Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 29
ama.lia spune:
Neata!
Cosmina2 multumim pentru vestile de la Miro.
Fetelor, ce naiba e depresia asta de dupa? dupa ce astepti atat e corect sa cazi in depresie?
Noi am fost aseara la dr. Avem 2940 g si totul era ok, doar bebelina cam somnoroasa, cu toate ca o rugasem inainte sa-i dea un sut doctorului... dar n-a vrut, a fost cumintica. Ma mai duc la control cand intru in sapt. 40. ?????
ce ziceti?
Andreeaben
lorym

lucia

si
dolores
, hai, mami, mai e putin...
Votez si eu pt fulguleti/ fulgisori sau cum vreti voi, doar corect sa fie!
M-a afectat foarte tare situatia Mihaelei, m-am trezit azi-noapte si ma gandeam la ea, saracuta, cred ca nu sunt suficiente cuvintele pentru consolare.
Va doresc o zi frumoasa, hai fetelor, fiti optimiste, sa nu stresam bebeii cu grijile noastre!
Marcelaaaaaaa, ce mai faci????????????????????
gabitza_max mai da si tu un semn de viata....
Amalia 36s5z si 
dianocica spune:
p onu sa stii ca m am gandit ca ai dreptate si am sunat-o pe dr acum. mi a zis sa nu ma panichez, sa mananc ca de indigestie si sa ma prezint maine la ea la cabinet. mersi mult. eu cand aud de altcineva imediat sar cu gura sa se duca de urgenta la dr dar cand e vorba de mine tind sa o lalai. oricum, am rezolvat sper, pt azi.
ramsan iti tin pumnii. incepem galeria?

bebytaincepem si la tine, da?

dianocica,
34s
Irinabr spune:
Da fetelor .. semenatura era veche.. bb are 35 de saptamani si la ultima masuratoare avea 2240gr daca acel eco este precis... cu varstele acestea m-a ametit de tot medicul.. si ne luam dupa varsta stabilita de ecograf (adica dimensiunea creierului si femurului... si varsta placentei, colul e inchis si e luuuung cat o pomana tiganeasca...) deci mai are de stat. Ar trebui natural sa ajung pe la 13 decembrie dar rasturnam caruta cu o saptamana inainte. Sper sa fie bine. Sunt ingrozita de nasterea prematura, cred ca am mai povestit ca la primul BB m-au taiat cu 3 saptamani inainte si bb a fost prematur si mama fara lapte si bb la reanimare 5 zile cianozat pe stanga... Numai D-zeu stie ca m-a intarit ca nu credea nimeni ca sunt asa de puternica sau de inconstienta. Eu eram singra care sustinea ca Mihnea trece de acest impas si a trecut ...cu ceva urmari la plamanasi ce-i drept si cu alimentatie artificiala care acum se vede ca este cam grasut... grasut bine.. are 42Kg la aproape 8 ani si o inaltime pe masura ...
Asa ca cititi tot ce va sta in putinta in legatura cu alaptarea (www.alatare.home.ro) luati-va pompe de muls, creme de desfundat canale, stati cu bb in pat si dati din ora in ora sa suga daca vrea ca pana la urma incepe si lapticul... se spune ca este si reflex nu numai hormonal... Eu am inceput sa beau ceai de lactatie... ca face bine si la burtica si e linistitor, are o planta care e buna si la tuse...
Fetele cu probleme cu lapticul nu descurajati... In maternitate nu se chinuie nimeni sa va ajute cu alatatul
, e mai usor sa ii dea cu sticluta
sau seringa, dar mulgeti-va....
Gata cu depresiile... Sa fim optimisti....
Irina si Matei
BB 35 sapatamani + baietel de 7 ani si 9 luni (Mihnea)
chinico spune:
Fetelor..nici nu-mi vine sa scriu nimic.
V-am citit si ieri, am vazut pozele cu bebeii, sa le dea Dumnezeu sanatate, ca frumosi sunt..

