Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

pai sa facem inventarul: am unul mic de la sterilizator, unul de 250 ml pe care l-am luat noi ca cica e anticolici, si 3 de 275 aduse de soacra-mea, ca i-au placut, sunt cu animalute de la zoo. am cochetat cu ideea sa luam un set pt nou - nascuti, dar erau micute biberoanele, si am zis ca poti pune mai putin intr-unul mare, si deci, daca e cazul, sa le folosim pe alea mai mari. oricum, chiar daca am lapte, hrana solida tot va fi pasata si exista suzetele cu gaura mare, sa nu o iau chiar de la inceput cu lingurita. plus ca am vazut si biberoane care in loc de suzeta aveau un gen de lingurita, sa fie trecerea mai usoara...

quote:
Originally posted by dianocica

vai, cris, mai bine nu ziceai. de 2 luni caut 80b sutiene de alaptat si nu am gasit nicaieri. absolut orice marime numai asta nu. voi cate biberoane ati luat?asa, pt inceput...

dianocica, 34s

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Aelita,Iasmina tuseste plin,e cu fundul in sus,plange,nu ma mai inteleg cu ea.A dormit un pic la pranz,si de cand s-a trezit,nu o mai recunosc. Stiu ca e naspa cand esti bolnav,si nu-ti mai arde de nimic, insa eu simt ca-mi pierd mintile. Ma duc dintr-o camera in alta, iar ea, dupa mine,plange si plange, iar cand o intreb ce are ,imi spune sa o las in pace.Eu ce sa mai inteleg din asta?
E dragut tare patutul ala al bebelinei tale, ti-am mai zis-o si ti-o mai zic.Stii, oi fi eu cu cateva oi plecate de acasa,da' nici cu tine nu mi-e rusine.
Unde esti? Poate esti aproape de mine, si sunt de la vreme toate chestiile astea........
Danidani74,tu cum mai esti? Stii ca ma gandesc mult la tine, si la cat de rabdatoare esti cu prelungirile..... Eu am luat vreo 10 biberoane, toate de la Avent.Sa nu ma intrebati de ce asa de multe, ca habar nu am sa va zic.....cred ca mi-au placut mie asa cum aratau ele, la gramada....Chiar ca sunt plecata de acasa cu pluta....

37+,Iasmina Timeea si bebe georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dianocica
ma tin tare sa nu ma apuce depresia mai ales cand vad ca toate v ati aranjat....

dianocica, 34s

Stai linistita, la mine nici vorba de aranjat! Mai am de cumparat o gramada, pana acum am doar patut, saltea, asternuturi si o mana de hainute. Si patutul e nedesfacut in beci, il montam cand se mai apropie vremea.
Camera lui bebe o s-o aranjam cand pleaca soacra de la noi, pentru inceput oricum vreau ca bebe sa doarma cu noi in camera.
Deci nu esti singura nepregatita, mai avem inca timp.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Cristina1974.
Ce credeti? Dupa ce am postat ultima oara am avut ceva treaba la baie si... cred ca am inceput sa elimin dopul...doar ca ...nu e asa cum am auzit eu(gelatinos cu eventuale striuri de sange)La mine arata ca un...inceput de menstra. O fi bine...o fi rau...
40+++ Emma

Mergi la inceput

Bravo, Danidani74! Sunt alaturi de tine,iti tin pumnii!
Chiar daca nu e gelatinos,daca e cu sange, eu cred ca-ti vine si tie sorocul.Sa dea Dzeu sa nasti usor si repede.Vezi, daca e sa se intample in seara asta,sa te plimbi la spital, cat esti in travaliu, sa te mentii mobila,gravitatia ajuta sa se scurteze timpul,ma refer la durata travaliului. Uite aici numarul meu de mobil, 07904792352. da-mi un sms, daca poti, sa-mi spui ca ttoul e ok, sa anunt si eu fetele de tine. Doamne,iti tin pumnii, si sa ai curaj,si sa fii tare.Pupici multi si sa o tii cat mai repede pe Emma in brate.Na, ca m-au luat emotiile.
fii tare, Dani! Iar daca ajungi in spital si-ti fac alea figuri, ca nu ai dilatatie suficienta si nu te interneaza, fa-le scandal, ia-te de ele,zi-le ca tu nu pleci acasa, ca te doare.Doar stii ca aici trebuie sa infloresti totul ca sa te bage in seama.

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Buna seara fetele mele !!!!
Eu inca astept, azi am fost la medic la control si ...nimic, acum bebe e inca mai nepregatit. Daca la sapt.38 era deja fixat, azi avea capul mobil iar, asa ca, nu stiu ce facem. Luni iar mergem la control. Nu mai am rabdare.
Pupici fetelor care au venit acasa si multa rabdare
Chiar ma uitam pe la poze: frumosi copii ce vin din odiseea noastra, nu vi se pare?
Mio 39+6d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Cristina, eu ajung la disperare cand Roxana are crize din astea de tuse si nu se mai termina.
Insa iarna trecuta am descoperit un sirop de tuse care mi-a fost recomandat de mai multa lume de pe forum, www.sblglobal.com/stodal.html" target="_blank">Stodal se numeste, este un sirop homeopat. Aici l-am gasit la farmacie fara reteta, se gaseste si in Romania, poate il gasesti si in UK.
La inceput am fost reticenta pentru ca nu inteleg prea bine principiile homeopatiei, insa deja am folosit siropul asta la Roxana de 3 ori si vreau sa-ti spun ca merge. Cand doctorii ridica din umeri si nu au nici solutii, nici explicatii, Stodal isi face treaba. Asa ca iti recomand sa te uiti prin farmacii, eventual intreaba farmacistii, ca la noi siropul asta nu e pe acelasi raft cu alte produse de raceala, ci in zona naturistelor si homeopatelor.
La voi cum e aerul iarna? Ca aici e foarte uscat si ii pun umidificator in camera Roxanei, mai ales cand incepe cu bolile.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Ma gandeam mai inainte la Dandusica: daca incepand de maine dimineata scriu si eu la semnatura 40 + fix fix fix, oare vine si la mine maine?

Mio 39+6d

Mergi la inceput

Donia,stiu cum e sa simti ca iti pierzi mintile din cauza tusei lor.Mai ales noaptea, cand o vad cum se chinuie sa tuseasca,imi vine sa mooorrrrr.Am sa ma uit prin magazinele naturiste, ca ce-i dau eu pentru tuse e frectie la picior de lemn ,cred.Si are deja mai mult de o saptamana de cand tuseste, si nu mai reusesc sa o dreg.Multumesc mult pentru informatie,chiar maine am sa dau o fuga, poate gasesc ceva deschis si reusesc sa o scot la capat intr-un fel.Aici e umezeala multa in aer,si bate si vantul,e nasol iarna. daca ninge,nu se pune nimic, ci se transforma totul in apa imediat.
Multumesc mult inca o data

cristina

Mergi la inceput

Mioara, incearca,mami si tu sa faci ca Dandusa. Poate vrea bebelinul sa iasa,mai stii?
Eu iti tin pumnii, si ma bucur pentru tine. sa fii si tu tare,si curajoasa,si sa mearga totul ca pe roate.
Iar se anunta bebei multi.... Eu nu mai am rabdare,cred ca o foca e mult mai rapida decat mine.Sa ma vedeti ce mai gafai pe banda pe care, odinioara, alergam de ziceai ca-s Bambi, iedutul ala din desenele animate.Iar acu' zici ca-s mama lui Dumbo.....ca nu mai pot.

cristina

Mergi la inceput