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Pussilina sigur am sa merg la clinica sa-mi faca injectiile dar duminica nu este program si trebuie sa ma descurc singurica...cu a mea manuta...
Voi pleca spre Timisoara in prima zi de CM, cred ca va fi 21-22 noiembrie, pentru ca in a 2zi CM trebuie sa fiu la clinica...

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

pis poate te opresti la un ceai in Tm pe liana nu pot sa o conving, dar ajunge ea pe aici si sau poate prefera .

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis multumesc..drum bun si multa bafta!!!apropo???tel vei avea? poti sa mi'l dai ca eu te sun..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

Un fulg pentru seara de Craciun

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Pis ai tot ce-ti trebuie acolola pensiune, nu trebuie sa iei nimic.

Mirabela 11

Mergi la inceput

Liana da am telefonul cu mine si am si roaming ...iti trimit pe PM numarul de telefon si daca vrei trimite-l si tu pe al tau ca sa te sun eu...sa nu platesti tu...

Pis

Mergi la inceput

Mirabela multumesc mult ...am si asa destul de multe bagaje ...

Pis

Mergi la inceput