Si pe urma am citit postarea Mihaelei.Ce sa spun. Dumnezeu le aranjeaza pe toate.
Putere sa treci peste tragedia asta iti trebuie,Mihaela, si nu te indeparta de credinta. Fara e drumul si mai intunecat. 

De ieri seara am calcu iar,o sa va scriu de acasa, nu am chef sa ma smiorcai la munca iar, m-am smiorcait destul ieri.
Sa fiti cuminti.
32+ 
doradora spune:
cred ca va e clar ca parca nici bebelina mea nu mai misca asa de mult cum misca ea...am stat pe stanga, am inghiontit-o, acum imi fac sa beau ceva f cald...de fapt a zis ea ceva de dimineata pe la 6, dar dupa ultimele discutii , am considerat neconvingator, desi poate bietul copil doarme.va mai tin la curent cu tzacanelile mele. oricum, ma gandeam ce bine e de fetele care au nascut deja si pot tine bebeii in brate!
chris
35+
alexandra
bebyta spune:
MULTUMESC DE INCURAJARI SI GALERIE ma ajuta mult sa va simt aproape dragele mele 

ROXANA ASIZA DIANOCICA multumesc!
RAMSAM MULT MULT SUCCES !fii curajoasa 

*bya*
38+
doradora spune:
ba n-am mai baut nimic fierbinte, ca a inceput `mneaei programul de sughitat sa o calmeze pe maica-sa, care e prea panicata
chris
35+
alexandra
p_onu spune:
cu multa placere dionicica
, si mie atunci tot indigestie mi-a spus ca a fost, dar ca daca erau insotite si de late manifestari, putea fi si ceva mai rau...nici nu vreau sa stiu ce....
legat de "eu cand aud de altcineva imediat sar cu gura sa se duca de urgenta la dr dar cand e vorba de mine tind sa o lalai"... stiu cum e...stii ca se spune ca cele mai bune sfaturi pe pentru noi sunt cele pe care le dam frecvent altora?!!
...ma bucur ca te-ai mai linistit...bea multe lichide, evita carnea si tot ce fermenteaza...
si astept vesti!
chris80 ...tocmai ma pregateam sa-ti scriu ceva...dar am vazut ca Alexandra ta si-a inceput programul...asa, asa...pupici pentru amandoua
...hai, fruntea sus, mami!!!!
AI UN BEBE MINUNAT, SANATOS SI DESTEPT....
ramsan, multumesc de suflul optimist...aveam nevoie... si...
pentru maine!!!

37+ cu
Poze.
Lavinia_P spune:
buna dimineata,
Eu ma lupt cu durerea de gat si o tuse nasoala,s-ar parea ca nu o amagesc cu lamai si miere sau doktor MOM.Spunea candva Marcela C de un spray cu propolis.Stie cineva ce e?Il gasesc in farmacii sau la plafar?
Si oare Marcela unde e?De ce nu a mai intrat?
Bamboletta,superba printesa ai..sa iti traiasca.Succes cu alaptatul.Noua la cursuri ne-a prezentat foarte roz situatia cu alaptatul ,dar vad ca fetele au probleme.Nu e chiar asa simplu.
Asiza,ale tale poze nu am reusit sa le vad.
Lavinia 36+
bebyta spune:
FETELOR dragutelor v-ati gandit vreodata daca sexul bebelusului vostru nu ar fi acelasi de la eco ?adica ar fi fata in loc de baiat si invers?sau doi in loc de unu?cred ca am inceput sa-mi fac tot felu de ganduri desi la toate eco facute mi-au spus ca e baiat ma gandesc ca o cunostinta a nascut acum doi ani gemene desi stia dupa nenumarate eco. ca e doar o fetita.... ce ziceti de asta?sant eu paranoia oare ? tot ce-am cumparat pentru ingerasul meu sant pe culori masculine inclusiv camera lui e pe nuante de albastru .
*bya*
38+
TUDOR MATEI