FIV in Ungaria 4
Raspunsuri - Pagina 13
ioana78 spune:
Zori
Multumesc mult fetelor ! M-am linistit
Crinuta am primit amandoua mesajele ! Tu l-ai primit pe al meu ?
Pis spune:
Crinuta aici sunt...caut ace pentru injectiile subcutanate...tu mi-ai spus aprox.1cm...astia imi dadeau de 1,5cm...deci mai caut...Vreau sa descarc filmuletele de "facut" injectii si dupa asta sa testez in week-end...
Pe masura ce se apropie plecarea...ma cuprind emotiile...dar ce sa fac...
Liana sper ca esti bine
Pussi multa bafta maine la dr.Z. sa vii numai cu vesti bune...
A stat cineva la pensiunea aceea din Szeged...are cineva mai multe informatii...mi-ar fi de real folos pentru ca eu am sa stau o perioada la Szeged si dupa aceea ne "mutam" la Timisoara.
la toate fetele...
A...Andicule felicitari pentru bebit...cred ca te-ai mai linistit acum...
Pis
crinuta71 spune:
Pis uite ce scrie pe ambalajul acului, ca sa stii cum sa ceri: 0,45x16 mm. Acul are capatul maro. Sper sa te ajute ce ti-am scris.
Mai scrie: 26G 5/8.
poze
Avalon spune:
Mirabela, scuze eu am inteles ca s-au descoperit probleme cu tiroida la analize cand ai spus de implicatia acestora in reactia organismului de respingere a embrionilor. Eu am facut analizele pt tiroida si sunt in limite normale (TSH si T3). Daca afli si punctul de vedere al doctorilor de la Szeged vis-a-vis de acest aspect, te rog sa ma tii la curent, poate sunt si alte analize specifice de care nu stiu inca. Iti doresc sa gasesti cat mai curand explicatia pentru nereusita.
Cornelianeli, cariotipul l-am facut si e ok, precum si TSH-ul care e la fel ok. Tu urmeaza sa faci primul FIV? Ma mir ca ti s-a cerut analiza cariotipului, asta se face numai cand exista suspiciuni serioase, eu am facut-o din proprie initiativa acum 2 ani cand am pierdut o sarcina.
MRL spune:
Zori, daca la noi nu se gaseste progesteron injectabil este bine venit si Gravibinonul, mai ales pt fetele cu deficit de progesteron. Oricum voi dicuta pe aceasta tema cu dr. sa ii aflu opinia si ce pot folosi dupa ET dar sa fie injectabil (pe langa utrogestan).
Fetelor, sa veniti acasa cu bebici la purtator. Va tin pumnii si MULT NOROC!
Liana30 spune:
e super bineeeeeee!!! incep AC uraaa!!
Va multumesc la toate!!mi'au prins binee pumnii vostrii
Cu intarziere spun si eu "La multi ani!!" andicu,,Mika..si tuturor sarbatoritelor!!
legaturoooooo sunt aci si pumnii mei stau stransiii!!stransiiii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"