Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina1974 spune:
Dandusa,bine ai venit acasica!!!!!!!!!! sa-ti traiasca printesica Crinuta Maria,si sa-ti fie sanatoasa,papacioasa,sa va aduca lumina si bucurie in suflet in fiecare clipa a existentei voastre.Ce ma bucur pentru voi....
Stiu ca e cam aiurea xcu epidurala, uneori nu prinde prea bnie. daca vrei, iti stau la dispozitie in legatura cu asta, insa as vorbi numai din amintiri. Insa poti sa ma astepti putin, ca nu o sa dureze prea mult, si imi reimprospatez amintirile vis-a-vis de asta.Iti urez refacere rapida, si sa-ti treaca si hemoroizii cat mai repede.Ti-a venit lapticul? I-ai pus deja cercelusii?
Of, eu sper sa scap si tura asta de epiziotomie,ca la Iasmina am avut noroc,nu m-au taiat.De asta mi-e teama mie mai mult ca de orice, cu toate ca stiu ca nu simti nimic atunci.
Pupici multi si numai bine!
37+,Iasmina Timeea si bebwe Georgia Helia
cristina
saryta spune:
Asiza - eu vroiam sa propun tot Fulgusori de nea asa ca votez si eu.
Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Fulgusori de nov dec - 3 voturi
Craciunei si Craciunite de 2006
Globulete de nov dec 06 - 1 vot
Dandusa - Felicitari mami si bine ai revenit cu fulgusorul tau acasa sa-ti traiasca Crinuta si sa va bucurati de ea.
Asteptam pozici cu bb si cu tine ca sa vedem cum esti fara burtica....caci acu o ai pe Crinuta in brate.Refacere rapida.

Mariana - 36+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
alexandra_25 spune:
Buna dimineata.....fetelor nu va vine sa credeti...cand m-am trezit dimineata si m-am uitat pe geam am crezut ca visez....zapada peste tot...

..asa de frumos ninge...deja are stratul de zapada 20 cm....mai tarziu promit sa pun poze....!
Tema zilei: si mie imi place la nebunie ceea ce a propus Donia.....felicitari pentru asta...dar oricum ne mai gandim...cine stie ce idei mai apar....
Fulgusori de nov_dec!...foarte frumos....
Multumim sotului lui Lory....pentru vesti...si noi suntem alaturi de ea si sper ca in curand sa primi vestea cea mare...ca a venit pe lume bebelina.....
Multumim Darria de vesti....

HAI LORY 
.....curaj....stiu ca tu esti puternica...
Ramsan....tu pe unde esti?....cum stai cu moralul??
Aelita....imi faci pofta cu friptanele....arunca si mie una...
....
...
Dandusa...tu nu ai venit acasa cu bebelina???....abia astept sa vad pozicile cu Crinutza....
Danidani74.....tinem pumnii...oricum te poti astepta din moment in moment sa vina Emma pe lume....noi ne
pentru tine si sa vezi ca totul se va termina cu bine...

Dandusica si Crinuta...bine a-ti venit acasa....ma bucur nespus de mult pentru voi si cred ca sunteti cei mai fericiti parinti.....sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.....Abia astept sa vad pozicile...si pe tine te asteptam pe forum dupa recuperare....si eu as avea nevoie sa imi povestesti cum a fost...mai mult de incurajari...mie imi e tare frica...

...si sper sa ne dai vesti in curand...!
Cristina.....nu simiti nimic atunci cand iti face epiziotomie??...dupa aceea e dureros?...
V-am pupit si fug in patut....
alexandra
37 + cu
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
alexandra_25 spune:
De zapacita ce sunt am uitat sa ne schimbam semnatura.....suntem aproape de final....si am mai facut ceva la semnatura....va las pe voi sa observati....![]()
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
doradora spune:
si mie imi place varianta cu fulgusori de nov-dec 06, pt ca s-au nascut bebei si mai devreme de craciun, si lor nu le prea putem spune craciunei sau craciunite. in schimb la fulgusori zic eu ca se incadreaza toti bebeii nostri.
crinuta bine ai venit acasa! mami dandusa multumim mult ca ne-ai scris si noua. asteptam cu nerabdare pozele de bebe mic si somnoros!
chris
35+
alexandra
mio75 spune:
Bine va gasesc si in dimineata asta, sau ce-o fi!
Dandusa, bine ati venit acasa, sa cresteti mari si sanatoase!!!!!!!!!
Cris 80, culmea e ca in saptamana 38 era fixat deja, se angajase cu capul, ca doar de aceea am venit in Cluj cu o saptamana inainte de termen, am zis sa nu ma prinda nepregatita, dar se pare ca totusi nue angajat ci, dimpotriva... De aceea se si intreba medicul ieri daca as vrea cumva sa facem o cezariana. Eu am zis ca la ce sarcina ffff buna am avut 40 de saptamani, merita sa mai asteptam.
Mai intru eu azi, pana atunci pupici la voi
Mio 40+ fix fix fix
mio75 spune:
Aaaaa, sa nu uit : FULGUSORI DE NOV-DEC
Si... LORYM iti tinem pumnii si iti facem galerie

![]()
Mio 40 fix fix fix
cristina1974 spune:
Alexandra,eu nu am facut epiziotomie cu iasmina,am scapat,am fost o norocoasa.Cred ca m-a salvat faptul ca tot am avut parte de masajul ala de care va ziceam eu,pe care il am si acum, de la sotul meu.Fetita a fost 3.600 kg,deci destul de mare, insa am reusit sa evit epiziotomia.Insa, din ce stiu eu,din experienta altor fete,nu doare cand iti face taietura aia, pentru ca se face anestezie locala.Dupa nastere e un pic mai uracioasa,la mosul ca ustura,sau doare un pic, insa asta depinde de la femeie la femeie.De obicei, trece si asta,cam in cateva saptamani.Trebuie facuta toaleta foarte riguros,si trebuie atentie.Cam asta stiu eu despre epiziotomie,nu e cine stie ce ,insa mie mi-e tare groaza de ea.
In alta oridne de idei, cred ca la tine e feeric,cu atata zapada. Aici e soare,senin,din casa zici ca vine vara, insa cand iesi afara, e rece tare.Mie nu-mi place frigul, si abia astept sa nasc,sa obtin pasaportul Georgiei si sa plecam la caldurica.Mi-e dor de Romania, insa cand ma gandesc la frigul de acolo,imi trece
.
Mioara,sa incepem galeria? Poate tine si la tine faza cu 40 +++,ca la Dandusa. Fa si tu o baita calda, bea ceai de frunze de zmeura, cica la unele femei ajuta la relaxarea colului,fa si tu niscaiva chestii din alea,daca mai poti, si ,cine stie, poate apare bebelashul.
37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
saryta spune:
Chris80 si Mio75 - trec eu in listuta optiunile voastre.
Mici minuni de nov dec 06 - 1 vot
Cadourile lui Mos Craciun - 1 vot
Fulgusori de nov dec - 5 voturi
Craciunei si Craciunite de 2006 - 1 vot
Globulete de nov dec 06 - 1 vot
Mai asteptam sugestii sau voturi.Va pupacesc dulce 

Mariana - 36+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
cristina1974 spune:
Saryta, please trece si pentru mine un vot pentru fulgusori. E foarte sugestiva denumirea,cghiar daca eu trebuie sa ma multumesc sa vad fulgusorii prin filme, ca pe aici...mai rarut cu zapada.
37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia helia
cristina