FIV in Ungaria 4
Raspunsuri - Pagina 20
crinuta71 spune:
Pis ma bucur ca ti-ai gasit ace.
Lachi sunt si eu prin zona. Tu cum mai esti? Ti-am tinut pumnii azi si am sa ii tin in continuare.
pentru toate
poze
ioana78 spune:
Danotino dupa ploaie apare si soarele ! Imi pare rau pt tine, important e sa fii puternica si sa mergi mai departe ! Daca esti hotarata sa mergi la Szeged n-o sa-ti para rau !
Pussi in legatura cu kg in plus ... incearca sa nu mananci dupa ora 18, bea multa apa si mananca seara fructe daca te prinde foamea ! Eu plec in 20 nov ca pe 21 am prima consultatie .
Pis eu am 28 de ani, se pare ca n-am sanse sa scap de AC. Tare-as vrea sa ma vad repede cu un ... Dar eu sunt fetita cuminte si am sa fac tot ce-mi spune dr. Azi ne-am rezervat camera la acea pensiune amintita de Mirabela.
Voi ce ati discutat la prima intalnire cu dr ? Ati reusit sa va faceti si analize acolo ? Noi mergem doar cu cele pe care le-am facut pana acum, asa ne-a zis dr.
Va pupicesc
pussi spune:
Ioana mie mi-a facut eco... si am povestit istoricul nostru.... daca cauti prin 22.10 vezi in detaliu ce am simtit eu la prima vizita..
PUSSI
Kariris spune:
ei...asa mai merge. Au aparut fetele mele dragi.
Pussi e OK. Crinutza am fost azi la eco si a fost ok, de maine intru pe jumatate de fiola de diphereline si seara 5 menogon. Lunea urmatoare merg iar la eco. Sper sa fie bine. si sper ca si la voi toate sa fie bine sa se indeplineasca odata marea dorinta si sa fim mamici!
Pis spune:
Am inteles ca Lachi imparte pupici norocosi...poti sa trimiti si la Szeged ...?
Crinuta inca mai caut seringi
Ioana la prima intalnire, de altfel si singura, ne-am dus cu tot dosarul de analize recente si toata procedura si de la primul FIV din Romania...s-a uitat peste tot , a facut si eco..am discutat...si mi-a spus in mare cum are sa fie protocolul la ei...
Cum ti-ai facut rezervarea prin e-mail sau telefon ?
Pussi am notat in agenda ...sigur ne vom intalni
Liana ce faci ?
Pis
Kariris spune:
da mai Pis impart pupici norocosi, ai auzit bine, doar ca ii distribui personal ma deplasez la fata locului si ii aplic pe obrajori
inca mai cauti seringi? vrei sa iti fac eu rost? ca mi-am facut pile la o farmacie.