Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 6
danidani74 spune:
Cristina1974 asa voi face
.Deocamdata astept ceva dureri, pt. ca, in afara de contractii BH,n-am nimic
.Am notat nr de tel. si te voi tine la curent.Stii ce e culmea? N-am emotii.Poate ca astept de prea mult timp mom. asta sau poate sunt anormala...![]()
Dana
40+++
Emma
cristina1974 spune:
Inca le mai trag, Mioara, spre rusinea mea,iar acu' parca e mai mult ca la inceput,cand eram mai calma. Acum ma aprind de nervi imediat, si doar saracia de tigara ma mai scoate la capat. Insa stii ce? Ca si la Iasmina, placenta mea e normala,nu a imbatranit prematur de la dumneaei pipa,iar ecograful a aratat intotdeauna ca georgia e mare,bine mersi si ca totul e ok. Oricum, dupa ce nasc,am sa imi aranjez un colt in casa pentru fumatul meu,ca nu am de gand sa tin bebelina in fum. De dormit ,nu o sa doarma cu mine in camera, asa ca nu o sa stea in miros de tutun.Asta e ultima sarcina la mine, ca mi-e de ajuns doi copii,si sper sa ma descurc. Stiu ca nu e bine, cum am mai zis-i si inainte,insa daca sunt pacatoasa si n-am vointa.......
37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
Donia spune:
Danidani, si eu am nascut fetita la 42 de saptamanai si la fel simteam si eu, ca nu mai aveam emotii. E si firesc, cum spuneai si tu, astepti de prea mult timp si iti consumi emotiile, intr-un fel. De unde atat energie sa fii in priza tot timpul?
Probabil si bebeii apreciaza ca ne linistim intr-un final.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
mio75 spune:
Cristina, 2-3 pe zi si la mine merg si nici a mea placenta nu e nici prea batrana si nici prea tanara
. Iar bebe e mare si bine sanatos si-i place acolo de nu mai vrea sa iasa.
Lasa ca le lasam noi cumva candva...
Noapte buna fetelor
.
De maine ma semnez cu Mio 40 + fix fix fix
dianocica spune:
fetelor, eu am tras un pui de somn si se pare ca nu m am saturat. asa ca mai incerc unul. sper sa nu bantui la noapte.
danidani sper ca ala a fost dopul si ca esti pe drumul cel bun. si scurt![]()
mersi pt info cu biberoanele.mi am adus aminte:scutece din finet, la magazinul de la ciuperca 35 000.in caz ca mai intereseaza pe cineva.
dianocica,
34s
m_monique spune:
intr-un final am reusit si eu sa-mi termin treburile si sa vin sa vad ce mai faceti.
ieri nu mi-a mers netul, iar azi am fost harnica. am facut impreuna cu sotul curatenie in casa. am aruncat o multime de lucruri. dupa amiaza a venit si sora mea si m-a ajutat sa fac curat in camara. inca o tura de lucruri aruncate.
in sfarsit simt ca am aer in casa.
33 + cu 
Nunta noastra
Lorym spune:
Buna. Sunt sotul Loredanei. Multumim pentru incurajari/gandurile pozitive. Inca nu s-a intamplat.Membranele s-au fisurat dar contractiile sunt destul de rare shi acum fetele mele stau "linistite" in spital. O perioada o sa respir stress. Lory pshihic sta bine shi vrea sa o vada cat mai repede pe Catrinel.
Numai Bine
Lory
39+ sapt
Catrinel Rianna
m_monique spune:
felicitari pentru proaspetele mamici: Miro, Almo si Mayaione!!
Atudor si adinazot bine ati venit acasa!
33 + cu 
Nunta noastra
doradora spune:
danidani esti pe calea cea buna! felicitari si tinem pumnii!
mio cum adica este capul mobil? nu a inceput inca sa se angajeze? nu s-a pozitionat pe directia care trebuie?
tinem pumnii si pt lorym si pt sotul ei, care nu ne-a zis cum il cheama, sa o vada cat mai curand pe bebelina!
chris
35+
alexandra