Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bravo, fetelor, va invidiez ca dormiti, numai eu fac pe bufnita!
am de cateva zile 2 scarboase de muste care nu vor sa plece sub nici o forma, si de cand cu inundatia si cu mutat + zugravit nu mai am pliciul. nenorocitele astea nu imi dau pace, si intr-un final o sa le trantesc un ziar in cap de le fac terci!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!
am venit si eu la .

oare ce face Lorym? a nascut?

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

carla2005, eu ma gandesc sa fac epidurala. pe 14 merg la control, si atunci voi vorbi cu doctorul.

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata

cris imi pare rau ca te am pacalit dar se pare ca de cateva zile reusesc sa dorm. mult. si bine. azi pana pe la 8jumate...cred ca ma pregatesc pt cele cateva luni de nesomn care vor urma.

voiam sa va mai intreb ceva dar se pare ca e prea dimineata pt mine ca sa mi aduc aminte...

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, !!!

Ne-am trezit si noi dupa ce, de vreo saptamna, dormim foarte bine, nici macar la baie nu mergem noaptea......

In legatura cu tema zilei: mie imi place ideea Doniei cu Fulgusori de nov-dec 06, intrucat nasterile au inceput cu primii fulgi de nea cazuti (bine, au fost cateva si inainte)...Asadar, cine se ofera sa tina lista cu voturile??? ??? Pana acum avem asa:
Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Fulgusori de nov dec - 2 voturi
Craciunei si Craciunite de 2006
Globulete de nov dec 06 - 1 vot

Danidani si Lory, continuam sa ne gandim la voi!!!
Aelita, de pe ce meleaguri ne scrii tu?????

Va pupacesc si va doresc o duminica placuta!!!!

Oana 33+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

daca nu am avut cu cine palavragi, m-am bagat in pat, m-am uitat la o ameteala de film, am spalat si vasele, ca era o chiuveta si ceva, am pus la dezghetat pestele si acum o sa il prajesc. de fapt cred ca o sa ii dau trezirea si lui alex, ca am chef de omleta, o sa vrea si el, si nici batuta nu murdaresc vasele de 2 ori! in fond, dupa ora veche era 11 juma! cat sa doarma, pana la 12?!?

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Se pare ca eu bat rcordurile la dormit...nu ma ridic din pat inainte de 10.30!
Pe langa asta zice sotul meu ca sfooorai de nu inchide un oki toata noaptea, ieri mi-a zis sa nu ma mire cand ne vor da vecinii afara din bloc, ca poate doar aia de la parter nu m-au auzit ( noi stam la 4)!

carla2005 36+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna mamicute, burticute si bebelusi.

Nici pe mine nu ma cunoasteti dar va dau o inf. in legatura cu Loredana(Lorym).

Nu a nascut inca puiul mic. Cred ca are nevoie de incurajarile voastre(pt. fetele care au nr. ei de tel.). O sa o mai sun astazi si va spun daca e cu puiul in brate.

Nastere usoara mamicutelor si sa fiti sanatoase si muult laptic. Multa sanatate si bebelusilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Lorym,curaj, mami, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii! De ce dureaza asa de mult la tine? vrea Rianna sa mai stea la caldurica? Oricum, sper sa iti pastrezi optimismul pana la sfarsit,ca nu are cum sa mai fie prea mult.
Danidani74,tu ce mai faci? Unde esti? Inca acasica sau ai plecat deja la spital? Aseara am stat cu telefonul langa cap,doar doar o sa trebuiasca sa sar din pat, sa anunt fetele despre smecheroaica ta Emma.iti urez nastere usoara, daca inca mai ai nevoie de urari din astea, si sa-ti vezi fetita cat mai repede.
Aelita, pe unde umbli, mama?Ma gandeam aseara la tine, cat se secretoasa esti, nu vrei sa ne zici pe unde esti.Macar hai zi-mi si mie,esti aproape de mine sau nu? insa eu cred ca nu prea.....
Mamaana,mersi multp entru sfaturi ,in legatura cu leacurile alea contra tusei.Stiam de siropul ala de ceapa, insa in privinta iasminei,prefera sa-si scuipe plamanii decat sa bea ceva ce nu-i place.
In legatura cu denumirea subiectului de la scutece,mie,una, imi place tare mult "fulgusori de nov-dec 2006".Si mai e draguta tare si aia cu "craciunei si Craciunite de 2006".Apropo,le-am cumparat deja la fete,Iasminei si Georgiei,hainute de Craciunita.Alea ale Georgiei sunt atat de micute,si dulci, si haioase......
Numai bine, gagici! Mai intru eu.... Daca se mai inscrie cineva pentru eveniment,stiti voi la care ma refer, urez numai bine.

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Am sosit acasa cu bine cu printesa mea.Imi dau lacrimile de fericire ca am intrat pe forum sa v iubesc putin.Am vazut noutatile...,proaspetele mamici si le felicit din suflet pe toate.Am nascut pe 1 noiembrie la aproape 12 ore de cid mi s-a rupt apa ,normal cu epidurala...,dar sincer m-am cam chinuit.As dori sa impart impresii despre epidurala cu mamicile care au nascut asa...,pentru ca la mine nu a avut efectul la care ma asteptam si am cam suferit din pricina asta.Acum nu pot sta in fund deloc...pentru ca la nastere mi-au aparut hemoroizi si ma dor ingrozitor...,sint taiata cum era si normal chiar daca m-am dilatat 10...,ma rog...,acum probabil ca nu va mai dura mult si am sa-mi revin complet...,A MERITAT!!!Crinuta mea se mai numeste si Maria si miine am sa va pun poze sa-mi vedeti fetita dragalasa pe care o iubesc enorm,cind am sa pot sta in fund am sa intru mai des sa va sustin si sa va incurajez ca nu este chiar atit de greu pe cit se spune.Mi-e dor de voi tare...mult.Fetita este cumintica,mai scinceste si ea din cind in cind..,maninca si doarme.Este cumintica si ne face fericiti in orice clipa.
Multi pupici voua dragelor.

dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput