Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

haideti sa va dau e o tema de gandire: cum sa ne intitulam dupa ce intram si noi la scutece? sunt acolo copilasi, piersicute, inimioare... ce idei aveti pt noi? eu m-am gandit la mici minuni de nov-dec 06, dar, desigur, lista e abia deschisa...

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

cristina1974 incearca si cu leacuri babesti pentru tuse: eu pe baiatul meu il fac bine cu sare calda pe piept; si mai e si variant ade ceai de ceapa (necuratata de foi) si coji de nuca - nu are gust bun, dar isi face efectul
multa sanatate !!

mamaana 32+ Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu nu sunt prea poeta din fire. copilasii de decembrie pot fi numiti : "cadourile lui mos craciun"

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ha! Si eu ma gandeam de mult la asta!

"Fulgusori de nov-dec 2006"

sau

"Craciunei si Craciunite de 2006"

Hai sa strangem propuneri si apoi sa votam. Ce ziceti? Care sa fie termenul limita pentru propuneri? Sfarsitul lui noiembrie? Mai repede?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

fetelor, va multumesc pt "re-primire"

Bine ati venit acasa, mamici! Multumim pt poze... atudor, le asteptam si pe ale tale... A propos, de ce ti-a facut anestezie generala pana la urma?

Ramsan, era cat pe ce sa te chem la mare la anul de pasti cu mielul pt Serban al meu

Dianocica, ai incercat si la Jolidon? Eu de acolo mi-am luat unul deocamdata, sa vad cum se prezinta situatia... Au doua feluri, unul la 200.000, bumbac 100% dar cu o cusatura pe cupa, si unul la 300 si ceva de mii, nu e bumbac 100%, dar nu are nici o cusatura...

Biberoane, am si eu doar doua deocamdata, si poate n-o fi nevoie... unul l-am primit bonus la sterilizator si e mai mic, si am mai luat eu unul din ala anti-colici de la Chicco...

Azi am mai facut si noi ceva treaba prin casa, pregatiri pe ultima suta de metri... maine mai avem de facut ceva cumparaturi (voi de unde ati luat termometru de camera???)... sa se ocupe si mami de ea... ca mai avem putin si gata!

Am mai pus si poze in albumul comun, dar pe privat, trebuie sa va logati sa le vedeti...

V-am pupat, noapte buna si linistita, si bafta multa Lorym, sa nasti usor!

Lucia38+ si Serban-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

luciaro mie numai cele de la jolidon mi s au parut rentabile, ca am vazut si la 1,5milioane dar am zis ca nu merita. jolidon unirea, victoria, orideea, balcescu, lipscani, mallm si sigur inca 2-3. nu au 80b. aproape saptamanal in fiecare. o sa mor de nervi... oricum mersi

eu chiar ca trag pe dreapta

cris probabil ne auzim dimineata pe la 6

dianocica, 34s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu de la jolidon mi-am cumparat sutiene de alaptat: 85B si 90B. sunt din bumbac 100% si sunt foarte bune. eu le port de cateva luni.

33 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Chris 80 si eu ma intrebam cum o sa ne numim cand mergem la clubul scutecelor! Nu-mi vine nimic in cap ...insa cand m-o lovi inspiratia de vreun titlu va anunt!
Sunt tare calma de cateva zile sper sa ma tina asa pana la nastere si in timpul nasterii, am inceput sa cumpar lucrurile pentru Alex ( Alexandra) sunt tare dragute, le-am spalat si le-am calcat zici ca sunt hainute pentru papusi! Maine instalam si patutul si poate ii facem si niste poze sa vi-l arat!
AAA ba am o problema ...de azi dimineata am cazut ca porcu pe ganduri...sa fac epidurala...sa nu fac epidurala..., m-a cam speriat nasa mea ca sunt durerile mari..eu de fel suport durerea adica nu ma panichez asa usor dar mai stii?!

carla2005 36+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Globulete de noiembrie decembrie 2006? Zic si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata!
nu e chiar 6, dar pe aproape!

eu as zice in felul urmator: cumpara tu trusa de epidurala si ia-o cu tine, vorbeste chiar si cu anestezistul. dupa care, cand incepi sa intri in paine, adica pana pe la vreo 4 cm, o sa te decizi destul de repede daca o vrei sau nu. eu am inteles de la fina mea ca i-a facut-o dupa 4 cm si i-a fost bine dupa, dar pana atunci nu i-a foast moale deloc. alte mamici au nascut fara probleme. teoretic, tinand cont ca o iau oasele la plimbare, ai cam avea nevoie, practic insa nu se stie. paza buna trece primejdia rea, asa c mai bine sa fii pregatita, decat sa vrei si sa nu ai cu ce.

quote:
Originally posted by carla2005

Chris 80 si eu ma intrebam cum o sa ne numim cand mergem la clubul scutecelor! Nu-mi vine nimic in cap ...insa cand m-o lovi inspiratia de vreun titlu va anunt!
Sunt tare calma de cateva zile sper sa ma tina asa pana la nastere si in timpul nasterii, am inceput sa cumpar lucrurile pentru Alex ( Alexandra) sunt tare dragute, le-am spalat si le-am calcat zici ca sunt hainute pentru papusi! Maine instalam si patutul si poate ii facem si niste poze sa vi-l arat!
AAA ba am o problema ...de azi dimineata am cazut ca porcu pe ganduri...sa fac epidurala...sa nu fac epidurala..., m-a cam speriat nasa mea ca sunt durerile mari..eu de fel suport durerea adica nu ma panichez asa usor dar mai stii?!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput