Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 28
roxanica2006 spune:
Asiza,
si multa bafta la controlul de maine. Tot stau si eu pe ganduri daca sa ma duc sa nasc in Cj???Chiar nu stiu ce sa fac...ma gandesc ca va fi in decembrie, drumul lung, greoi, s-apoi atatea mamici au nascut cu bine si la SM, ca totusi nu suntem in Cacateii de Deal, chiar in week-end s-au nascut la noi 24 de copii sanatosi.
Duminica, la control, iar l=am intrebat pe tinerelul meu dr., are vreo 31-32 ani, cum va fi cu nasterea. stiti ca va povesteam ca, fara sa insist eu, mi-a sugerat ca fiind f.f.f sensibila si fricoasa, s-a gandit sa-mi faca cezariana.Acum s-a intors omu' si-mi zice: "pai, m-am gandit pentru tine.... sa nasti normal"
Tu, Asiza, parca ziceai ceva de cezariana,nu? Tu de ce te-ai oprit la optiunea asta??
ROXANA
35+
DAVID MIHAI
Cosmina2 spune:
Buna dimineata la burtici si mamaici.
Sunt prietena lui Miro.Am vorbit cu ea aseara.Mai sta la spital pt.ca bb Karina trebuie sa mai puna pe ea niste sute de grame.Era putin suparata ca nu are lapte,o ajutase o infirmiera sa-si desfunde canalele si a reusit sa mulga 20 ml.A facut si un pui de depresie...deh,depresia de-a treia zi,dar cand va iesi de acolo sunt sigura ca totul va fi bine.Nici nu-i de mirare in spitalui ala infect si cu scarboasele de asistente care lucreaza acolo care nu le indruma deloc.
Miro saraca nu stia ce sa mai faca ca o dureau sanii,ca facuse furia laptelui si si-a pus apa rece pe sani,iar dobitoacele nu i-au spus ca nu e bine si ca apa rece opreste lactatia.Eh,astea sunt spitalele noaste si inumanii care lucreaza in ele,dar va scapa ea si de asta.
Cam asta face Miro.
Va doresc la toate sarcini usoare si bb-ei sanatosi.
Cosmina
p_onu spune:
hai ca am terminat de citit din urma.....
carla_25 te felicit pentru schimbarea medicului...si eu sunt foarte incantata de medicul meu de familie; ma bucur ca ai gasit un medic ce-ti place...
alexandra_25, n-am ce face...nu ma pot abtine...deci...jos geaca!!!
..te pup si ma bucur daca am reusit sa te binedispun...

si inca ceva...te felicit pentru ca nu vrei sa iei frumusetea aia de caine intr-un apartament; cred ca persoanele care iubesc animalele trebuie sa le respecte si sa le ofere conditii prielnice de viata...iar unui asemenea caine,dincolo de scarmaneala si joaca, clar ii prinde cel mai bine o curte, un spatiu larg in care sa alerge in voie..deci, inca o data 
chris80 sa stiii ca si eu sunt un pic superstitioasa, am pregatit lucrurile si am facut liste cu ceea mai trebuie sa-mi aduca sotul la spital si ce mai trebuie sa ia el pentru acasa...dar nu am amenajat inca locsorul pentru bebe...am pregatit camera....am golit-o cat de mult am putut de ceea nu era necesar acolo, am smotruit...dar sora-mea si sotul vor decora camera cat timp vom fi noi in spital...toate lucrurile sunt spalate, calcate si pregatite, patutul e impachetat...credeam ca sunt singura de pe aici care nu a amenajat camera...![]()
cristina1974, esti tare simpatica "ma misc ca o morsa..."..am ras in hohote...

dianocica, nu vreau sa te sperii, daca va continua starea asta, mai ales varsaturile, mai ales daca sunt insotite de dureri de cap, tulburari de vedere, ameteli...suna imediat la medic...nu neglija...eu am varsat din senin intr-o dimineata, pe la 7 luni, dupa ce pana atunci nu varsasem niciodata de cand am ramas insarcinata si nu am anuntat medicul, pt ca am zis ca oricum ma duc peste 2 zile la control...cand i-am spus, m-a certat ca nu l-am anuntat...norocul a fost ca am varsat o singura data, fara alte manifestari, insa am inteles atunci de la medic sa nu neglijez chestiile astea... 
roxanica2006, ma bucur ca ti-au trecut mancarimile....
in final, galerie pentru fetele nostre:
lorym 

lucia 

si....dolores 
cam atat acum...
37+ cu
Poze.
ramsan spune:
'Neata burtici! Hop si eu cu voi la cafea 
Eu maine il nasc pe Rares al meu! 
Abia astept sa-mi tin puiutul in brate, sa fac cunostinta cu chiriasul din burtik, cel care m-am bontonit de la 14 sapt. in continuu, pe care am zis ca-l pierd cand au aparut petele alea maronii, care mi-a dat emotii cand am vazut ca are circulara de cordon...Sunt foarte curioasa sa vad daca ajunge la 4 kile sau nu, pentru ca echograful ala de la 37 de sapt. arata ca are deja 3,6 kg ceea ce ar insemna ca este maaaare flacaul meu.
Cristinica se pare ca avem intalnire cu bebelushii nostri saptamana asta.
Alex fii curajoasa, vei vedea ca acolo in sala de nasteri in durerile cele mai cumplite ale facerii vei gasi niste puteri launtrice pe care nu credeai ca le-ai putea avea vreodata. Eu asa am gandit dintotdeauna, si cred ca asta m-a facut sa fiu o optimista in ceea ce priveste nasterea.
Mi-a placut foarte mult Bella, si cred cafaci un lucru minunat daca o vei lasa in libertate la curte. Si eu sunt o iubitoare de catei (de pisici marturisesc ca nu prea imi place sa ma apropii), in albumul meu de poze o poti vedea pe Terra care este ca si primul meu copilash chiar daca este dintr-o rasa considerata drept "periculoasa".
Miro iti tinem pumnii sa reusesti in marea incercare "alaptatul". Ti-am spus ca ai o bebelina dragalasa foc.. seamana cu voi doi 
Asiza fain burtok de 33 sapt.... pozele adaugate acum sunt pe private, asa ca se pot vedea doar intrand cu parola... 
Nu avem noutati despre Dolores si Lory??
Va rog sa ma scuzati daca in ultimul timp nu prea am raspuns detaliat asa cum obisnuiam sa o fac.
Sa aveti o zi minunata 
Ramona
39s6z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ramsan spune:

LA MULTI ANI ANDREEABEN, sa fii sanatoasa si sa ne mai dai vesti despre tine si bebe Leonard!
Ramona
39s6z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Irinabr spune:
Fetelor eu sunt in general optimista pana la inconstienta
dar dupa ce citesc pe aici de nenorocirile ce s-au petrecut ma ia cu frisoane. De cand am aflat parca nici
BB-lul meu nu s-a mai miscat... am sa ii dau niste cafea sa vad reactioneaza?
M-am tacanit... DIn pacate de viciul acesta cu cafeaua nu am scapat. M-am abtinut in primele luni de sarcina... dar am cedat. La fel cum nu am scapat de raceli.. am racit aproape in fiecare luna si la inceput cand nu am stiut de sarcina am luat un nurofen sau doua...
Sper sa fie doar depresiile mele...
Noi mai trebuie sa asteptam
pana la S-tul Nicolae sa ne operam dar.... D-zeu stie de vrea sa vina mai devreme... D-l doctor spunea sa-l sunam... si noi trebuie sa fim in Bucuresti ca sa-l contactam
....
Sper sa fie bine.
Curaj fetelor ...... fie ca nasteti normal sau cezariana sa va ganditi doar la bucuria de dupa nastere
... durerile sunt trecatoare... cu o supraveghere buna treceti si peste asta, asigurati-va ca veti fi bine ingrijite... chiar daca costa... Asta este! Va imaginati ca mergeti in zona privata...
In legatura cu pregatirile si eu sunt superstitioasa dar din experienta stiu ca eu trebuie sa le iau ca sa fiu si multumita. La Mihnea le-am lasat pe seama sotului si a mamei si au luat... tot ce era mai ieftin si numai porcarii... asa ca am comandat eu totul...
La cosmetice de BB ce gama luati? Eu ma gandeam la Sanosan si Mustela.... nu fac reclama dar mi-a placut parfumul lor si cei ce le-au folosit zic ca sunt super...
Fetele care au nascut deja la Elias nu ne impartaiti si noua din experienta voastra? ![]()
Cred ca sunteti ocupate dar va rugam aveti mila si de noi... Macar pe mesaje private .... Va rugam....
Si va pupam... Irina si Nicola Matei
BB 29 sapatamani + baietel de 7 ani si 6 luni (Mihnea)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Irinabr
Fetelor eu sunt in general optimista pana la inconstientadar dupa ce citesc pe aici de nenorocirile ce s-au petrecut ma ia cu frisoane. De cand am aflat parca nici
BB-lul meu nu s-a mai miscat... am sa ii dau niste cafea sa vad reactioneaza?
M-am tacanit... DIn pacate de viciul acesta cu cafeaua nu am scapat. M-am abtinut in primele luni de sarcina... dar am cedat. La fel cum nu am scapat de raceli.. am racit aproape in fiecare luna si la inceput cand nu am stiut de sarcina am luat un nurofen sau doua...
Sper sa fie doar depresiile mele...
Noi mai trebuie sa asteptampana la S-tul Nicolae sa ne operam dar.... D-zeu stie de vrea sa vina mai devreme... D-l doctor spunea sa-l sunam... si noi trebuie sa fim in Bucuresti ca sa-l contactam
....
Sper sa fie bine.
Curaj fetelor ...... fie ca nasteti normal sau cezariana sa va ganditi doar la bucuria de dupa nastere... durerile sunt trecatoare... cu o supraveghere buna treceti si peste asta, asigurati-va ca veti fi bine ingrijite... chiar daca costa... Asta este! Va imaginati ca mergeti in zona privata...
In legatura cu pregatirile si eu sunt superstitioasa dar din experienta stiu ca eu trebuie sa le iau ca sa fiu si multumita. La Mihnea le-am lasat pe seama sotului si a mamei si au luat... tot ce era mai ieftin si numai porcarii... asa ca am comandat eu totul...
La cosmetice de BB ce gama luati? Eu ma gandeam la Sanosan si Mustela.... nu fac reclama dar mi-a placut parfumul lor si cei ce le-au folosit zic ca sunt super...Fetele care au nascut deja la Elias nu ne impartaiti si noua din experienta voastra?
Cred ca sunteti ocupate dar va rugam aveti mila si de noi... Macar pe mesaje private .... Va rugam....
Si va pupam... Irina si Nicola Matei
BB 29 sapatamani + baietel de 7 ani si 6 luni (Mihnea)
irina, tu esti in 29 de saptamani si vrei sa faci cezariana pe 7 decembrie???? poate nu am inteles eu bine... nu e cam devreme totusi??? eu sunt in prezent in 33 sapt, si cezariana cu greu voi reusi sa o "smulg" de la dna dr pentru 15 decembrie..... ma gandesc totusi ca poate ai uitat sa modifici semnatura... vezi sa nu ne dai emotii
Deea
32+ , viitoare mami de EricPICS
ERIC
dortmund
a_deju spune:
ca tot ziceam de semnatura, am uitat eu sa modific la mine...
Deea
33+ , viitoare mami de Eric
PICS
ERIC
dortmund

Neata!
Alessia Elena